Celý den ve svatebkách

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych znát Vaše zkušenosti a názory na to jak dlouho se dá ve strávit ve svatebních šatech. Strašně ráda bych je na sobě měla co nejdéle to půjde, když už si je jednou obléknu ... nejlépe až do noci. Chtěla bych šaty tak trochu princeznovské nebo mořskou pannu. Asi takový jako na obrázku. S počasím by snad neměl být problém, vypadá to na podzim ... Dík za názory
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, záleží jak se budeš v šatech cítít. Já ve svých vydžela až do konce. Pokud ti budou perfektně sedět, nevidím důvod proč se převlékat:) a svatbu jsme měli v zimě:)
Odpovědět
Profilova fotka
já byla do půnoci. moc jsem v nich chtěla zůstat, ale pak už se tak řádilo, že jsem byla ráda, že jsem je vyslíkla. ale pokud to jen trošku půjde, určite vydrž do konce.
Odpovědět
@malucia já jsem chtěla taky vydržet co nejdéle, ale v 9 jsem se šla převléct do pohodlnějších. Bylo mi hrozné horko, jak se sešněruje ten korzet tak je to teda něco :) Doporučuji mít nějaké do rezervy. Když tak je využiješ ráno ke snídani ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zalezi, jake vyjde pocasi, jak mate naplanovany program dne atd. my meli svatbu na konci kvetna, bylo priserne dusno a dost teplo. v dlouhych uzkych satech s rukavem k lokti a vespod se stahovacim kombine nebylo uplne prijemne, na obrad a foceni se to dalo, ale odpoledne uz jsem se v ramci pohodli odskocila prevlect do druhych (take svatecni, bile, ale kratke a na raminka). ;-) je to na kazdem, ale podle me vzdy lepe mit rezervu (ja se hlavne bala, ze se nekde umazu - prece jen cela bila,.. a nebo ze budu strasne zapocena po celem dni)
Odpovědět
@malucia Mně byly šaty pohodlné, ale nedalo se v nich pařit. Takže když bylo kolem 8 večer a všichni tančili na rock´n´roll, nechtěla jsem se jen tak pohupovat (nehledě na to, že mi každý při tanci šlapal na sice připnout, ale stále dlouhou, vlečku), tak jsem se šla převléknout. Takže co se týče pohodlnosti, já s nimi problém neměla, ale v róbě se prostě nedá pařit. Záleží tedy na tobě, zda budeš chtít zůstat celou noc za princeznu nebo budeš chtít řádit ;-) Já se chtěla na své svatbě odvázat, takže šaty šly dolů :-D
Odpovědět
Já ve svých vydržela až do pěti do rána. Tak jsem se s nima sžila, že po pěti minutách jsem ani nevěděla, že je mám. :-) A jinak bych to nechtěla. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@malucia já taky vydržela ve svatebních šatech až do konce, tak do 3 hod do rána, a v pohodě - nepopírám, že byla úleva jak jsem si je svlékala pak v noci, ale jsem ráda, že jsem si to pořádně užila vé svatebních... ale pro jistotu jsem mela pripravene taky saty na prevleceni - kdyby nahodou... ale nevyuzila jsem :)
Odpovědět
@malucia já je měla od cca 11:30 do asi 18:30, na to, že jsme měli svatbu v srpnu, byla docela kosa a já tam lítala s odhalenými rameny a asi jen adrenalin mě udržoval v teple:-) Pak jsem byla strašně ráda, že jsem se z nich mohla svléknout a vzít si džíny, triko a hurá trsat:-)
Odpovědět
Oblékala jsem šaty po deváté hodině ráno a svlékala druhý den v šest ráno :-) Takže nějakých zhruba 21 hodin a měla jsem korzetové. K ránu už jsem cítila, že jsem v podpaží lehce odřená, ale v pohodě. Ani jsem neměla nic na převlečení, chtěla jsem si svatební šaty užít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vždy doporučuji nevěstám, které si chtějí šaty užít a mít je oblečené až do konce aby si nebraly šaty s dlouhou těžkou vlečkou tam je problém i s podepnutím . Salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem v šatech vydržela celý den cca od 11h až do 4 do rána,svatbu jsme měli v červenci a bylo přes 35,ale já jsem si chtěla šaty užít co to jde a nechtěla jsem se převlékat. Vlečku jsem měla jen krátkou,takže se s tím dalo v pohodě tancovat a nebyl jediný problém. Podruhé už je na sobě mít nebudete (většinou),tak každé doporučuju,aby si šaty užila na maximum :-) :-)
Odpovědět
taky jsem chtěla v šatech vydržet co nejdéle - je to jen jednou... a za ty peníze by v tom měl být člověk aspoň týden!! :D No, byla jsem v nich sice stáhlá jako blázen a měla jsem závoj 3m - ale užívala jsem si to moc, takže jsem v nich byla od 8:30 do nějakých 4:30 v noci a byla to paráda!! x-) určitě bych se nepřeslékala, jednou je člověk nevěsta, tak by tak měl být celou dobu - můj názor (je ale fakt, že nějaké těžké šaty s dlouhou vlečkou...no nevím, nevím ale v šatech, které jsou na obrázku nevidím žádný problém :-) )
Odpovědět
Článek se načítá
Ja mela princeznovske korzetove saty s hodne dlouhou vleckou a vydrzela jsem v nich parit az do 6 do rana. Mela jsem saty od Pronoviasu, ktere byly na svuj objem pomerne lehke a prijemne, takze nebyl duvod se prevlekat, vlecka se na tancovani pripnula. Je fakt, ze pri prvnim tanci mi nekdo prislapl sukni a jedna ze spodnich vrstev tylu se slusne rozsapla, ale pak jsem se v satech naucila "bezpecne" pohybovat a bylo to v pohode:) Roztrzeni spodni vrstvy sukne mi v salonu proslo;) Svatba byla v srpnu, ale je fakt, ze zrovna nebyla zadna vedra, tak mi satech bylo tak akorat.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla ve svatebních šatech až do konce - tedy do dvou do rána, vybrala jsem si takové, ve kterých jsem se cítila pohodlně, nic mě nikde nesvíralo, šaty byly lehounké, ačkoliv bohaté a s krátkou vlečkou. Je to o tom jaké šaty si vybereš. Já vybírala tak, abych si je mohla pořádně užít, protože tohle zažiješ jen jednou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dík za podporu, plně souhlasím. Svatební šaty si člověk užije jen jednou za život. Snad v nich vydržím co to půjde .... moc na to těším, až si je obleču. Doufám, jen že nebudou moc těžké, sedět na zadku celý večer taky nechci. Navíc si chci šaty koupit ... a nechat si je, tak třeba z rozmaru si je ještě někdy obleču jen tak na večer ...
Odpovědět
Já jsem ve svatebních šatech vydržela od 9:30 do půl 3 ráno a rozhodně bych do toho šla znova. Vždycky jsem v tom měla jasno...budu je mít oblečený jednou za život tak si to pořádně užiju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hned od začátku jsem měla jasno v tom, že svatební šaty mám jen jednou za život, takže si je na sobě nechám celý večer. V ten den D jsem v nich byla asi od 10 do půl 4 do rána a ani tak sem je nechtěla sundat, přišla mi to strašná škoda, že už to končí a už si je nikdy neobléknu.. Stálo to za to, bylo to v šatech super a jinak bych se znovu nerozhodla.. :) Takže můžu jen doporučit šaty na celý den :)
Odpovědět
také mám jasno! V šatech jednoznačně chci zůstat celý den a pořádně si užít na každém kroku ... jen mám trochu obavy jak pohodlné bude chodit na toaletu ....
Odpovědět
I když jsem v to moc nedoufala a měla připraveny šaty na převlečení, tak jsem naštěstí vydržela až do rána ve svatebních šatech. :-) Sice jsem musela trochu svázat vlečku mašlí, abych mohla lépe tančit, ale naštěstí se to zvládlo. Největší obavy jsem měla z našeho nacvičeného prvního tance. Už choreografii jsem se snažila stavět tak, abych ji v šatech zvládla, ale stejně to do poslední chvíle byly nervy (úzké šaty s vlečkou prostě nejsou moc ideální). Ale zvládli jsme to :-)
Odpovědět
@malucia neboj....urcite v nich vydržíš. ....za ty prachy jsem v nich byla od cca 9:30 az do 03:00...od korzetu a perliček jsem mela podrene podpazi a bylo mi to fuk....sundala jsem podpatky a saty si pri tanci drzela a taky to slo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@malucia Já vydržela celý den od 9:00 až do 02:30 :-D Večer jsem akorát vyhodila kruh, protože zavazel při tančení a poskakovala jsem dál ;) Takže určitě to jde a v takových šatech je člověk většinou jen jednou, takže jsem ani neměla v pláánu se převléct...
Odpovědět
Za mě rozhodně myslet ještě na nějaké koktejlky na večer. 1) nebudeš mít stres s tím, aby se šatičkám nic nestalo a 2) i když šaty sedí, pohyb je stejně obtížný díky vlečce, širší sukn atd... 3) večerní "oslava" je už taková volnější a možná i atmosféře přidá, když se vysvlečeš do něčeho lehčího, nicméně nezapomínala bych na to, aby to i tak byly krásné šatičky. Určitě ti v salonu nabídnou nějaký ten kousek na převlečení za zvýhodněnou cenu, uvidíš.. zkus se na to zeptat :-)
Odpovědět
Já jsem to teda dost podcenila a žádný šaty na převlečení jsem neměla...co bych za ně v devět večer dala :-D ale přežila jsem, byla jsem ve 22. týdnu těhotenství a o půlnoci jsem to zabalila...
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme se oba převlékli už v půl šesté - já do úžasnýc retro puntíkovaných šatů, manžel si převlékl pouze kalhoty...:) a bylo to super..:) první tanec jsme měli už v tomto oblečení, přece jen se v těch šatech dalo lépe tančit..:) a focení navečer prostě nemělo chybu..:)
Odpovědět
Profilova fotka
Zní to možná hloupě, ale na to až obleču svatebky ... na to se těším snad vůbec nejvíc z celé svatby ... právě proto chci takový šaty, které si asi už nikdy na sebe nevezmu (na plesech jsem měla trochu bohatší šaty, ale teď chci opravdu princeznovský) ... s pořádnou nadýchanou sukní, vlečkou, úzkým pasem ... jen s nimi nemám zkušenost, natož být nich celý den. Tak doufám, že v nich vydržím a užiju si je! Co ta toaleta? je to velká komplikace?
Odpovědět
@malucia tak trochu:-) Taky jsem chtěla být za princeznu s vlečkou a pro jistotu jsem vždy požádala sestru/svědkyni, aby mi zvedla šaty, protože jsem měla spodničky:-) Ale dá se to:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se taky převlékali oba, po rozkrojení dortu před prvním tancem ;-) Měla jsem dlouhou vlečku, která po celém dni už nevypadala zrovna reprezentativně a s ní by se ani tančit nedalo :-) Tchýně mi na převlečení koupila moc hezké krajkové šaty smetanové barvy, takže jsem stále vypadala jako nevěsta. Délka nad kolena, tanec jsem si tudíž užila, aniž bych si musela držet vlečku nebo se kvůli svatebkám jinak hlídat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já sem ve svých šatech vydržela celý den skoro do tří do rána, bylo by mi líto se převlíkat :-D Hlavně už od začátku sem to tak chtěla, tudíž sem neměla nic na převlečení a šaty sem si podle toho nechala ušít pohodlné a bez vlečky. :-D Pokud vybereš pohodlné, není co řešit ;-)
Odpovědět
oblékly jste si svatební šaty ještě někdy i jindy po svatbě?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?