Dámy, můžu vás požádat o názor?

prosím o názor...zatím hledám styl šatů, který mé postavě sedí a upřímně-nelíbí se mi na mně ani jedny :-)nejsem žádný drobeček (vel 42-44 a mám velká prsa, a ve všech si připadám obrovská).... mohu vás požádat o vaše názory a kritiku, abych viděla, jak mě v šatech vidí i ostatní? děkuji-
Odpovědět
@ukeke muj oblibeny salon :-) taky jsem z tama mela saty a taky nejsem drobek (akorát ze ja mam navic boky jak vrata) - kdyztak koukni ke me do alba jake jsem mela. A na tobe jsou ty prvni uuuuplne super...posledni taky delaji peknou postavu, ale me osobne se nelibi. Ty ctvrte nevim nevim....prsa mas moc nacpany.
Odpovědět
Já bych byla asi pro první, ale chtělo by to fotku třeba i z profilu. :-) Rozhodně bych vynechala šaty s ramínkama a výstřihem do V.
Odpovědět
děkuju :-) tvoje šaty jsou hodně podobné jako moje druhé, pokud to dokonce nejsou ony :-) mimochodem, strašně ti slušely ;-) fotka je hodně světlá, tak to nejde úplně poznat.....
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se také líbí první :-)
Odpovědět
@ukeke taky mi prijde ze ty tvoje druhe jsou ty co jsem mela....akorat tam mas pridany ten pekny pasek.... ty prvni co tu mas jsou tusim Pronovians...taky jsem si je zkousela, ale mela jsem je hrozne dlouhe, jinak bych si je vzala.
Odpovědět
mě předposlední..
Odpovědět
@simona007 já si právě v těch prvních připadala obrovská :-) uvažuju nad tím, že bych si nechala šaty i ušít, ale moje ideální představa byla šaty ve stylu princezny Kate- tříčtvrteční rukáv, jemný výstřih do V, krajkový vršek, sukně ne moc široká, spiš Ačkového střihu...obřad bude v kostele a můj výstřih v korzetu mi tam přijde poněkud nepatřičný....tak zatím zkouším, co by šlo a nešlo....
Odpovědět
Mně se líbí 1ky
Odpovědět
všechny vypadají pěkně. ale nejvíc mě na vás zaujaly č.2 :-)
Odpovědět
Ty první jsou moc krásné! Z toho nechat si šaty šít, bych měla strach. Myslím, že nikdy nebudou tak pěkné a bohaté, jako půjčené ze salónu (které mají několik vrstev a hodně kvalitní materiál).
Odpovědět
č 1 a č 5. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě číslo 1... ;-) ty ti sedí moc :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nejkrasnejsi na Vas jspu asi ty prvni, ty Vam slusi opravdu moc...a i ty predposledni jsou na Vas krasne.....kazdopadne musim uznat, ze ani jedny mi na vas neprijdou spatne, slusi vsechny😊
Odpovědět
Mně přijdou ty první a druhé stejné a právě ony ti sednou nejlépe. Ale jak už tu někdo psal, chtělo by to fotky i z profilu. Vyber si takové, ve kterých se cítíš dobře. Přeji šťastnou ruku!
Odpovědět
Profilova fotka
Muzu se jeste zeptat, co je to za salon? Dekuju
Odpovědět
Za mě první a druhé :)
Odpovědět
@clarise salon Caxa Olomouc
Odpovědět
Profilova fotka
c.5😁
Odpovědět
Taky se mi líbí moc ty první a absolutně bych netipla takovou velikost ;-)
Odpovědět
@ukeke usiti bych se bala.... Vystrih - ty co maji raminka jsou do kostela opravdu nevhodne, ale prvni ok :-)
Odpovědět
@simona007 Tak ono do kostela by měly být ramena zakryté, takže ani ty první to nesplňují. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se ušití nebála - jen to nechce šetřit na materiálu, hlavně na krajce, pokud má na šatech být...nejdřív jsem se koukala na levnější varianty, ale dost jich vypadalo jako záclona...nakonec jsem za krajku dala 3 500 Kč a to jí mám pouze na spodním lemu šatů a ve výstřihu. Ale myslím, že to stálo za to :)
Odpovědět
Za mě 2 a 5.
Odpovědět
Profilova fotka
1 a 5 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tie prve :-)
Odpovědět
Na to případné ušití si vyber někoho, kdo umí ušít šaty se správně vyztuženým korzetem, který bude dost pevný, tak jak maji značkové šaty. Každá švadlena to nedělá, tak pozor na to. Taky i když si dáš šít šaty podle těch co si vybereš v salónu, tak ve výsledku ti pak můžou sedět úplně jinak, stačí mít někde o centimetřík navíc nebo méně. Raději s tím počítej.
Odpovědět
Ty předposlední (č. 5) ti padnou náramně!
Odpovědět
Profilova fotka
mě se na tobě líbí první a pátý :-)
Odpovědět
@radkaja mluvila o vystrihu ne o ramenach....na ty si muze vzit bolerko
Odpovědět
@ukeke Mně teda přijdeš jako kočka, jen bych vynechala ty šaty bez ramínek. Na druhou stranu ty šaty s ramínky za krk ti dělají krásný dekolt, ale působíš v tom starší. Ten tvůj popis ideálních šatů a la Kate Middleton mi přijde jako dobrý, zkus hledat tímto směrem a když si je nech ušít. Jinak pokud bych měla hlasovat z šatů, co máš tady, tak hlasuju pro 6. :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?