Doporučte prosím kvalitní svatební salon v Praze. Díky!

Prosím nevěstinky, doporučte mi nějaký kvalitní salon v Praze. Nechci, aby sem psaly a lákaly samy salony, jde mi o reálnou zkušenost s kvalitou šatů a servisem atd. Prošla jsem jich pár, ale stále nemohu vybrat. Některé salony nabízejí šílené modely, některé modely jsou sice hezké, ale už visely na stovkách nevěst, takže kvalita nic moc. Moc děkuji za jakoukoliv pomoc. Ája
Profilova fotka
já se v salonech nevyznám, jen vím, že jsem nedávno fotila šaty pro dressit.cz a pro debonaire a obojí mě zaujalo kvalitou. přikládám fota pro inspiraci.
Profilova fotka
Ahoj, takových diskusí už je tu víc, např.: http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... http://www.beremese.cz/diskuse/svateb...
Ahojky mě se moc líbilo ve svat.salonu venesis,tam okolo mě lítaly jako okolo princezny,a byla jsem nadmíru spokojená v Nevěstě,skvělý přístup,ochota,nakonec jsem si tam zarezervovala šaty,ale každá má jiné zkušenosti se salony hodně štěstí 8-)
Profilova fotka
Ahojky, tak urcite zajde do Nuance na Narodni tride a pak taky doporucuju Naive... je to v Katerinske na Pze 2... :-)
Zkus svatební salon Magnolia blízko Plzeňské ulice v Praze 5, specializuje se na svatební šaty Watters, jestli hledáš opravdu kvalitní a krásné šaty. :-) A obsluha na jedničku. Mrkni tady: http://www.svatebka.cz/svatebni-saty-... nebo přímo na watters.com.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj. V Pze jsem vyzkousela jen 2 salony- Maggie a Nevesta. S obema velka spokojenost s pristupem, vyberem i kvalitou satu. Saty mam nakonec z Nevesty. Obe pani, ktere mne obsluhovaly byly velice mile, maximalne se mi venovaly a konzultovaly jsme vse, coz nebyva zcela pravidlem.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?