Co nahoru k tylové sukni?

Profilova fotka
Dobrý den! Holky, obracím se na vás s otázkou týkající se tylové sukně, kterou bych si ráda nechala ušít.. Chci se vdávat ve světlé tylové sukni, která bude dlouhá lehce pod kolena.. ale nevím co nahoru? Abych si něco zakasávala dovnitř (pod pas sukně) s mou plnější postavou a velkými prsy vůbec nepřichází v úvahu.. Chtěla bych vypadat lehce elegantně, ale na druhou stranu nechci žádný uplý bílý korzet.. máte někdo nějaký nápad? Když ke své trošce do mlýna přiložíte fotku - budu vám ještě vděčnější :o) Mějte krásné podzimní dny, n.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak v tom případě (pokud nechceš zakasávat) bych za sebe navrhovala něco z tohoto :)
Odpovědět
Nejsem si zcela jistá tím nápadem tylové sukně pro postavu plnějších tvarů. Kdyby si sem dala aspoň fotku postavy, tak by se vymýšlelo lépe. Co zkusit šaty ve stylu 50. let? Něco jako tady:
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, díky za rychlou reakci :o) Nadychané sukně ala 50. léta nosím často, ráda a myslím, že právě tohle mi sluší.. nemám totiž žádný zadek a boky mám taky po otci (jasně.. takže spíš nemám:o), takže velké kolové sukně mě dělají ženštější.. na plné čáře vyhrávají 1. a 3. fotka od "torpen" - to je přesně můj styl! Díky za inspiraci.. :o)
Odpovědět
@sanule Není zač ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?