Co myslíte, které?

Ahoj holky, poraďte, co myslíte? Mně se nejvíc líbí ty první, ale určitě dokážete líp posoudit, jestli sedí dobře nebo ne. Ty druhé mi dělají hezkou postavu(ani není poznat že jsem 20 tt), ale mají hoooodně dlouhou vlečku a jsou celkem těžké...Jinak jsem docela malinkatá a ještě ke všemu těhotná, tak najít svatební šaty je docela oříšek:D
Odpovědět
1
2
Ty druhé jsou úžasné!!!!!
Odpovědět
Ty první se vůbec nemůžou rovnat těm druhým. :D Navíc mi ty první příjdou jako takové, no divné, ty ramena tam.. a přidávají ještě hoodně kilo na víc :)
Odpovědět
Taky jsem pro druhé, ale měla bych strach co to bříško, přece jen za měsíc bude o dost větší.. =-) a vzhledem k vedru a těhotenství by ti mělo být co nejpohodlněji, ať v nich vydržíš.
Odpovědět
Druhé,bez váhání:)
Odpovědět
Ty ramena se mi tam taky nelíbí, snad by je dobrá švadlena dokázala odstranit a myslím že bez nich by šaty vypadaly mnohem lépe....Ty druhé přichází v úvahu jen pokud se bude dát zkrátit ta vlečka, neb je fakt dlouhá. O bříško bych se nebála, dají se povolit, ale nevím jak by to bylo celý den...asi se tam budu muset zastavit ještě jednou a vyzkoušet si je ještě jednou...
Odpovědět
za mě taky druhé, ale osobně si nedovedu představit být v nich ve 20tt - respektive ještě o měsíc později. V tom případě bych volila něco volnějšího přes břicho, protože jakmile si korzet povolíš, nebude ti sedět dobře přes prsa a vzadu to nebude vypadat moc pěkně.
Odpovědět
Určitě ani jedny. Oboje jsou dělané na zvýrazněný a stažený pas a ve 20 týdnu budeš už mít břicho a když tě stáhnou tak ti bude blbě. Vyber jiné a hlavně do "Ačka" a na ramínka...
Odpovědět
@svatbazari ve 20 týdnu jsem teď:-)
Odpovědět
A svatba je ještě za 2 měsíce...
Odpovědět
Za me ani jedny ;-) prvni maji hrozne rukavy, druhe jsou takove masivni, zkuste jeste nějaké jine, urcite se zadari :-)
Odpovědět
@svatbazari za mesic;)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě žádné :-/.
Odpovědět
Článek se načítá
Urcite ty druhe
Odpovědět
Profilova fotka
První mají strašné ty rukávy, to je děs. V těch druhých nebude vypadat bříško jak poporoste hezky, si myslím. Ale rozhodně jsou ty druhé lepší než první...
Odpovědět
Profilova fotka
Líbí se mi víc ty druhé, ale taky se přikláním k názoru, že lepší bude mít volné břicho, budeš se cítit mnohem líp, nebude tě nic svazovat, bude ti příjemně, šaty budou lehké.... Volila bych co nejpohodlnější šaty, třeba v antickém stylu.
Odpovědět
Profilova fotka
Vybrala bych jine spis pro tehulky volnejsi pres brisko at te pak netahnou...
Odpovědět
Mně se taky nelíbí ani jedny.
Odpovědět
Ani jedny, vubec se mi pro tehotnou nelibi.
Odpovědět
Profilova fotka
číslo 2 :)
Odpovědět
@princesi řešíš koupi nebo půjčení? Protže jestli půjčení, tak ta vlečka nebude založená vypadat vůbec dobře a stříhat ji chtít taky nebudou... Ale jinak se přikláním k ostatním, ani jedny nevypadají oc dobře a nemyslím, že je to tebou...
Odpovědět
Profilova fotka
Nj. Čína činovitá... První neforemné, krčí se korzet, strašně rozšiřující a co si asi nikdo nevšiml v zrcadle, šněrovačka přes celý záda. Jednak to už teď vypadá hrozně a druhak za měsíc s větším bříškem si to nedovedu představit vůbec. Druhé jsou 100% lepší, nicméně vypadají jako záclona a pro těhulku ne úplně vhodné kvůli delšímu korzetu. Bude to za měsíc určitě tlačit. Menší košíčky, prsa můžou kdykoli skočit v těhotenství o číslo... Dlouhá vlečka když se připne, bude to tíha... Ale věřím že Ti říkali, doooblí, šuší ;-) Za mě žádné, hledala bych dál, jednoduché, lehké, pohodlné.
Odpovědět
Profilova fotka
Zadne
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych nevybrala ani jedny. Podle mě je jedním z nejdůležitějších kritérií při hledání šatů to, jak se v nich cítíte. A v těhotenství si myslím, že dobrý pocit je ještě důležitější.
Odpovědět
Z tohoto výběru určitě ty druhé, podle mého názoru ;-)
Odpovědět
Jsem rozhodne pro druhe saty :-)
Odpovědět
Druhé! :-)
Odpovědět
@princesi já jsem teď také ve 20tt, a i přesto, že mám bříško pořád malé (jak mi dnes řekla paní na pedikúře, že vypadám spíš jak po větším obědě :-) ), tak jsou věci, které mi prostě pohodlné nejsou a tím spíš korzetové šaty.. Fakt si to dobře rozmysli.
Odpovědět
ani jedny, pro těhotnou bych volila spíše od prsou dolů volné, je plno takových krásných šatů, určitě né takové které Vám to břicho stáhnout, to je nesmysl. Takže hledat dále.
Odpovědět
Profilova fotka
Zvolte těhotenské šaty, ať máte pohodlí. Žádné stahovaní přes bříško. Naopak bych ho zvýraznila. Mateřství je krásné a když se vdáváte těhotná, všem bych ho ukázala :). Vzala bych předělené pod prsama. Třeba mašličkou. Je to něžné a romantické. Aspoň pro mne :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@micudova
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?