Co když zhubnu ?

Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty a přidám do vínku trošku netradiční dotaz :-D Jde mi o to, že jsem zhruba před půl rokem začla kvůli redukci váhy zdravě žít, věnovat se dost cvičení ... Zhubla jsem a samozřejmě hodlám pokračovat, ale poslední dva měsíce se mi hubnutí zastavilo, tak jsem si zamluvila šaty, zaplatila zálohu a teď se mi to jak na potvoru, když to úplně tak nepotřebuju se mi hubnutí zase rozjelo. Dostávám se k podstatě věci ... Mám korzetové šaty klasicky s vázáním a sedly mi hned jak p...l na hrnec. Zajímalo by mě jak moc bývají tyto šaty variabilní co se týče velikostí (možnost zůžení atd.) Nemáte některá podobnou zkušenost ? Doufám, že jsem to napsala tak nějak ať to má hlavu a patu Díky za odpovědi ;-)
Odpovědět
taky jsem zvedava...
Odpovědět
@certice85 máš do svatby necelý měsíc, to zase tolik nezhubneš (2-3 kila, jestli hubneš zdravě, a to ve výsledku velký vliv mít nebude) nebála bych se toho.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám zhruba 1,5kg na měsíc ... Ale váhu neřeším ... Jde mi spíš o ty cm .. Jelikož tam mi to skákalo o 3-4cm dolů .. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, jak velkou máš vzadu rezervu - často jsou až pro čtyři velikosti. Pokud jsi je ale měla už tehdy sešněrované až nadoraz, tak asi budeš muset hledat nové :-( Pokud je ale kam utahovat, tak bych se nebála. Koukala jsem, že jdeš na zkoušku 2. června, šla bych v tom případě dřív, ať máš jistotu a nehledáš nové týden před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanickaroj Nestraš :)) Až na doraz tuším nebyly, než si sedly tak jak měly a ja si na ně zvykla na těch 10minut tak jsem chvilku ani nedýchala .. :D
Odpovědět
Profilova fotka
@certice85 Tak to bude snad dobrý, budeš moct dýchat :-) A pokud jsou to čtyři centimetry za měsíc, tak by to neměl být takový problém. Zkus se podívat, jestli je nemáš vyfocené zezadu, tam bys viděla, kolik zbývá.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanickaroj Zezadu nemám :/ Jen z boku a to toho moc nepoznám :D
Odpovědět
Profilova fotka
@certice85 pak mě ještě napadá, jestli je nemá salon na webu s uvedenou velikostí. Případně, pokud si fakt nejsi jistá, tam v pondělí zavolej a na velikost těch šatů se zeptej. Ale bude to určitě dobrý, neboj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem to řešila v salonu nedávno, šla jsem si tam ke svým zamluveným šatům vyzkoušet boty a majitel mi řekl, že jsem musela zhubnout, že je mám větší. Ale naštěstí jsem se domluvila, že jsou schopni je zúžit o pár centimetrů po stranách, ale už nemám víc hubnout. Mám korzetové, vzadu na šněrování
Odpovědět
Profilova fotka
No holky , já tam asi v pondělí zavolám ať vím co a jak a nejsem pak bez šatů ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak jsem volala do salonu a ufff :)) Saty co jsem si zkousela jsou 44 a dají se upravit do velikosti až 38 :)) Tam se nedostanu takže pohoda .. Paní byla super, uklidnila mě a to je hlavní :)
Odpovědět
Profilova fotka
@certice85 Ja se spis bojim opaku "Co kdyz ztloustnu?" :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já se snažím zhubnout a zas tak rychle to nejde :-) zatím jen 2cm :-) a ty šaty jsem měla tak tak :-) je to totiž 36/38 a já mám normálně 38/40 :-) takže doufám, že ještě kousek dám dolů, at se v nich můžu hýbat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já se dala na hubnutí od prosince a slo to rychle ... Dole už cca 10cm v pase a bocích ... Pak se to na chvili zastavilo a ted kdyz to člověk potřebuje nejmíň tak to zase vypuklo :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?