Celokrajkové šaty

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, měla z vás nějaká celokrajkové šaty? Trošku nějaké netradiční? Mám trošku obavy aby mi někdo pak neřekl, že to mám jako záclonu :D Klidně pošlete foto tady nebo do zpráv, budu ráda za každý nápad. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já šiji svatební šaty a šiji i celokrajkové. Záleží jakou krajku si vyberete. Můžete se podívat do mé Facebookové galerie F: Zakázkové krejčovství TINAKLI nebo na webovky níže, Rozhodně celokrajkové jsou hezké....:-). Můžete si vybrat jednoduchou krajku a nebo pošitou flitrama a korálkama. Je to moc hezké. Šila jsem i celé operličkované a nevěsta byla nadšená a prý i všichni pozvaní. Tak se toho nebojte....:-). Pokud by jste měla ještě nějaký dotaz, tak napište mail nebo na FB. Zde lze prý odpovědět jen jednou...:-). Hezký večer Martina
Odpovědět
Ahoj, já budu mít celokrajkove 🙂
Odpovědět
ahoj, taky som vybrala celokrajkove x-) volam ich sice zaclona :-D ale pacia sa mi.
Odpovědět
Profilova fotka
Já s zkoušela celokrajky :) a moc se mi líbily :) nemám je, protože by byly z půjčovny a měla jsem strach, že by nevypadaly uplně hezky zkrácené. Nakonec mám krajkový jen vrch a kupuju si je ze salonu :) takže budou na míru a moje :)
Odpovědět
Ahoj, rozhodně bych se toho nebála, vhodně zvolená krajka bude jistě vypadat nádherně. Já se budu například vdávat v celokrajkových šatech empírového střihu šitých na míru z italské krajky, ve kterých se vdávala i moje maminka a celý život mi je schovávala. Jen si je vytuním tím způsobem, že si pod ně nechám ušít blankytně modrou spodničku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem měla celokrajkové. Také jsem trochu váhala, jestli nebudou jako záclona, ale myslím, že byly pěkné a nikdo fakt nic negativního neříkal :-) Fotky mám kdyžtak ve svém albu..
Odpovědět
Profilova fotka
ja som mala krajkove, fotky najdes v albume :)
Odpovědět
Ahoj,já budu mít tyto. Ve vyloženě tylových sukních jsem vypadala jako selka,takže nakonec padla volba na krajku :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?