Co se k těmto šatům hodí za účes?

Profilova fotka
Ahoj :) Prosím Vás, jaký účes zvolit k těmto šatům? Mám černé delší vlnité vlasy. Uvažuji nad tím, že bych si je pouze nechala sepnout, popř.upravit vlny. Mám k šatům i závoj. POužít ho či nikoliv? Děkuji.
Odpovědět
Tedy, že tu někdo řeší přípravy na svatbu i dva roky předem, to mi připadá na naše malé české poměry hodně přehnané, ale ty řešíš účes týden před???? No musíš být děsná pohodářka a já ti závidím. Přeju hodně štěstí a tady máš můj názor. Pokud chceš ten závoj, tak by nebyl špatný drdol a závoj připnout pod něj a okolo uší nechat volné lokýnky.
Odpovědět
Těžko soudit, když jsme neviděly tvar obličeje :). Myslím, že kadeřnice by měla být schopna poradit :). Já bych si v tém případě nechala asi něco viz foto, když už máš kudrlinky :). Závoj podle mě aspoň na obřad vzít, pokud se ti líbí (hlavně můj snoubenec neustále tvrdí, že nevěsta bez závoje je neúplná, chlapům se to asi líbí :D).
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem úplně v klidu. Nic nehrotím. Říkám si, proč z toho dělat divadlo. Jde přece o akt samotný, ne o šaškárnu kolem. Děkuji za názory. Ten spodní účes je krásný :)
Odpovědět
Profilova fotka
@melaniie to plně podporuji :o) taky jsem to nehrotila když jsme se brali :o). Jediné, co jsem řešila asi půl roku předem byly šaty, ale to spíš proto, že jsem se těšila :o). Ohledně účesu doporučuji kouknout sem: jsou tam moc zajímavé účesy: https://www.youtube.com/user/CinthiaT... (osobně mám nejraději ten z videa Romantic summer wedding)
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik Děkuji :) My s přítelem máme jasno, ale maminky to špatně snášej :D Šaty jsem taky řešila hodně dopředu. Chtěla jsem nějaké pěkné a levné ;) Nakonec jsem je sehnala na vinted.cz za 1.000,-. Děkuji za odkaz, určitě se inspiruji :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?