Čistírna šatů Praha

Ahojky holky, nemáte prosím někdo tip na dobrou čistírnu v Praze, kde by mi vyčistili svatební šaty aniž by je zničili? Docela nám na svatbě pršelo, takže šaty dostaly fakt dost zabrat o botách ani nemluvím :-D děkuji ta tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu doporučit čistírnu Leder-Tex na Karlínském náměstí: http://www.leder-tex.cz/. Svatební šaty jsem tam sice nedávala (ty mi nakonec dobře vyčistili v salonu Bella v HK), ale potřebovala jsem vyčistit svatební boty (bílý satén) a dostala jsem na ně dobrou referenci z čistírny v Hradci Králové. Byla jsem spokojená, jsou tam milí a je to jedna z mála čistíren v ČR, kde vezmou na vyčištění prakticky cokoliv:-) Takže věřím, že svatební šaty by zvládli dobře.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
@meeshi A kolik tam prosím to vyčištění stálo? Nerada bych za to dala víc než tisícovku, ale vlečka je opravdu dost zašpiněná... Díky.
Odpovědět
@amenophus Ahoj já si je nechala vyčistit na Novodvorské v Bel & Blanc...a myslím že mě to stálo cca 600,- a to jsem ty šaty měla černý skoro až ke kolenům :-D. A podařilo se jim to velice dobře vyčistit!
Odpovědět
@amenophus stejně jako @linduskah jsem nechávala čistit v Bel & Blanc (jsou skoro v každém obchoďáku) a vyšlo to kolem 500. Pokusili se mě ale natáhnout, vnutit mi jiné čištění, než to, co mají v ceníku. Tak doporučuji mrknout na jejich ceník na netu a trvat jen na té službě, kterou chceš...
Odpovědět
Profilova fotka
@linduskah @zorro4 Díky holky, vyzkouším to a dám si na ně pozor! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@amenophus Čištění bot v pražském Leder-texu stálo 500,- a vyčištění šatů v salonu Bella v Hradci Králové stálo 800,-
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Holky obnovuji diskuzi a moc prosím o nejnovější doporučení. V salonu, odkud jsem šaty kupovala po mě chtějí 1500 - 3000Kč za vyčistění a to mi teda přijde strašně moc... =-)
Odpovědět
Ja si nechala saty vycistit v salonu Nuance. Sice za 1500kc ale krome uzasneho vycisteni je provoneli a zasili i jak byli saty lehce potrhane. Za me uzasny servis :)
Odpovědět
Profilova fotka
Praha 1 V Celnici 3 http://www.cistirna-odevu-daja.cz/en/ mam dobrou zkousenost (hedvabi, svatebni, koralkove siti a jina rucni prace)
Odpovědět
Profilova fotka
@freetree No tak mě bohužel nabídli v salonu těch 1500 - 3000 jen za vyčištění a prý s píš mám počítat tu horní hranici. Přitom při koupi mi paní říkala, že to bude max tisícovka... Co si o tom myslet, že? K tomu prý úpravy poškození dalších min tisíc korun (za dvě malé dirky dole na sukni).
Odpovědět
Profilova fotka
@nanay Děkuj, zkusím! :-)
Odpovědět
@sierral to v salonu Nuance? To je fakt zvlastni,zkuste se tam jeste jednou domluvit. Ke me byli.moc vstricni a fakt chteli za vse tech 1500
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@freetree Mám šaty z Naive...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?