Čím vyztužit korzet svatebních šatů?

Děkuji za všechny příspěvky a pomoc od Vás!
Odpovědět
zkusila bych vystuže došit - u nas v galanterce naji takove plastove pasy přimo do korzrtu :) no a nebo ně ještě napada co si pod ně koupit nějaky krasny a luxusni korzet a šaty na něho jenom "položila " :) měla by jsi vytverovano postavu a komu i pradlo na noc :)
Odpovědět
Dívala jsem se na fotku, prádlo tomu nepomůže, když se to takhle krčí dole. Já jsem měla v šatech pružné plastové pásky, zkušená švadlena by to určitě dala do kupy :-)
Odpovědět
@prisnotice a kde bych takovy korzet prosim sehnala? :)
Odpovědět
http://svatebni-saty.muj-styl.cz/svat... http://www.svatebni-pruvodce.cz/svatb... http://www.kouzelne-pradlo.cz/pradlop... určitě bych se podivala v Triumfu :)
Odpovědět
Ahoj! Korzety už nějakou dobu šiju a záleží jaké vyztužení přesně myslíš. Pokud máš už hotové šaty, tak je to komplikované a opravy super efekt stejně nepřinesou. Pokud ale chceš nový korzet, tak je možností několik. Základ je pořádně vyztužit materiál ze kterého se korzet bude dělat a pak použít kvalitní kostice. Plastové jsou bezva a používám je jak do svatebních tak společenských šatů. Pokud chceš ale něco opravdu luxusního, tak se dělají i korzety s kovovými kosticemi- musí být ale šité pro konkrétní osobu a jsou pak také dražší.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?