Cena za půjčení svatebních šatů?

Profilova fotka
Prosím chci se zeptat za kolik jste si půjčili svatební šaty? Popřípadě v jakém salónu? Byla jsem ve 2 salonech a cena v jednom a cena v druhém je jako bílá a černá. Proto se ptám na cenu, abych věděla jaká je optimální cena. Děkuji:)
Odpovědět
Já jsem prošla mnoho salonu, většinou se ceny pohybovaly okolo 15 tisíc... Tak jsem se nakonec rozhodla šaty si koupit zde přes bazar.. Celý den jsem si v nich užila, nebyla jsem ve stresu, že bych mohla šaty zničit a pak ještě něco v salonu doplácet apod.. teď je posílám dál a myslím, že to byla ta nejlepší volba :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, zkousela jsem si přes 30 šatů v různých salonech a ceny jsou tak od 7000 do 16 000 většinou:) hodně záleží, zda chceš značkové šaty nebo jen nějaké "obyčejnější". Já měla šaty za 12 000 (značkové):)
Odpovědět
Profilova fotka
já měla za 7900, včetně kurýra který šaty dovezl a i si pro ně přijel, salon satygohome
Odpovědět
V Nuanci - ceny vyšší, ale šaty i ochota personálu nesrovnatelné s ostatními salony. Půjčovné se tam pohybovalo kolem 10 tis (pobočka v ČB), na pobočce v Praze byly ceny půjčovného téměř jednou takové.
Odpovědět
@kristynaks záleži, kde jsi byla a jakou máš představu o ceně. můžeš mít značkové šaty za 8 tisíc a můžeš mít šaty za 15 tisíc a víc..
Odpovědět
Profilova fotka
V salonu na ČM Vysočině měly šaty v cenové relaci 5000 - 8000 (paní vyděšeně špitla, že ty, co se mi líbí nejvíc, jsou za 8000!). Pak jsem byla v Caxe, kde jsem zkoušla šaty cca od těch 8000 do 20000. Jestli mají i dražší, to nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
@herminavons Do Caxa se ještě chystám taky. Ale obávám se že to bude drahé.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla šaty za 11.000,-
Odpovědět
Nemáte nápad na látky...hl.krajka v okolí Ostrava?
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynaks Ještě bych dodala, že v Caxe mají sice pěkné šaty, ale jedou ve všeobecném středním proudu (asi jako většina svatebních salonů). Z nabízených modelů mě žádný zas tak neuchvátil a na požadavek "co nejjednodušší šaty, bez korzetu, bez vlečky, bez kruhu" mi nebylo vyhověno. Takže jsem nakonec pořídila vlastní šaty v kamenném obchodu za cca 3500 Kč. Kamarádky objednávaly z Číny a šaty je vyšly cca na 3000.
Odpovědět
@jesterka90 Jestli si chcete nechat šaty ušít, doporučuji nejdříve kontaktovat krejčovou. V Ostravě šije krásné šaty paní Magda Samlíková, má zde profil profesionála.
Odpovědět
@linie_praha krejčovou už mám...ale musím dodat látku
Odpovědět
Článek se načítá
A nevíte holky, kolik tak stojí půjčení šatů krátkých? Představovala bych si něco praktičtějšího, aby se mi to pořád nemotalo pod nohy, ale zároveň chci, aby byly hezké a dívčí. Skoro ve všech salonech mají šaty dlouhé..
Odpovědět
@tymothy Asi také záleží, jaký typ šatů se zkouší.. Já byla taky v ČB v Nuanci a šaty, co jsem zkoušela byly cca okolo 15 000,-.. Ale zkoušela jsem i nejnovější kolekci.. Po srovnání s dalšími 4 salóny se tam vrátím i za tu cenu půjčovného.. Ochota a kvalita šatů je nesrovnatelná..
Odpovědět
@bzuck Koukám, že jsem se teda držela při zemi. Nejdražší jsem zkoušela za 12. :-) S ochotou a kvalitou bezvýhradně souhlasím.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,v pripadě zájmu vam mohu šatky ušít dle vaseho přání...ceny od 10.15 tis..dle strihu šat§..hezký den Rena Václavák
Odpovědět
Profilova fotka
@janska_a_ruze na kratší šaty jsem narazila v jednom salonu od značky St. Patrick.. ale záleží na salonech, které modely si objednají.. tyto se jmenují Milenia
Odpovědět
@ivka1476 Dík moc za tip! Moc pěkné šatičky:)
Odpovědět
Profilova fotka
@janska_a_ruze pokud bych chtěla krátké, nechala bych si v Madoře ušít tyto http://www.madora.cz/portfolio-item/s... moc se mi líbí, možná si je nechám zhotovit v jiné barvě - na léto
Odpovědět
@weruberu Za ty peníze můžete mít lehké hedvábné šaty na míru, v barvě podle přání. Hedvábí je na léto příjemnější než umělina.
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha musím se u vás někdy zastavit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ceny půjčovného jsou dnes drahé,což já asi nepochopím, proto jsem si nechávala šít šaty v Madoře a dala jsem za to stejnou částku jako bych si šaty půjčovala. Momentálně šaty prodávám, můžete se mrknout info mám v bazárku. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?