Cena nových svatebních šatů a jak dlouho se na ně čeká?

Profilova fotka
Ahojky, uz dlouho neziji v Cechach a tak vubec nevim jak se ted pohybujou ceny svatebnich sat. Koupe novych. Na nekterych strankach nemaji vubec ceny. A jak se dlouho na ne ceka. kolikrat je treba prijit na zkousku. atd. prosim prosim poradte
Odpovědět
Profilova fotka
tez jestli by jste vedeli cenu usiti satu a kdo sije v Praze a nebo v Brne.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ceny šatů se pohybují ve velkém rozpětí, záleží na tom, jak vysoko míříš :) Zda je pro Tebe důležitější kvalita nebo cena... Koupíš šaty za tisícovku (ale podle toho taky budou vypadat) nebo za 50.000, pokud chceš vysněné šaty spousty nevěst - třeba značku Pronovias. Doba dodání je v salonech různá, takže konkrétní dobu Ti asi nikdo neřekne, konkrétně já jsem třeba čekala měsíc. A co se týče zkoušek - to je Tvoje věc, můžeš přijít jen jednou, s tím, že rovnou platíš zálohu a na další zkoušce (až přijdou ty Tvé) se jen upraví délka či co je třeba a pak už je můžeš mít... Cena ušití šatů je taky velmi různá, ale myslím, že průměr je zhruba 10 000,-
Odpovědět
Jak píše @hellen7.záleží, jakou máš představu. Šaty Pronovias začínají od 30 tisíc. Já si třeba koupila úplně nové šaty české značky Daphne z kolekce 2014, a ty mě stály přes 16 tis., což mi přijde na tu kvalitu jako adekvátní cena. Na zkoušce jsem byla dvakrát - jednou jsem si vybrala šaty, pak jsme dělaly úpravy a pak jsem je ještě zkoušela po úpravách a protože bylo vše v pořádku, vzalajsem si je hned domů.
Odpovědět
Profilova fotka
Cena šatů může být hodně rozdílná, jak píšou ostatní. Můžou být klidně za 2tis, ale taky za desítky tisíc. U mě je průměrně cena kolem 10-15tis. za dlouhé šaty z kvalitních materiálů a šaty je potřeba momentálně zamluvit tak 3/4 roku předem.
Odpovědět
Profilova fotka
I v našem saloně si můžete nechat ušít svatební šaty. Průměrná cena je dle modelů cca 8000-15000kč. Objednávky bereme už teď jelikož šijeme jen určitý počet šatů. Záleží nám na spokojenosti klientky. Ukázka našich modelů je na beremku a nebo na našich stránkách. Šijeme i dle dodaných mír bez zkoušek a to pro klientky, které to mají k nám daleko. Více informací podáváme emailem. Salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
@kendyl počítala bych s částkou cca 10 - 15 tis
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Tak jasně, pokud to jsou už třeba použité šaty, cena jde samozřejmě dolů. A samozřejmě, že i nové Pronoviasky jsou levnější, ale i dražší. Ty, co se třeba líbily mně se pohybovaly v cenové relaci 50-60 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
@kendyl Debonaire je dostupné! Teď jde jen o to, jestli se ti líbí! Zuzka
Odpovědět
@kendyl třeba v Mikulově šikj už 25let šaty firma MADORA a ceny mají od 7.000,- do v podstatě 15.000,- dle náročnosti, materiálu, délce vlečky, spodnici atd. Na zkoušku se chodí 2x ale pokud jsi z daleka, pak přijedeš ráno, vezmou se míry a v 16" odjíždíš s šatama, ušijí je hned ten den, ale je to služba na objednávku.
Odpovědět
@hellen7 Souhlasím. Mně se bohužel taky líbili šaty, které stály kolem 50 tis. :-D Ale nakonec mám šaty české značky, takže jsem spokojená a zároveň jsem si nemusela půjčovat šaty za 10 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc za rady. Ja jsem tak myslela ceny do 15000 kc. Což jak vidim je dost realne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební a krejčovský salon Adeleine vám šaty ušije dle materiálu a pracnosti od 7000. V tomto oboru pracujeme 22 let. Také si u nás můžete objednat značkové šaty A bela noiva, portugalský výrobce, kde je cena od 9800,- , kde jsme výhradní dovozce pro Česko a Slovensko.abelanoiva. Šaty z Portugalska máte do 6 týdnů. Naše modely dle dohody. Jednu zkoušku přijedete k nám a druhou my za Vámi. Kamila Petříková
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
ja si budu nechavat sit ve Vanesse a myslim si ze do 15000 je to luxus cena :-) uz se moc tesim :-)
Odpovědět
Krátké šaty šiji v ceně od 5500 - 10000, dlouhé v závislosti na druhu látky, množství vrstev, druhu krajky a zdobení zhruba od 9000-25000. Přesné ceny jednotlivých modelů najdete na Fleru/Fanča, jsou potřeba min. 3 zkoušky. Ceny zahraničních šatů se liší podle značky a výrobce. I velcí výrobci, jako je např. Pronovias, mají levnější a dražší řady. Pokud vím, tak nejdražší návrhářská řada stojí kolem 5000euro, jsou tam modely i za 7000euro. Designové šaty evropských návrhářů začínají na 5000, výjimka není cena přes 10000euro.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?