Délka svatebních šatů a tanec, zahrada atd

ahoj, nevěsty, jakou máte zkušenost s délkou šatů, spodničkami, atd? ted co běží stardance mě zaujal kratší střih sportovních šatů na stt, ty jsou kratší, aby o ně při tanci nebylo možné zakopnout. Také pro svatbu na zahradě, kterou budeme mít na trávníku, mi to přijde dobré. Ale nevím zda to nevypadá blbě? Jsem zblblá z těch soutěží..ale mě se to líbí...nechala bych to o takovýco pět cm delší než to mají učastníci soutěže.... nevadí to? Nebo si při tanci a chůzi stačí šaty držet a bude to dobré? pište zkušenosti :)(p.s. krátké aty nechci:) )
Odpovědět
tady je lépe vidět délka, když se v šatech sojí. Samozřejme bych tam nechtěla ty výrazné zatočené okraje na spodničce, to je moc soutěžní. chtěla bych by šaty končily normálně rovně, ale chci tenhle střih, aby to př tanci atd vypadalo dobře. Jedině si říkám, že to nevypadá nejlíp, když v nich člověk jen stojí... ale na druhou stranu - to může vyřešit delší spodnička. A navíc mám obavu že kdybych měla opravdu šaty až na zem, tak se v nich přerazím a ještě si je urousám v bláě(svatbu máme na trávníku. Co myslíte? Taky mi vyhovuje, že budou trošku jiné. přeci jen je každá šlehačka jako druhá...jeden korzet jako druhý..tohle by bylo něco jiného. Samozřejmě bez těh vlajících závoječků na rukou, bez kamenů a blyštiých prvků, bez volánů... aby zas nevypadaly jak z oddílu standard junior třída M :D jen prostě ta délka a inspirace střihem ....?
Odpovědět
Nápad se mi moc líbí. Myslím si, že šaty takové sluší hlavně vysokým a dlouhonohým nevěstám s pěknými kotníky. Tu blondýnku (je to Plodková?) nadruhém obrázku zespoda to třeba děsně zkracuje, je to dané i tím,že má vršek jiné barvy. Ale pokud to dotáhneš do detailů, určitě to bude pěkné. Mně se líbí i takovéhle (google: ankle length wedding dress, tea length wedding dress)
Odpovědět
jojo to je presne ono:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?