Co na sebe k ohni?

Profilova fotka
Mame radi vandry, taboraky, prirodu a podle toho bude vypadat i svatba. Obrad na zricenine, hostina ve stodole a vecer za stodolou taborak. No a ja nevim co k nemu na sebe. Je jasne, ze mi bude lito svlekat svatebni saty, ale prece nebudu sedet u ohne v nich a nechavat je zasmradnout kourem, pripadne aby mi je nejaka jiskra propalila. U ohne uz se bude asi jen zpivat, hrat a nezrizene chlastat, takze si sama sebe ani neumim predstavit v nejakejch sateckach, ale prece jen teplaky taky nejsou nejvhodnejsi. Jak byste tohle vyresili?
Odpovědět
1
2
Určitě bych si vzala bavlnu, žádnou umělotinu. Džíny nebo manšestráky, pěkně projmutou flanelku, případně přes ramena parku nebo vestičku aby mi netáhlo na záda. Koukala jsem, že máš na svatbu připravený krásný věneček - tak ten bych si určitě nechala! ;-)
Odpovědět
Já bych si vzala šaty, přece jen, je to svatební den a (snad) je jednou za život... :-) svatební bych sundala a převlíkla se do nějakých pohodlných, bavlněných a vypratelných, nechala si věneček a pak šaty můžeš vynosit i jindy... Třeba na Mangooutlet se dají sehnat pod tisícovku, nebo koupit nějaké levné z jiného řetězce.
Odpovědět
Profilova fotka
ja by som si tiez vzala nejake obycajne biele vypratelne saty+venecek, jak tu uz bolo spomenute, v mensestrakoch by som svadbu travit nechcela. :) Inak stodolu nahodou nemate v moravskoslezskom kraji? :D
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella Jsem kalhotova ,to je to. Navic rada sedim na zemi, nejlepe v tureckem sedu, pripadne klecim a foukam do ohne a prikladam. Rozhodne nejsem dama a saty v satniku vedu jen jedny z nostalgie a to jsou maturitni...
Odpovědět
Profilova fotka
@bbubble Venecek pak bude taky smrdet... :-( nene, je to v Pisku.
Odpovědět
Profilova fotka
@rat Diky. To zni realne docela :) Venecek zasmradne chudak. Ale vlasy hodim do culiku, bude v nich tolik laku, ze i tak o ne budu mit strach :D
Odpovědět
@amazonkaaa Určitě ti fandím, nevěstu přeci nedělají šaty, ale ta aura co z ní vyzařuje ;-) Nejdůležitější je si to parádně užít :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si k ohni asi vezmu lnenou sukni a halenku a necham si venecek. Nemyslim si, ze by kytky nasakly kourem! (pokud teda nebudou umely...ty bych k ohni radsi nebrala). Ale pokud chces kalhoty, tak si vem naky rozevlaty lneny/bavlneny gate, aby vypadaly trochu slavnostne a budes porad vypadat nevestovsky a pritom si budes moct normalne kecnout kam chces :)
Odpovědět
Profilova fotka
pokud planujes sedet na zemi tak se nemusis ani ptat. Vem si teplaky a hotovo. Saty si uzijes pres den a k taboraku budes v necem co muzes znicit a sedet jak se ti zachce 8-)
Odpovědět
Taky bych se převlékla normalne do tepláku a uživala si to.Rozhodne nedělej ze sebe nic co nejsi jenom proto,že jsi nevesta.Jako nevesta si to uzij do te doby.Pak jsi Vem to v cem se cítíš nejlépe a tak jak te tvy známi znají ještě když nejsi ten tip co no si saty.Já je také nenosím miluji teplaky😁
Odpovědět
@amazonkaaa Já šaty nosím celoročně a při jakékoli příležitosti. Když si vybereš vhodný střih, můžeš i v šatech sedět v tureckem sedu, klečet apod. Ale pokud píšeš, že nejsi na šaty, tak si prostě vezmi kalhoty, víc už asi tady spolu nevymyslíme. ;-)
Odpovědět
já bych si vzala kalhoty - jakkékoliv, i džíny, nebo outdoor. taky ráda přikládám a sedim na semi. a vršek bych si koupila nějaký zdobný bílý, abych byla "jako nevěsta".
Odpovědět
Článek se načítá
Nechcete na velkovni akci tyhle: http://www.beremese.cz/market/svatba-... Muzete k nim vzit treba leginy v pozdejsich hodinach
Odpovědět
A co třeba leginy (nebo úzké džíny) a k nim nějakou bílou, třeba i trochu romantickou tuniku? A věneček by se k tomu taky hodil ;-)
Odpovědět
Mimochodem, teď jsem koukla na tvé fotky... Tenhle víkend jsme byli s mužem v Písku na wellness víkendu v hotelu Amerika a to vaše místo jsme "potkali" na procházce. Zrovna tam byla svatba ;-) Je to tam moc pěkné! (Akorát mně by se na obřad ještě víc zamlouvalo místečko mezi stromy u rybníka...budeme mít v červnu svatbu v přírodě, tak to všude obhlížím :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
@verap33 taky tam nemame obrad, ale jen hostinu ;) Svatba bude na Helfenburku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@minenka No tak S-M bych na sebe ani nedostala. Nehlede na to, ze v leginach na me taky nikdo neni zvedavej :D Nejaka soudnost mi jeste zbyla. Ale dekuju za nabidku :) @verap33 Nn, holt co psala slecna vejs. Rifle a kosile. Zadna romantika, zadny satecky. Budu to proste ja a prestanu nad tim tolik premyslet. At si kazdej pak rika, co chce, hlavne ja se musim cejtit pohodlne. A to se cejtim, kdyz muzu bejt cela umounena od popela :)
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa my měli celou svatbu pojatou dost nekulturně, takže jsem po obřadu sundala sárí a na odpolední/večerní/noční ožíračku přišla v "civilu"-v dlouhý kostičkovaný "country" sukni a v obyčejným tričku. Docela se to i hodilo, kapela hrála převážně country, folk, bluegrass a podobně 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 Sárí a k tomu bluegrass to je tezce neortodoxni :D Nicmene muzikou jsme na stejne vlne :)
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa esli vona to nebude tak trochu známka punku :-N Nám hrál na svatbě manželovo kolega s kamarádama a hráli za stravu a pivo, takže aj dyby hráli heavy metal, bylo by mi to jedno, za ty prachy :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 Tak to chapu :D Mam taky muzikantsky kamose, ale hrajou silenek garage punk, to nemuzu tem lidem udelat :D
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa náhodou, to by moh bejt dobrej mejdan :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa a jinak ti chcu říct, že mě tvoje "těžkotonážní víla" zaujala, s tim věncem ti to sluší, takže se budu těšit na fotky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka se večer taky převlíkala z šatů (na únos do podzemí se to dost hodilo, ale to samozřejmě netušila a taky byl oheň) a musím říct, že k jejím manžestrákům a vandrácké košili vypadalo fakt nepatřičně to, jak byla namalovaná (respektive přemalovaná, chudák neměla zkušenosti, nevděla co říct kosmetičce a kosmetička byla očividně dost neschopná). Takže za mě ať už budeš mít cokoli, tak se nezapomenout odmalovat:).
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 Dik, sama jsem zvedava, jaky fotky budou :D @terkaz95 ja mam tak decentni liceni, ze je to, jak kdybych zadny nemela :)
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa My měli večer grilování, měla jsem nachystané jednobarevné šaty na převlečení, ale protože byla zima, skončila jsem v riflích a mikině :-) A cítila jsem se naprosto normálně, ani mi to nepřišlo divný. Fandím takovým svatbám, jak budete mít vy a držím pěsti, ať vše vyjde podle představ.
Odpovědět
Profilova fotka
@mofa81 Díky :) Jací jsme, taková je svatba. Nehraju si na dámičku, nemám to ráda ani u jinejch. Mám ráda tváře umouněné od popela, ale kominík to není :D
Odpovědět
Profilova fotka
nějaký lehký bavlněný šaty, na takové to "domácí tahání"... Nebo volnočasové kalhoty a cokoliv k tomu, nějakou flanelku nebo džínovku... Klidně nechat věneček ve vlasech. Jen vynechte umělé materiály, ať samou láskou v ten den nevzplanete :-) A přibalte repelent či pořiďte takové ty antikomáro-lampy, ať nejste u ohně sežraní
Odpovědět
Profilova fotka
Hele jestli se chceš odlišit jako nevěsta, co si vzit k ohni prostě bílé triko s nápisem nevěsta? Ja osobně bych šla do bílých šatu lehkych, letních a přes to dzisku, ale pokud jsi kalhotova a přesto chceš být odlisna, řešila bych to tím tričkem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme svatbu dost podobně. Původně jsem měla koupené šaty, že se ze svatebních převleču do černých s bílými puntíky a na noc džíny, mikina a bunda. Nakonec to dopadlo tak, že ve svatebních jsem vydržela do půlnoci, protože velká část hostů se mnou prostě posedávala na lavičkách dál od ohně. Takže až když bylo opravdu všem zima, tak jsem se šla převléct, abychom mohli k ohni:) a samozřejmě už rovnou do džínů :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?