Cena půjčení šatů v Ostravě

Profilova fotka
Ahojte milé nevěsty, chtěla bych od vás radu, kolik tak stojí půjčení šatů v Ostravě v centru? mám vyhlídnuté šaty ve 4 salónech, někde ceny píšou a někde zase ne... kámoška mi říkala, že tam jsou drahé, ale cenu mi neřekla a co je podle ní drahé.... myslíte že bych se vešla do 8000,-? moc děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Řekla bych že se to tam obecně pohybuje okolo 10 tisíc, záleží na typu a stáří šatů. Úplně nový model za 8 tis. asi neseženeš.
Odpovědět
@bonnie86 Pokud chceš šaty do 5 000 Kč, doporučuji salón ve Staré Bělé http://www.svatebnisalon.com/web/inde...
Odpovědět
Profilova fotka
Salon Karina - svinov - 3900,- Salon Saty pro tebe - Zábřeh - 3900,- a můžu jen doporučit:)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak Karinu mám v záloze jako první ;-) , Belladonu jsem měla namysli v centru, to by měli mít stejný šaty jak v té Janě ve Staré Bělé ne? to je trošku už z ruky už tak to mám do Ostravy 25 km :-) jste hodné holky určo se kouknu, chtěla jsem ty salóny objet v jeden den, ať to mám z krku, babička by pohlídala dcerku :-)
Odpovědět
@bonnie86 To zas ne, má tam dle mého to, co Belladona již vyřadila. Z toho Zábřehu by jsi to už neměla tak daleko :-) Ale zase v centru budou větší ceny, tam se dle mého pod 5 000 Kč nedostaneš.
Odpovědět
Karina - nejlepší ;) :-) Měla jsem půjčené fungl nové šatičky za 3.900,- - spokojenost maximální! A to nemluvím o sympatickém personálu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, aby jste měly o cenách v Belladoně zaručené informace, tak zde najdete šaty již od 3000,- Kč . Pochopitelně záleží na každé nevěstě, jak je náročná a jaké má cenové možnosti a dle toho se snažíme při výběru vyhovět. Šaty za 3900,- Kč a 4900,- Kč nejsou ničím neobvyklým. Pokud by cena měla být do osmi tisíc, tak za tuto částku zapůjčíte již kvalitní značkové šaty. S pozdravem Jana Blahová.
Odpovědět
Já měla šaty právě z Belladony z Ostravy (centrum), za 4900Kč, což byl můj strop, a můžu říct, že to byla láska na první pohled a pokus ;-) , a byla jsem maximálně spokojená úplně se vším v tomto salonu. V Karině měli taky moc hezké, za 3900Kč, ale mně ty střihy neseděly, nicméně být méně oplácaná, asi bych neměla problém ani tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc všem děkuji ;-) za názory a zkušenosti a hlavně paní z Belladony, že nám vysvětlila od kolika se dají u nich půjčit šaty, moc děkuji :-) Do Belladony se určitě podívám aji do Kariny :-)
Odpovědět
Ahoj, mám velmi čerstvé zkušenosti.... Karina ve Svinove je každopádně nejlepší, šaty mají krásné, za výbornou cenu a přístup personálu je naprosto úžasný, všechny jsou moc milé a udělají, co ti na očích uvidí. Jediná nevýhoda tam je, že se na zkoušku šatů neobjednáváš, takže je tam hrozná spousta lidí a moc na tebe nemají čas, takže musíš být průrazná a počítat s tím, že tam strávíš trochu více času:-) Já mam od nich taky šaty a byla to láska na první pohled:-) Belladonu v Ostravě nedoporučuji, s cenou se tam tak nízko nedostaneš (i když paní píše něco jiného, mě nabídly nejlevnější šaty za 6 000 Kč) a přístup starší paní je dost nepříjemný, měla jsem pocit, že tam obtěžuji, nehledě na to, že jsem měla platit za zkoušku šatů. Takže šaty sice hezké, ale raději jsem se tam už nevracela. Good luck:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evelusa Ahoj tak mě nevadí tak ta cena, já jsem si říkala že bych max.dala 8000,- ale zaráží mě že se platí při zkoušení =-) toje dost blbé teda, to je jak bych šla do obchodu s botama a zaplatila za to že si je vyzkouším a nic nevyberu? no to právě nechápu...... ale když už pojedu do Ostravy tak se asi mrknu všude uvidíme kde nakonec vyberu ;-)
Odpovědět
@bonnie86 No mě zas bylo trochu proti srsti dát za půjčení šatů na 1 večer kolem 10 tis., byla jsem ochotna jít na 6 000 kč, takže 3 900 bylo příjemné překvapení:-) Za zkoušení šatů v Belladoně a i někde jinde se platí 40 Kč, někde jenom paušálně, v centru to po mě dokonce chtěli za 1 šaty, takže to jsem se otočila ve dveřích:-) Zdůvodňují to tak, že nevěsty si tam přidjou vyskoušet desatery šaty, vyzkouší, co se jim líbí a co jim sluší a pak si je jdou ušít a oni z toho nemají kšeft. Přijde mi to jako normální riziko podnikání a poplatek zájemykně spíše odradí, protože těch salónu, kde si za zkoušení nic neúčtují, je přeci jen ještě v Ostravě více. Jejich škoda. Však vyzkoušej a uvidíš:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@evelusa Tak určitě je super najít šaty podle tvých představ za skvělou cenu to by mě taky potěšilo :-) I když je to jen jeden den, tak za šaty klidně těch 6 - 8 tisíc bych dala, každý se hned dívá jak vypadá nevěsta a jen tak nějaké se mi nelíbí, jsem dost vybíravá bohužel :-) líbí se mi hodně princeznovské střihy a krajky, zase jednoduché rovné a šlehačky moc ne, a právě že ty jsou ty levnější no... tak 40,- to není moc, myslela jsem víc, ale kdyby se platili jen za jedny šaty pokaždé tak to je už blbý, to se nedivím že jsi odešla, to odradí hodně nevěst..Ale moc ti děkuji za informace ;-)
Odpovědět
@bonnie86 Já jsem právě taky dost puntičkářka, na každých šatech bylo něco, co bych sice přežila, ale nebylo to úplně ončo. A líbí se mi přesně stejný styl, jak píšeš:-) Zajímavé je, že doteď když jsem viděla nevěstu, tak mi přišla krásná, ale teď když si vybírám svoje a dívám se na ty stejné z fotek, už se mi tak moc nelíbí..:-D Takže pro ostatní určitě budeš nádherná, ať už budeš mít na sobě cokoliv vkusného bílého:-) Já mám docela náročného a kritického přítele, takže to pro mě bylo obzvláště těžké vybírání;-) Není zač a hodně zdaru. Pak dej vědět, kde sis vybrala, případně i s fotkou;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evelusa jj dám vědět :-) s přítelem to máme stejný, taky se mu jen tak něco nelíbí, i šaty mi říkal jaké by si na mě představoval, takže to máme těžké s těma chlapama :-D a myslím si přesně to stejný co ty ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@svatebnisatyrv díky za typ ;-)
Odpovědět
My jsme se byly kouknout v Karině. Šaty moc pěkné, ale je pravda, že je lepší vybrat si nějaký čas, kdy tam nebude hodně lidí a určitě vzít ještě někoho s sebou, aby ti pomohl se zkoušením a vybíráním. V Belladoně se opravdu platí za vyzkoušení a já osobně bych si tam šaty asi vybírat nešla (taky jsem tam nebyla). Možná bych se koukla ještě tady do bazárku, holky tam prodávají moc pěkné šaty a za rozumnou cenu, ale problém bude asi s vyzkoušením.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?