Co uděláte s šaty po svatbě?

Vy, co jste si koupily/budete kupovat vlastní šaty, co s nimi uděláte/udělaly jste po svatbě? Chci určitě vlastní šaty, chci si je schovat do konce života, neprodávat,, ale nevím jak. Máte je pověšené normálně ve skříni? Někde v krabici? Nebo jak?
Odpovědět
Profilova fotka
@evarako visí mi v šatně na ramínku ve vaku na šaty:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já je mám strceny ve skříni, do konce života si je asi schovávat nechci, ale zase nezaberou misto, tak uvidíme..v létě se budeme stěhovat, tak možná neprezijou čistku a půjdou na charitu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Puvodne jsem je chtela prodat. Ale poptavka neni tak velka jako nabidka. A manzel prohlasil, ze by mi to bylo lito a ze si je mam schovat. Tak visi v komore ve vaku. Treba budeme mit holku a ta si je jednou upravi k obrazu svemu. A nebo kluka, kterej si je upravi k obrazu svemu :)
Odpovědět
Mám je doma v šatně a chodím se na ně koukat. Měsíc po svatbě jsem se v nich doma promenovala. Když jsme měli půl roku od svatby, taky jsem si je na sebe vzala z legrace a kulila oči že je zapnu. a teď když jsme měli roční výročí jsem si je na sebe vzala už jen z legrace - jsem těhotná, takže je nezapnu ani v omylu. Rozhodně si je nechám. Byly šité na míru, takže myslím, že by se ani neprodaly. A jsou tak krásné, že by mi to bylo líto:-) Myslím, že je to hezká vzpomínka. Třeba budeme mít dceru a bude si v nich někdy hrát na princeznu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evarako mám je pověšené ve skříni ve vaku na šaty a zatím jsem je 2× vytáhla na focení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební sárí mám složený ve skříni, zabere místa asi tak jako jedni prostěradlo :-D A v pátek se do něj hodlám umotat, neb budem slavit první pětiletku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moje nejsou objemne, schovam je normalne do dustbagu do skrine :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím je mám ve skříni, ale jsou celkem objemné, takže jsem se rozhodla je prodat. Mám 3 roky po svatbě a nenapadlo mě, že bych se do nich někdy znovu oblékala. Jsou svatební a to kouzlo měly v ten jeden den. Až se budou jednou vdávat moje dcery, nebudu je cpát do šatů po mámě, pořídí si šaty podle svých představ. Teď budu ráda, když udělají radost další nevěstě :-) ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?