Dejte sem fotky svých krátkých svatebních šatů

Pochlubte se fotkama s krátkými šaty :) Já se stále ještě nemůžu rozhodnout, jestli mám volit krátké, nebo klasické dlouhé :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka

Odpovědět
A hodil by se podobný střih? Nechala bych si je ušít u švadleny v bílé nebo smetanové barvě z kvalitní krajky a látky a délka by byla něco nad kolena.
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem měla krátký šaty, ale jinej styl, než se líbí tobě ;-)
Odpovědět
Také jsem zvolila krátké svatební šaty, byla to jasné volba na naši letní svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
@mikhael záleží na výběru krajky ,aby byl ten správný efekt krajka, kterou má modelka na šatech je silonová a ta na mě osobně působí lacině tudíž bez efektu. Jinak nabízím Vám naši službu šití svatebních modelů dle přání nevěsty. Více informací podáváme e mailem. salon Vanessa Havířov
Odpovědět
@salonvanessa Ano, děkuji, už jsme spolu konzultovaly ušití jedněch šatů a určitě o využití Vašich služeb uvažuji. Šaty na modelce vypadají opravdu lacině, je to Čína, ale střih se mi líbí a za použití kvalitních materiálů by určitě efekt vypadal o mnoho lépe. Napište mi prosím případný odhad ceny do zpráv.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanka8013 neprodáváte je náhodou? Přesně takové hledám.
Odpovědět
Prodávám - teda zatím jsou ve skříni a čekají, co se s nima stane, ale pokud je někdo další užije a bude z nich mít radost, tak budu jen ráda. Takže se určitě můžeme domluvit. Kdyžtak mi napiště na email hanka.jarosova@centrum.cz.
Odpovědět
Nevěsty, co říkáte ještě takovýmto šatům v provedení po kolena? Zdají se Vám vhodnější než ty, které jsem vkládala o pár příspěvků výše? Pár lidí mi už řeklo, že šaty výše vypadají lascivně :P Jsem hrozně nerozhodná, prosím o radu :) Bude to církevní svatba, tak nechci působit nevhodně...
Odpovědět
@mikhael myslím, že příliš krátké a upnuté šaty, budou vždy vypadat spíš méně vhodně na svatbu. Já nejsem věřící, ale tak nějak mám pocit, že jakékoliv upnuté šaty do půlky stehen jseou na církevní sňatek nevhodné.
Odpovědět
@love_and_cupcake Já nechci šaty do půlky stehen, budou končit těsně nad koleny. Ale svatba bude venku a focení pak na horách, tak si neumím představit, jak tam budu v dlouhých šatech zápasit. Navíc jsem malá a dlouhé šaty mě dost zmenšují.
Odpovědět
Článek se načítá
A přidávám foto mých šatů. Svatbu jsme měli venku.
Odpovědět
@love_and_cupcake Ta délka pod kolena by mě taky zmenšovala... Ale jinak je máš hezké, ale já bych chtěla určitě něco s krajkou.
Odpovědět
Profilova fotka
Já nevím, kdyby to byl církevní sňatek klasický v kostele, tak si myslím, že by se krátké šaty nehodily vůbec (přeci jenom ten církevní obřad má trošku více "svátečnějšího" ducha než normální obřad, jestli mě chápeš), a hlavně by možná bylo dobré to zkonzultovat s oddávajícím, protože si nejsem jistá, jak by se to knězi vůbec zamlouvalo....Takže nevím jistě, jestli je to dobrá volba, jinak bych volila šatičky jako má @love_and_cupcake, ty jsou nádherné a i na církevní svatbu by se hodily spíš než obtažené šaty
Odpovědět
@janickasyslicek Ono je to těžké, ženich chce, abych měla krátké a úplé šaty, původně se mi ta myšlenka taky nelíbila, ale nakonec jsem si řekla, že mi budou asi přeci jen slušet víc. A bude to svatba jen se svědky, tak pohoršit by to mohla leda faráře... ale myslím, že toho taky ne, není to žádný zkostnatělý člověk. Ale možná se ho poptám...
Odpovědět
A naše maminy/babičky se také vdávaly v krátkých šatech a nikdo nic neřešil :D spíš potřebuju radu, které šaty se hodí výš z těch dvou fotek, co jsem sem vložila.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikhael to opravdu záleží na rázu celé svatby, když budete jenom ve čtyřech, tak si myslím, že by to ještě takový problém nebyl, nebudou tam věřící babičky, dědečkové, rodiče, kterým chápu, že by se to nemuselo líbit...Každopádně bych fakt volila nějaký volnější střih než nějaké hodně upnuté, to asi jako svatební nebude vypadat hezky
Odpovědět
@mikhael já mám 164 cm, takže nějak extra vysoká nejsem. Šaty jsou do středu kolen, tím jak je sukně bohatá, působí delší. Nenutím ti styl šatů, co jsem měla já, jen si myslím, že upnuté šaty+ šaty nad kolena se na svatbu nehodí. Já jsem také nechtěla dlouhé, protože jsem v nich vypadala jako v krtinci, takže tě chápu Jen jsem ti chtěla ukázat, že můžeš mít krátké šaty a nemusí to vypadat lacině. Myslím, že rozšířená sukně by působila lépe, navíc i takové se dají udělat krajkové. Sama jsem chvíli o krajce přemýšlela. Našla jsem jednu fotku pro inspiraci.
Odpovědět
@love_and_cupcake Nezlob se, ale nechci vypadat jako maková panenka. Ten typ šatů, co jsi měla ty, mi opravdu moc nesluší, zkoušela jsem si letní šaty podobného střihu a byl to děs.
Odpovědět
@mikhael však je to na tobě, každému sluší něco jiného:) Já jsem se jen vyjádřila, že typ šatů, který sis vybrala se dle mého názoru na církevní sňatek opravdu nehodí.
Odpovědět
nevidím důvod, proč bys nemohla mít krátké, ale jak už psaly holky, taky bych nevolila vyloženě upnuté šaty. Co zkusit třeba nějaký podobný střih, jako jsou tyto: http://www.svatbasnu.cz/detail/svateb... Nad těmi uvažuje kámoška aji si je někde už zkoušela a v na normální holce vypadali hrozně pěkně.
Odpovědět
@svetlovlaska Na ty jsem se také dívala, jsou krásné, ale rozevláté šaty mi moc nesluší. Navíc v salonech krátké šaty vesměs k vyzkoušení nemají, takže chci jít na jistotu, když mi je budou šít. Mě na tom nic nevhodného nepřijde, jen ty první možná vypadají trochu lascivně, ty druhé mi přijdou jako klasické vkusné svatební šaty, jen budou v krátké verzi.
Odpovědět
Jinak na jedné svatbě v kostele měla svědkyně červené šaty těsně pod zadek a nikdo to neřešil :D a to stála hned za nevěstou a byla na většině fotek z kostela :)
Odpovědět
@mikhael druhých jsem si tak nějak nevšimla :-) Ty by podle mě snad i šly. Těčh prvních bych se trochu bála, možná kdyby byly o pár cm delší tak by taky vypadaly jinak, těžko říct. Ideální by bylo vyzkoušet si různě střižené klidně letní šaty a podle toho si případně nechat ušít ty svatební. Můžeš totiž nakonec zjistit, že upnutý střich ty na těch svatebních nebude taky vůbec slušet.
Odpovědět
@mikhael Ty šaty, co jsi vkládala jako první, se mi vůbec nelíbí. Působí strašně "lacině", a to v každém smyslu toho slova. Naopak ty druhé jsou opravdu nádherné, elegantní, vkusné.. a pokud jsou po kolena, jak píšeš, tak není proč být nerozhodná. Ty druhé, samozřejmě!!!
Odpovědět
@lemona Asi ty druhé, když o tom přemýšlím, ale ty první se mi taky moc líbí :) Ale na svatbu je to asi trošku moc :)
Odpovědět
@mikhael já jsem pro spíš ty druhé. Ty první jsou krásné, ale nepříjdou mi moc svatební. Sice nejsem věřící,ale co jsem tu četla v jiných tématech, tak v dnešní době už krátké šaty v kostele nejsou žadné tabu. Samozřejmě s rozumem :-)
Odpovědět
Holky, jinak tady je model těch šatů, co jsem vkládala nahoře, ve svatebním provedení a s délkou po kolena, za mě taky super!
Odpovědět
@mikhael tak do těhle klidně jdi, ty jsou fakt pěkné :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?