Chci si koupit svatební šaty v Praze, do 8 tis. Kč

Profilova fotka
Ahojte nevěsty, prosím o radu - chci si svatební šaty koupit, nikoliv půjčit. Hranice je tak maximálně do 8 tis. Kč. a nejlépe Praha nebo střední Čechy. Poradíte někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
@prcekverunka ahoj,myslím,že vyprodávali nějaké šaty v salonu Mireli na Plzeňské v Praze...
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky, zkus salon v Dobrovízu. Šaty nádherné a za poloviční cenu než v centru Prahy. Původně jsem si tam chtěla půjčovat, ale pak jsem sehnala tady na bazaru. ;) A šaty i šijí na zakázku. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@prcekverunka Dobrý den. Jaká je Vaše predstava svatebních šatů? V Dressit nabízíme několik modelů svatebních šatů do 8tis včetně ušití na míru. Přikládam pár ukázek pro inspiraci. Více šatů naleznete na našich webových stránkách. Pokud by se Vám líbily spíš jednoduché, splývavé šaty, můžeme pro Vás ušít kterékoliv plesové, nebo společenské šaty v bílé barvě.
Odpovědět
Profilova fotka
@vanilka90 Díky za radu, koukala jsem na stránky a vypadá to dobře a i ceny jsou pěkné. Také mám teď nějaké rozjednané ještě tady na bazárku, tak uvidím, každopádně moc díky za radu! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@spw Dobrý den, díky za reakci. Konkrétně bych si představovala korzetové šaty nejlépe s bohatou tylovou sukní .
Odpovědět
Dobrý večer, třeba něco takového? Půjčovné 4500,-kč. Svatební salon není v Praze, ale šaty ke zkoušení je možné poslat poštou. Jedná se o šaty z nové kolekce, kterou očekáváme v první polovině ledna. Šaty jsou v bílé barvě, ve vel. 36-40, v případě, že hledáte šaty v jiné velikosti, ráda pošlu fotky dalších šatů v požadované velikosti. S pozdravem. Martina
Odpovědět
@prcekverunka Madora - je to z mikulova, ale bud se vydas tam, nebo pani prijede za tebou a navic je maji v salonu nevesta u kongresaku.
Odpovědět
Profilova fotka
@esvatebni3 V podstatě něco takového - i velikost je dobrá, ale nechci si šaty půjčovat, chci si je koupit, aby mi pak zůstaly.
Odpovědět
Já za sebe můžu doporučit salon Natali v Praze. Kupovala jsem tam šaty za 7.500,- a v ceně mám vyžehlení šatů, půjčení spodničky, zkrácení šatů dle mé výšky a také zúžení v pase. Přístup a výběr super.
Odpovědět
Profilova fotka
@orchydey Ale na stránkách mají prodej svatebních šatů 8 - 40 tisíc...
Odpovědět
@prcekverunka Byla jsem tam týden před Vánoci a měli tam i levnější než za kolik jsem kupovala ty moje. Je dobré tam zajít a probrat to, na internetu většinou nemají všechny vystavené. Nebo mají špatně uvedené ceny. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@orchydey Aha, tak to jo, díky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zdravim, rada by pro Vas usila na miru jedinecne saty podle vasich prani, ale ceny jen na siti zacinaji od 7500 =-) Ale v nabidce mam neco na prodej nebo pujceni taky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já kupovala šaty v salonu Adelle. jukni na net maj i stránky
Odpovědět
@prcekverunka Podivej se na diskuzi "Asapbay a čínští obchodníci" . Šije tam holkám velice krásné a super kvalitní šaty číňan Zimo a přitom by ses vešla do ceny v pohodě.
Odpovědět
pokud ještě nemáte sehnáno, tak se jukněte na můj bazar...sice šaty nejsou nové, ale třeba se Vám budou zamlouvat. Hezký den Lucka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?