Dotaz na svadlenky

Opet prichazim s dotazem na peplum. Na trhu jich je tak malo... Takze lze prakticky pridelat/usit/nasadit na uzke saty volan? Tak aby z toho vznikly peplum saty? Napriklad z takovych nebo podobnych treba hladkych. Tak bych si mohla sehnat sedici saty a u svadleny nechat dosit volan dle me predstavy. Dekuji za fundovanou odpoved :)
Odpovědět
Nejsem odborník, ale myslím, že došít by šel, ale spíše bude větší problém sehnat ten stejný materiál, z kterého budou šaty. Zas tak široký výběr látek na zdejším trhu není. Nějaký i jen trošku odlišný bych nedávala, už by to upozorňovalo na to, že je peplum došívané.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja presne tak, sikovna svadlena zvladne cokoliv, alebala bych se,ze prave latka bude problem. U nas, kdyz nekdo chce neco extra na saty tak bereme latku primo od navrhare pro dany saty, otazka je zda je schopnej to pro tebe nekdo zaridit s koupi satu :-) :-)
Odpovědět
No nebo to udělat tak, že peplum bude schválně z odlišného materiálu. Třeba na krajkových šatech bude čistě saténové. Jen tedy pokud by byla krajka šatů podložená saténem, tak zas by se musel sehnat úplně ten stejný. :-|
Odpovědět
Rozumim. Dekuji za prispevky. Ja nechci nafoukany saty, slehacky a podobny nesmysly, ale opravdu elegantni saty z dobreho materialu. Ja nosim peplum rada, protoze tim zakryvam poporodni bricho :D bez toho volanu si v zadnem pripade nemuzu dovolit uzke saty :( navic mam pouze 161cm, takze hotove peplum asi nesezenu vubec
Odpovědět
@saskia4 Myslím, že by bylo nejlepší si ty šaty nechat komplet ušít, než to pak nějak nešťastně doflikovat.
Odpovědět
Nebranila bych se ani tomuto
Odpovědět
@radkaja asi mas pravdu. Diky za nazor :)
Odpovědět
Profilova fotka
@saskia4 tak to muzes koupit saty a sukni udelat klidne z jinyho materialu ;-)
Odpovědět
Tohle tě ještě zkrátí..@saskia4
Odpovědět
@svatbazari to si uplne nemyslim. Rekla bych, ze je to dost o telesnych dispozicich. Peplum nosim pomerne casto a nerekla bych, ze slehackove ci princeznovske saty pridavaji opticky na vysce. To same treba anticky styl - tam opravdu pusobim srazene. Ale co s vyskou nenadelam nic :))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?