Dají se v půjčovně sehnat šaty, které nejsou bez ramínek?

Ráda bych si svatební šaty půjčila, ale zatím jsem po prohlédnutí internetových stránek půjčoven dost nešťastná - všude mají v nabídce jen šaty bez ramínek (či jen se špagetovými ramínky), korzetové, a nebo s širokou sukní alá dort. Která jste se byly nedávno rozhlédnout v půjčovnách, mám šanci na výběr, nebo radši rovnou přeýšlet o švadleně? (Nechci šaty bez ramínek, nebo se špagetovými, nechci širokou sukni, nechci holá záda)
Odpovědět
Ahoj, já co jsem zkoušela, tak k těm korzetovkám šli většinou nějaká ramínka přídělat, většinou za krk, nakonec jsem našla i s normálními širokými ramínky
Odpovědět
Dneska jsem byla vybírat s kamaradkou..která mi trochu širší ramena a ruky a docela se dalo dobře kombinovat..vybrala si klasicke bez ramínek...ale paní ze salonu ji hned připla okolo krku krajku..takze to vypadalo...že to ma přes krk....a k tomu si vybrala bolerko...ktere bude mit celou dobu na sobe...je to jako zaclona..lehoučke a prodyšné....navíc ji paní donesla i něco jako tenký průhledněbílý šál, který si může okolo ruk a ramen protáhnout......musí se kombinovat a mít fantazii
Odpovědět
Nechala jsem si takové šaty ušít. Odmítla jsem mít korzetovky, špagetová ramínka, holá záda, krajku, zavazování za krk i bolerko.
Odpovědět
Já jsem si je koupila ve výprodeji, ale předtím jsem byla ve dvou půjčovnách (a né zrovna malých) a výběr nic extra (převážně mají korzetovky bez ramínek, ke kterým se třeba dá vzít krajkový vršek). Bude to těžší hledání, ale nalézt se dají :).
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na velikosti, kterou potřebuješ. Ve velikostech 34-38 se v pražských půjčovnách sehnat dají celkem bez problémů. Krásné a hlavně střihově kreativní a jedinečné šaty mají v salonu Te Amo v Praze a to ve velikostech do 44. Mají zajímavě řešené dekolty, rukávy, a nebo i šaty 2v1. Doporučuji zkusit.
Odpovědět
@najbrtka To je právě věc, které se chci vyhnout - mít šaty bez rukávů a tento jejich nedostatek maskovat krajkou, plédem nebo bolerkem. Chtěla bych si už rovnou šaty s rukávem nebo se širšími ramínky. Všem děkuji za odpovědi, holt si udělám výlet do Prahy do nějakch větších půjčoven, a když nenajdu, abych začala shánět krejčovou.
Odpovědět
@snuhutek Ahoj, já jsem měla s širokými ramínky z Madory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska jsem byla v Šaty go home. Výběr mají skvostný a sem tam jsem i něco s rukávy zahlédla. Ovšem ceny jsou trošku vyšší :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky byla rozhodnutá že bych chtěla nějaké ramínka nebo něco, sice nemám široké paže, ale za to dost kulatá záda, tak jsem to chtěla zamaskovat. Když jsem paní v salonu, řekla svou představu o šatech včetně ramínek, a výtahla uplně dokonalé šaty, které měli širší ramínka přes paže. Šaty jsem koupila ještě rok před svatbou :D takže si myslím že v dobrém salonu by měli vyhovět a vybrat šaty podle přání :-)
Odpovědět
Ja osobne chci saty s krajkou a jelikoz mam propadly hrudnik,tak nemuzu mit korzet. Jsem z Pribrami a najit saty ktere maji zakryta ramena je dost velky problem.
Odpovědět
Ahoj, já jsem napsala e-mail asi 10 nejbližších půjčovnám, zda nabízí šaty s rukávy a pokud mi odepsali, VŠICHNI psali, že nemají.. Šaty si proto nechám ušít - nemám čas ani chuť objíždět půl republiky jestli nááááhodou nemají šaty s rukávy. Většinou to bývají v obřích velikostech nebo nehezký..
Odpovědět
Ahoj, my byli s kamarádkou ve dvou brněnských salonech min týden. A kamarádka si v obou zkoušela šaty s rukávky ale měli trošku nadýchanější sukni :)
Odpovědět
Článek se načítá
@linusha A byly to rukávy krajkové? To totiž bývá jediná možnost, jak se v půjčovně k rukávům dostat :(
Odpovědět
@puhelin ano rukávky byly krajkové @romusik86 salon oriela v královém poli a salon Sedm na údolní, ještě se chystáme do Pauliny :) Ale upřímně jsme se shodly že Oriela nás neoslovila ani cenou ani příjemností personálu. Salon Sedm perfektní obsluha a cena taky dobrá.
Odpovědět
@linusha Krajkové rukávy jsou v nabídce od té doby, co Kate brala Williama. Ale ne každý chce rukáv krajkový.
Odpovědět
@puhelin no tak pak určitě existují i jiné varianty jak zakrýt ruce
Odpovědět
@linusha To vše jsou ale jen náhražky rukávů :( Mně třeba vůbec nešlo o to zakrýt ruce. Ale o možnost si vzít pevnou podprsenku, přes kterou bezramínkové šaty nejdou ;) A ani krajka je nezakryje.
Odpovědět
@ romusik86 napíšu IP :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?