Co říkáte na tenhle trend?

Tak po Ester máme další.....co vy na to?
Odpovědět
1
2

Odpovědět
myslím, že nevěsta by se hlavně měla hlavně cítit ve svatebním skvěle. Navíc neukazuje nic víc než nohy. Mnohdy jsou nevěsty tak nacpané v korzetech, že jim bradavky div nevykouknou a jsou mnohem více oblečené než ta výše vyfocená. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nervoznizevseho Mně připadá, že ty šaty panně nevěstince nesedí, vždyť ona nemá vůbec žádný pas, vypadá jak nacpaná v rouře. Šaty jako takové se mi nelíbí, to je otázka osobního vkusu, ale myslím si, že s krajkou se dá pracovat mnohem líp.
Odpovědět
Profilova fotka
Na filmový festival mi přijdou super, ale na svatbu nevhodné !! Myslím, že i Esterka v nich šlápla vedle, bohužel ! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vubec nevim ,kdo to je ...ma hezkou postavu i oblicej...akorat ta zaclona omotana kolem tela je takova neforemna.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by se docela líbily kdyby už sukně byla plná, myslím s více látky. Jinak taky nevím o koho jde :-D
Odpovědět
@pavlak5 @july17 já popravdě taky nevím, prý nějaká Miss, ale myslím, že sem ji v životě neviděla... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to strašný... Neskutečně neforemný střih, materiál působí dost lacině a ještě laciněji bohužel působí model jako celek. Nevim kdo je ta dáma, ale jestli je to někdo z našeho "šoubyznysu", tak je mi to pak jasný, protože českem vládne nevkus a kor v těchto společenských vrstvách "pseudocelebrit" ještě násobený snahou se odlišit za každou cenu. Ve výsledku skoro strašidelná kombinace...
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt to neřešíme. Nevěsta si má vzít to, v čem se cítí dobře. Prostě něco, v čem si připadá tak jak chce, co podtrhne její styl a vkus. Jsme otevřeni různým stylům... Naše známá chtěla mít červené svatební šaty, někdo chce mít retro svatbu apod. Lidská mysl je velmi kreativní, proto bych se nebránila snům a představám, které lidé mají... Hezký den. Katka
Odpovědět
Nelíbí. Připadají mi vulgární.
Odpovědět
Profilova fotka
@nervoznizevseho me se to nelibi! Neprijde mi v tom nevesta jako nevesta :( me se libi romanticke, princeznovske, bohate a vubec jsem treba pri vyberu nekoukala co je IN, je mi to nejak jedno :) obecne muzu rict, ze co je v obleceni a satech nejnovejsi vykrik mody se mi nelibi..
Odpovědět
Profilova fotka
Asi se teď na mě sesypete, ale kolikrát jsou tady "normálním" nevěstám chváleny mnohem větší příšernosti. A kdykoliv se tady přidá fotka nějaké "celebrity" (ať už je známá více či méně), tak se na ně snese vlna kritiky, jak jsou nevkusné. Každý, ať si má, co chce. Podle mě je právě nejhezčí na svatbách to, že se každému líbí něco jiného. Představte si, kdybychom měly všechny stejné šaty nebo kytku. Jí se tyto šaty líbí, tak si je vzala. Tak to prostě je.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@amaka_cz pro mě za mě, ať se vdávají třeba v pytli od brambor, to je mi ze srdce putna, ale otázka byla "co říkáte na tento trend"... A ten prostě je šílenej. Myslím, že srovnávat vkusné, byť nezvykle barevné svatební šaty a tento "pokus o originalitu" snad ani nejde.
Odpovědět
Profilova fotka
@amaxi jo, v tom je problém téhle stránky - všem se všechno chválí a kritika se netoleruje. Pokud se někde objeví, tak jsou tazatelky hnedka dotčené...to je děs, když to nechtějí komentovat, nemají to sem ani dávat ;)... Je pravda, že po jednom pokusu o dobře míněnou radu, která se nakonec obrátila proti mě už negativní komentáře nepíšu raději vůbec, protože mi to za to nestojí. U této dámy (a fakt netuším kdo to je, jestli nějaká celebrita či něco takovýho) je to ale fakt tak brutální, že jsem se neubránila :D Jasně, každej si může navlíknout cokoliv, třeba jen fusekli přes přirození, ale pak se nesmí divit, že z toho lidi kolem neplácaj rukama jak lachtani. A pokud jim je to jedno, tak si stejně oblíknou co chou, tak nevím, co se tady pořád řeší ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynar No právě. Já jsem tady občas docela v šoku, u čeho jsou pochvalné komentáře. Já radši už taky komentuju jen to, co se mi fakt hooodně líbí :-D Tak jako mě se tyhle šaty taky nelíbí, ale ať si každý nosí co chce. Už jsem asi viděla i horší, než tuhle (teď už) paní. Spíš jsem chtěla poukázat na rozdíl v přístupu k osobám, které někdo třeba zná z TV nebo prostě odněkud a k nevěstám "z lidu". Tys to pochopila, čekala jsem horší reakce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amaxi já věřím, že kdyby takové šaty měla nějaká "nevěsta z lidu" v albu ze zkoušek a neseděly jí úplně stejně jako nesedí téhle, že by jí to ostatní nějak takhtně naznačily ;-) Jsme sice na beremku, kde se tak nějak ochá a achá už z přesvědčení, ale pokud šaty dotyčné vysloveně nesluší, nemá cenu mazat medy kolem úst ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amaxi jo, pochopila :) Spíš jsem chtěla demonstrovat to, že kdyby se v tomhle "modelu" vyfotila tady nějaká nevěsta "z lidu" jak píšeš, komentovala bych to stejně (zejména, když ani nevím, že to má bejt "celebrita"), protože je to podle mě fakt děs a "originální a sexy za každou cenu" ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 No ale většinou se maže, protože podívejte se, jak reagují některé nevěsty, když si jim někdo dovolí napsat, že jim to nesedí. Ale to už by byla jiná diskuze :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amaxi což to jo, ale v tom případě nechápu proč se pak děvčata ptají na názor ostatních, jestli jim ony dotyčné šaty sluší :-D Ale to už jsme opravdu mimo téma
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyby byla spodní část šatů jednodušší třeba čistě bílá, byly by úžasné :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@sadamka90 souhlasim! kdyby to byl jen vrsek satu a navazovalo na jednoduchou bilou sukni, bylo by to dokonale! :-) takto to na me taky pusobi bohuzel vulgarne :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynar Na trend říkám to, že mi nevadí. Je to každého věc....
Odpovědět
Někdo měl té paní říct, že záclony se věší na okna, nikoli na krk...
Odpovědět
Nelíbí se mi to, ač krajku zbožňuju. Tohle už je na mě moc ;-) Ale proti gustu.. ;-)
Odpovědět
Zas nějaké podivné uchopení trendu, řekla bych spíš.. Na šatech Ester bylo aspoň znát, že jsou z kvalitního materiálu. Tohle je tragický hlavně díky pravidelnýmu rozmístění krajky a řekla bych až absenci střihu, což společně s typem nevěsty připomíná Xenu, když se vydávala za konkubínu. Takže proč ne, ale ne takhle, probůh.
Odpovědět
Profilova fotka
Hruza. I nocnikosilka vypada lip.
Odpovědět
Podle mě to mladé dámě deformuje postavu a přijde mi to spíš divné až mírně vulgární, než že by mi to přišlo originální. Každopádně, jak tu už zaznělo, pokud to dotyčné sedne a líbí se jí to, ať jde klidně jen ve spodním prádle, hlavně ať si nenechá do všeho kecat a má to tak, jak si vysnila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hrůůůza. Vůbec se mě nelíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to nelíbí, dle mého můžou už rovnou jít v plavkách...
Odpovědět
Nelíbí... Stejně tak se mi nelíbila Aichmajerka v těch svatebních šatech, když měla průhledný pruh přes břicho. Zrovna tak mi připadají hrozné prsa ze svatebek ven - při podpisu to má co dělat, aby nevypadly úplně. Můžu se nad fotkama chytat za hlavu, usmívat se - ale to je tak všechno. :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?