Čeští zprostředkovatelé prodeje svatebních šatů

Profilova fotka
Také bych ráda slyšela zkušenosti s nějakým českým šitím šatů... Když sem to tady zadala do vyhledávače nic mi to nenašlo!!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
no zkusenost, pani naslibovala, že má šaty na salonu, které si vyzkouším a hned si je odvezu (nechala sem to na konec ledna-svatbu mám 3.4.2010)- to se ale nekonalo, v ,,salonu,, ji vyselo na raminku 6 šatů, které už něčí byli, přijela o 15 min později než sme byli domluvený, salon ve sklepnim prostoru, přijela s dětma a ještě když sem si zkoušela ty jedny šaty co měla na mojí velikost tak při tom kojila. A kdyz jí říkám jestli mi veme míry, že si ty šaty rovnou objednám řekla že nemá tabulku a že mě změří doma maminka. Takze bacha na levnesvatebnisaty
Odpovědět
Profilova fotka
ale já myslím šití ne nákup hotových šatů..
Odpovědět
Profilova fotka
ale je mi líto, že si v takovým stresu kvůli šatům, to musí být nepříjemný..Ale snad to stihnou ušít!!!!
Odpovědět
pellullinka - to jeprávě to co teď řesím...vybrala jsem si na mimibazaru nadherne saty, do kterych jsem se okamzite zamilovala, ale chtela bych znat nekoho, kdo ma s timto zkusenosti, usiji vam ty saty presne na miru, coz je super...ale zatim teda hodne vaham...
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je nás více viz fialová lila svatba.Tam jsou nádherné šaty které by se mi líbily ale nedovedu si představit jak bych v nich asi vypadala-a vyhodit 5500za něco co se mi pak na mě třeba nebude vůbec líbit se mi fakt nechce..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Taky jsem si myslele, ze si objednam saty z Ciny a jsem rada, ze jsem navyhodila penize. Videla jsem nejake hotove a rozdil mezi originaly a temi cinskymi byl obrovsky. Vybaral jsem si nakonec site na miru, v Praze, kratke.
Odpovědět
Holky mate nekdo zkusenosti ze salonem eva nasla jsem jejich stranky na nettu,siji tam saty a ted mi vrta hlavou jestly si necha usit u nich jedny co se mi libi nebo objednat druhe na ebay.?
Odpovědět
Ahoj, ja si nechavam sit saty v salonu Trendy brno, su to dve pani navrharky, spolupracuju spolu.tie www stranky nic moc, ale siju netradicne svatobne saty a neverila som ze by do tych mojich vysnenych siat sli, su hodne extravagantne.Ale naopak, boli nadsene, ze uz sa na to tesia a ze sa pokusia urobit vsetko presne ako na obrazku. Uz mi brali mieri, v pondelok idem na prvu skusku.
Odpovědět
Ahojky, na stránkách e-Elegance nabízí také šití svatebních šatů, nemáte někdo zkušenosti s tímto salonem? ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?