Co si myslite o tychto satach?

Ahojte zaujima ma co si myslite o tychto satach? dakujem za vase nazory. Uz som si ich kupila a teraz mam zas dilemu... :-)
Odpovědět
1
2
@ella238 takhle na obrazku se mi libi moc :-) ale sama moc dobre vim, ze obrazek a realita se mohou hodne lisit.mas jeste foto kde jsi v nich vyfocena ty? ;-)
Odpovědět
Na mě je ta sukně příliš nabíraná, ale to je věc vkusu. Líbí se mi to černé bolerko, je to krásně netypické a výrazné, akorát mi k tomu už přijde moc ta rozeta, černá stuha samotná by podle mě vypadala lépe. Ale jinak, když už je máš doma, neblbni :-) ! Pochyby jsou normální, také je mám. Už se prostě nekoukej po jiných, z nějakého důvodu se ti zalíbily, dej na prvotní dojmy a nepátrej ;-)
Odpovědět
Mam fotku ale to je iba taká amatérska co ma fotila kamoska do mobilu. Skúsim poslať dúfam ze sa nezlaknete :-) :-) :-) neviem prečo to dalo na lezato tak sa vopred ospravedlňujem
Odpovědět
za mě vůbec ...
Odpovědět
@alena2704 co za teba vobec? sa ti nepacia?
Odpovědět
Ten top mi moc k satum nejde. Ale libil by se mi na jinem strihu - asi ne na slehacce?
Odpovědět
Oproti původní fotografii je top o kus kratší a na první fotografii z reálu tento rozdíl působí jaksi nedodělaně. Došla látka? Špatně to naměřili? Top se mi líbí, ale souhlasím s mrs_to_be. Mě k šlehačce též nejde. Přemýšlela bych buď o široké tylové sukni bez žádných dalších příkras nebo o jednoduché opět široké atlasové sukni.
Odpovědět
Profilova fotka
@alena2704 Bylo by to mnohem lepší, kdyby ten top byl dlouhý až ke stuze. Takhle budí spíše dojem, že jsou menší. Ze zadu to řešení sukně tolik nevadí. máš k nim spodnici?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Top samotný je zajímavý, ale ty šaty se mě osobně tedy nelíbí. Záleží ale na tom, jak se v nich cítíš ty :) Když mě viděla kamarádka v šatech, ze kterých já jsem unešená tím, jak jsou jednoduché, ale přesto krásné, tak mi řekla, že mě nechápe, protože nebýt tak vysoká, tak zapadnu mezi svatebčany, protože bude mít každá jiná zdobenější šaty než já...myslím, že to už trochu přehnala, ale i kdyby, mě se líbí, tak co :)
Odpovědět
Mně se ty šaty líbí a jsem nadšená, že někdo chce vypadat jinak než sto dalších nevěst, ale podle obrázku by ty šaty měly být výš, aby se bolerko dotýkalo té černé stuhy a měla byste si z nějakého salonu půjčit vhodnou spodničku, protože takhle je ta sukně zplihlá jakoby zmoklá, ale to jsou jen detaily, které se vhodnými doplňky dají doladit. Určitě by se Vám k těmto šatům hodilo i nějaké výraznější líčení a hlavně červená pusa a rudé nehty. :-) Vybrala jste si dobře, jen neztrácejte odvahu a budete výjimečná!
Odpovědět
@ella238 ten top mi k šatům nesedí a na šatech semi nelíbí to nabírání, ale je to tvůj den, tak na můj názor nedej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ella238 za mne určitě ano, jsou neotřelé, originální a musela jsi k nim něco cítit, když jsi je kupovala.....vím, že chceš nějaké potvrzení, že jsou šaty krásné, ale sto lidí sto chutí :-) Hlavně, že se líbí tobě, stůj si za svým, budeš originální, nevšední nevěsta ;-) Krásnou svatbu
Odpovědět
Článek se načítá
@evicaii ten top je možno tým ze ja ho nemám ani zapnutý a celé som si to iba tak navliekla aby som si mohla spraviť fotku, aby som nezabudla ako to vyzerá. Takze uvidím ako to bude či je to naozaj nižšie alebo iba teraz ze to nemám pozapinane. Spodnici si kúpim, už som pozerala aj na internete, saty dám aj vyžehliť lebo su dosť pokrcene. Padli mi do oka a cítila som sa v nich veľmi prijemne. Páčilo sa mi ze mi idu take tmavé. Ta masla sa dá aj odstrániť mi povedali v salóne. Dokonca to boli prvé saty ktoré som chytila keď som si ich začala prezerať. Viem ze je tažké sa pýtať lebo každý ma iný vkus. Ale ďakujem veľmi ste ma potešili ze sa Vám páčia a su iné. Pretože keď sa nad tým tak zamyslis tak každé saty su biele a trblietave . Majú síce iný strih ale v podstate su na jedno kopyto :-) ďakujem teším sa
Odpovědět
@ella238 Být Tebou, neptala bych se vůbec na názor, sto lidí, sto chutí, ty už máš šaty koupené, líbí se Ti, teď Tije tu někdo pohaní a zbytečbě se potom budeš cítit špatně. Jsi tmavý typ a sluší Ti, až budou ve svatební den správně připravené, budeš nádherná nevěsta :-)
Odpovědět
@izzybickerstaff dakujem
Odpovědět
Vypadají zajímavé, jen ten černý top by mel být az do pasu tam, jde začíná sukně, ne?
Odpovědět
Souhlasim s izzybickerstaff, saty Ti slusi a az prijde tvuj velky den budes nadherna nevesta. Jak uz tu taky bylo receno 100 lidi,100 chuti-neptej se jestli se libi, tobe padly do oka, libi se Ti a slusi Ti a jestli se v nich i skvele citis, nevidim duvod, proc mit nejake pochyby :)
Odpovědět
@ella238 me se libi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc se mi líbí, jdi do toho!!!
Odpovědět
Líbí se mi! Určitě jdi do nich! Jsou originální, sluší ti
Odpovědět
Profilova fotka
Ten vrsek k tomu podle me nesedi.
Odpovědět
Za mě ne! Moc šlehačky a černý top k tomu je divný....
Odpovědět
Profilova fotka
krásné! moc se mi líbí, je to úplně zas něco nového, neokoukaného :-) a navíc ti moc sluší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se líbí ten vršek. Bude to zajímavější, neokoukané....Ta stuha by měla být asi ale hned pod tím bolerkem...aby to jakoby "navazovalo". Ty šaty se mi fakt nelíbí. Vypadají jako kopeček šlehačky na hodně dlouho položeným štrůdlu.... Působí na mě trochu "čínsky". :-( Nicméně....pokud sis je vybrala, musela jsi se v nich cítit vyjímečně, tak pak by ti měly být názory ostatních fuk ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ella238 Šaty i s bolerkem jsou super x-) Až budou se spodnicí a budou nažehledné,tak to bude opravdu nádhera x-) :-) . Moc tleskám za to že jsi odvážná a zvolila jsi jiný typ šatů, než nudnou krajkovou klasiku s broží a stužkou ;-) ;-) . Takže neváhej a žádné další nehledej :-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ta sukně se mi nelíbí :-|
Odpovědět
@ella238 A proč tě zajímá, co si o nich myslí holky, které neznáš a na svatbě ani nebudou? :) Co nevěsta to jiný vkus. Ty se v nich necítíš? Pokud ne, zkus se ještě mrknout jinde. Taky jsem to tak měla a jak jsem pak byla šťastná, že jsem od prvních odstoupila. Ale u mě hrála roli nízká cena a omezený výběr u nás ve městě.
Odpovědět
Ahoj, také obdivuji tvoji odvahu zkusit něco atypického, nicméně ti musím říct, že máš moc krásnou štíhlou postavu a tím bolerkem ji uplně zakrýváš. Možná bych zkusila šaty na obřad bez bolerka, a poté třeba později si ho dát, ale trošku mi to bolerko šaty ruší. Sukně je hezká, jen jak psali ostatní, volila bych nadýchanější spodničku, aby šaty nepůsobily zplihle, ale naopak nadýchaně ;)
Odpovědět
@juanitka Ahoj, uz je to síce rok co sme mali svadbu, ale chcem sa vyjadrit.. Tie šaty boli úžasne a som rada, ze som dala na prvý dojem a pocit... Takze dakujem a áno mas pravdu....všetko su iba zbytočne pochybnosti, lebo my ženy sme veľmi nerozhodne....
Odpovědět
Ahoj. Mě se na těch tvých šatech líbí nejvíce to bolérko, či top.To dělá ty šaty zajímavé a nevšední a je super. Šaty jako takové se mi k tomu ale nelíbí, to řasení ve stylu šlehačkový dort je trochu tuctové. Já by to vyřešila tak, že bych řasení nechala vypárat, pokud to jde, a celou sukni nechala jen volně splývavou a dala spodnici s kruhama,ať je to nedýchané. Další věc, co vypadá hodně divně, je ta stuha, která nenavazuje na bolérko, ale je tam mezera. To bych tu stuhu asi nedávala vůbec.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?