Co si myslíte o těchto šatech :) ?

Potřebovala bych trošku poradit :) Co říkáte na tyto šaty? Ano nebo ne? Je to moc odvážné? Je k nim přídavná sukně, kterou bych měla na obřad - na hostinu a odpolední/večerní zábavu už bez ní.. Je třeba si odmyslet tu bílou podprsenku :D bude tam všitá tělová, takže nebude nic vidět...
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Mně se moc nelíbí. Něco mi na nich nesedí, ale nejsem schopná říct, co to je. Snad materiál té spodní sukně. A nedokáži si je představit s tou tělovou podprsenkou. A zapínání tak zvláštně odstává. Já bych hledala dál :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mit tvou postavu, tak do toho jdu :)
Odpovědět
Taky si neumím představit jak to bude vypadat s tou podprsenkou... :-| mně se moc nelíbí, ale já obecně nemám ráda tady ten typ "tělové průhledné" - na fotkách to bývá fajn, ale naživo se mi to nelíbí.
Odpovědět
Mně se libi moc 🙂 možná bych tam viděla i spise bílý košíček nez tělový... Spis bych ho přiznala ale jinak luxusní 🙂 budu mit z půjčovny hodne podobny řekla bych 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to líbí děsně! Já bych do nich šla :-)
Odpovědět
Mě se taky moc líbí, ale bez té přídavné sukně :-)
Odpovědět
Zezadu paráda bez te tylova sukně, zepředu jsou divné, asi je to tím pasem, připadá mi, ze ti nedělají dobrou službu na to, jak máš pěknou postavu.
Odpovědět
Jsou krásný a určitě bez té přídavné sukně, přidává kila a schovává tvojí krásnou ženskou postavu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim, ze se v tom musis citit. Jestli vahas, zda to neni moc odvazne, tak spis nebrat... Na svatbe na tebe budou cucet desitky lidi a pokud v te chvili budes mit pocit, ze si "moc obnazena", nemyslim, ze to bude prijemne.
Odpovědět
Mně se tohle nelíbí samo o sobě. Na svatbu už vůbec |-|
Odpovědět
Líbí se mi to bez té sukně a navíc jen zezadu. Vpředu je ten přechod udělaný trochu divně. Myslím že na tvojí postavu by ti sedělo něco lepšího.
Odpovědět
Líbí se mi na nich jen ta sukně, ale přidává ti zbytečně kila, která nemáš. Bez ní mi to přijde příliš nahé, jakoby tomu něco chybělo... Osobně bych do nich nešla.
Odpovědět
Článek se načítá
Libi se mi, jen bych si pripadala zvlastne, kdybych vedela, ze se na me kouka napr. otec zenicha apod. Ale jestli se ti libi, tak neni problem :-)
Odpovědět
Ty košíčky vypadají divně...sice bude podprsenka tělová, ale zkoušela jsem takto jedny šaty v salonu (měly taky holá záda a měla jsem tělovou podprsenku) a podprsenka byla vidět, nepůsobilo to hezky, doporučuju taky vyzkoušet s tělovou, fakt jde vidět. V takových šatech bych se cítila celkem nahá...nevěsta má mít šmrnc, ale má být trochu cudná...tohle je na mě moc. Hledala bych dál.
Odpovědět
také jsem zkoušela tento typ šatů a nakonec jsem zvolila klasičtější styl. U všech šatů tohoto typu mi vždy přišlo,že ze zadu vypadají suprově a zepředu nic moc, ale beru si svého partnera, který mě uvidí zepředu :-) Také jsem po nich toužila, ze zadu vypadají na fotkách luxusně ale neplánuji fotit jen záda :-)
Odpovědět
sú nádherné, luxusné a veľmi Ti pristanú
Odpovědět
Za mě určitě ne..
Odpovědět
Bála bych se te podprsenky ale jinak super!
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné, sluší ti. Já bych je brala být tebou. Se sukní i bez ní, ti sluší. Jen nebude ti na horní část těla v dubnu zima? A aby to s nějakým kabátkem pak bylo pěkný...
Odpovědět
mně se nelíbí vůbec - se sukní, ani bez. Ale postava super :)
Odpovědět
Profilova fotka
Postavu na ne urcite mate. Ale ja jsem konzerva a i tak bych si je nevzala, ten vrsek je fakt hodne pruhledny, pripadala bych si nahata a vulgarni a to podle me na svatbu moc nepatri. Kdyby ten vrsek byl podsity nepruhlednou latkou, byla by to jina situace :D
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží jak se ty cítíš. Já bych si připadala moc odhalená, ale máš dobrou postavu, takže si myslím, že si můžeš vybírat a nakonec stejně vždycky záleží na tom, jak se v nich cítíš. Tyhle bych asi nebrala:-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné, ale bez te přidané sukně, přidává kila a je vidět, ze tam nepatří, hlavně zezadu.
Odpovědět
Já jsem pro ty úzké :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bez sukně zásadně
Odpovědět
Profilova fotka
Vypadají krásně a moc vám sluší, taky jsem takove chtěla a dokonce měli i na mě pidi velikost, ale nedokázala jsem si představit že v nich budu tancit třeba s tchanem:D tak jsem nakonec vybrala jen s krajkovymi zády
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jsou krásné! Ale ta přidána sukně mi tam moc nesedí. Spíš bych to nechala bez toho. Tvojí postavě každopádně sedí na jedničku!
Odpovědět
Profilova fotka
Bez té obří sukně jsou skvělé, něco podobného chci, jen se bojím, že s mou výškou nemám šanci. :( Jděte do nich! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Bez přidané sukně je to ok, ale ta podprsenka je tak jako tak prasárna.
Odpovědět
Profilova fotka
Krasne!!!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?