Byly to pro vás TY svatební šaty?

Profilova fotka
Skoro všude čtu, že se na sebe nevěsta podívala a věděla, že to jsou ty šaty. Opravdu jste to tak všechny měly? Mě se to ani po asi desaterech nestalo a už si plánuju jedny zamluvut, tak nevím, jestli hledat dál.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
musím říci, že u mě to tak bylo. Líbily se mi už na ramínku a jak mi je paní navlékla, tak jsem věděla, že to jsou ONY :-). Ale já se obecně takto rozhoduji. Nepotřebuji obejít x obchodů, klidně koupím už v prvním, protože když vím, že je to to pravé, tak už prostě lepší nenajdu. U mě platí pravidlo, že když náhodou jdu jinam a další věc srovnávám s stou první vyvolenou, tak je to jasné :-). A tak to bylo i u svatebních šatů. Jde hlavně o tom, aby jsi byla spokojená a ne pak litovala. Ale ve finále vlastně svatba o šatech není :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si šaty nakonec nechala ušít,ale když jsem si zkusila jejich předlohu,tak moje první reakce byla WOW a pak jsem je nemohla asi týden dostat z hlavy a moje máma mi pak říkala,že jsou to asi ony,když to takhle cítím. Přitom paradoxní je,že když jsem je viděla na ramínku,tak bych tomu nevěřila,že si je nakonec vyberu,původně jsem čistě bílé vůbec nechtěla a celkově se mi styl "velkých šatů" nějak nelíbil,ale ono něco jiného je vidět a něco jiného mít na sobě.
Odpovědět
Profilova fotka
Já musím říct, že jsem to tak taky měla. A to sem si vždycky říkala, že je to blbost, že to tak být nemůže. Nevěřím tomu ani u chlapů :-D , ale jakmile jsem je viděla na ramínku, říkala jsem si, to jsou ony a jen si přála, aby mi byly....po obléknutí jsem na sebe zírala a věděla jsem, že mám vybráno.... a to sem těch šatů zkusila asi 20 a byla jsem už zoufalá. Takže pokud si nejsi jistá, hledej dál...někde ty pravé pro tebe budou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já si svoje vybrala kdysi dávno. Prostě jsem si v sobě ukotvila představu, že jedině bíločerné. Pak jsem je viděla na netu a zamilovala se do nich. V jednom salonu to byly první šaty, které jsem si zkusila a sedly dokonale. Pro jistotu jsem jich vyzkoušela ještě asi 20 různých, ale pořád to prostě nebylo ono. Moje vysněné byly stále o "jeden level" víš a jsem moc ráda, že jsem nedala na řeči, že bíločerné bych neměla atd. Chtěla jsem je, měla jsem je a neměnila bych. Pokud tě nějaké šaty osloví a budou na tebe působit stejně silně i třeba za 2 měsíce, tak to jsou ty pravé :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem to mela takove zvlastni, do salonu jsem sla pro jedny, pani mi navrhla jine o kterych jsem byla presvedcena ze budou hrozne - byly nadherne. Ale porad jsem si byla nejista, premyslala jsem nad tim dobre 4 mesice, sla tam snad 5x porad ty jedny zkouset. Vecer prede dnem, kdy jsem si je mela jit uz definitivne zarezervovat s tim, ze jsou to teda ony (uz jsem mela i hezky vybranou zalohu z bankomatu :D:D) jsem se naposledy podivala na stranky a jeste jedny saty me tam zaujaly . Jen pro jistotu, abych pak nelitovala, jsem si je jeste zkusila - a byly to ONY :D na prvni zkouseni, hned jak jsem je oblekla jsem fakt mela jasno :) citila jsem se v nich neuveritelne dobre, mela jsem z nich doslova pocit ze se hodi k me povaze :) Takze mozna zkus jeste hledat, jestli si nejsi jista a mas jeste cas ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sunnurse Měla, vybírej dál, ten pocit za to stojí!!
Odpovědět
Ano a neměnila bych :-) Máš čas, rozhodně hledej dál :-)
Odpovědět
i pro me to byly TY saty..akorat pul roku je dlouha doba na pochybnosti..tak doufam,ze az si pojedu zkusit pred svatbou budou se mi porad stejne libit...fotky mam jen z mobilu a ty teda nijak zvlast uchvatny nejsou..no tak snad..:-) ale pri obleknuti jsem vedela... ;-)
Odpovědět
Ano, zkusila jsem si 4 a ty jedny prostě byly ty pravé!!!! A to jsem se ještě rozmýšlela, že pojedu do dalšího salonu, ale jelikož tam byla nevěsta na stejný den,tak jsem nemohla riskovat, že mi je vyfoukne:)
Odpovědět
nie, ja som ten pocit nemala....pacilo sa mi a podla mna som aj dobre vyzerala v niekolkych satach a rozhodovala som sa aj pragmaticky (pohodlie, cena) ...asi to suvisi aj s vekom, mam uz cez 30 :-) ... ale skusit 10 siat je minimalny zaklad podla mna, ja som obehla 4 salony za 2 dni a skusila aspon 6 siat v kazdom, takze ak si si nie uplne ista, skusaj dalej......ale zase si nenechaj diktovat, co mas a nemas prezivat a necit sa menejcenne, ak ten "povinny" pocit nemas....a ako sa divam do pripravnych albumov, niekedy sa divim, odkial sa ten vitazny pocit v niektorych buducich nevestach vzal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sunnurse Já jsem byla jenom v jednom salonu a hned jsem si tam šaty zamluvila. Ale že by to byla 100% jistota a láska na první pohled se říct nedá :-) Jako první jsem si zkoušela mé vysněné a měla jsem pocit, že to jsou ony! Jenomže pak přišly na řadu další a další (celkem jsem jich zkusila cca 14) a každé se mi nakonec líbily o něco více než ty původní :-D Takže jsem se ve všech vyfotila a pak jsme ještě v salonu podle fotek porovnávaly. Nakonec jsem si ještě znovu vyzkoušela pár šatů, nad kterými jsem váhala a nakonec se pro jedny rozhodla. Takže si nemyslím, že je důležité, aby to byla láska na první pohled ;-) Hlavní je, že svého rozhodnutí pak nebudeš litovat. A já jsem nelitovala :-)
Odpovědět
já vyzkoušela asi 15 šatů, 3x si zvolila ty "pravé" , ale ten pocit se dostavil až u posledních :-) Takže být tebou hledám dál :-) na každou někde ty její pravé čekají ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sunnurse ano x-) hned jsem věděla, že jsou to ONY!!
Odpovědět
U mě se ten pocit, že jsou to ONY nedostavil. Obešla jsem víc salonů a rozhodla jsem se podle toho, které mi nejvíc slušely na fotce. :-) Pro ty vybrané jsem se vrátila do prvního salonu, kde jsem byla. :-D Pokud váháš, zda si šaty zamluvit nebo ne, tak být tebou ještě to zkusím někde jinde, protože o šatech nejsi přesvědčená ani rozumem, natož pocitem... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si u šatů byla jistá hned jak jsem si je vzala na sebe. Vyzkoušela jsem ještě další, pro jistotu :-), ale 1. pocit byl správný ;-). Horší to bylo s restaurací a fotografem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sunnurse já ten pocit měla asi u třech. Byly fakt boží a moc jsem je chtěla :-) Nakonec jedny z nich mít budu.
Odpovědět
hlavni je po rozhodnuti a zamluveni nekoukat jinde..mysllim,ze bych se mohla vdavat kazdy den a pokazde v jinych satech a vzdycky bych nasla krasnejsi a krasnejsi...ale co..pocit jsem mela fajn a jsou i dulezitejsi veci nez se trapit satama ..:-)
Odpovědět
Já to tak měla..
Odpovědět
Ne. :) Mam vybrano, ale TY saty, o kterych se mi zda,nebo se tesim, az je obleknu to nejsou. Jenze ja bych vybirala dlouho a na to neni cas. Proste jsem vzala nakonec ty (pred pul roku vybirani a navsteva 4salonu), ktere byly necim jine nez ty ostatni a dobre mi sedly. Je to jen o tom, jestli chces splnit ten "sen" o pleasajicim pocitu a najit ty prave, nebo padnes unavou a ztratis chut hledat a vezmes ty, v kterych dobre vypadas i se citis a jen to nebude laska svetova ;-) . Ale jestli mas jeste energii a cas, hledej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mám jedny krásné šatičky co mi sedí rezervované,ale ty ONY to nejsou!! Pořád nad tím taky přemýšlím a musím se jít podívat jinam! Nedá mi to :-| Tak snad je najdu a budukonečně spokojená :-D Moc držím palce!!!
Odpovědět
Já jsem si šaty objednala z internetu, moc se mi líbily, ale na mě už to nebylo nakonec tak slavný:-( Celkem mi pak bylo líto, že jsem nezkoušela ještě v salonech, ale priorita byla ušetřit. Tak jsem se tím utěšovala. Účesů zkoušela kadeřnice pět a žádnej mi moc nesedl, ale nakonec jsme se dohrabaly k tomu, co jakštakš šlo, ale nebylo to takový to trknutí "wáááh, to je nádhera." Kytici mi svědkyně s ženichem uvázaly nádhernou, takže v tom jsem byla spokojená a pak jsem byla v extázi z družiček a z výzdoby tabule, to jsem se málem rozbrečela :-* Za mě radím, fakt hledej, než nenajdeš ty pravý!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Já to tak třeba neměla. Byla jsem v několika salonech, v jednom jsem objevila téměř dokonalé, dokonce i na mou rozteklou postavu, ovšem cena půjčovného způsobila, že jsem si je nakonec nevzala. Pro nás též bylo prioritou ušetřit, takže vyhrály šaty odsud z bazaru. Paní v nich vypadala božsky, já už tak ne, ale přesto jsou asi ty nejlepší, které bych mohla mít. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já to tak měla také. Zkoušela jsem opravdu hodně šatů v různých salónech a ty moje mi padly do oka už na obrázku. V salónu jsem pak zkoušela všechny možné modely a všechny se mi líbily, do těch mých z obrázku se mi ani nějak nechtělo. Nakonec je na mě asistentka navlíkla a byly to prostě ony. :-) Pak jsem ještě byla několikrát zkoušet šaty z nové kolekce, ale už jsem zůstala u těch původních, byly prostě nej. ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám ty svoje vybrané už asi 2 roky, ještě z doby, kdy se o svatbě ani nemluvilo :-) . Našla jsem náhodně fotku na internetu a bylo mi jasné, že takové musím mít. Takže když došlo k zasnoubení, ani jsem nechodila po salónech zkoušet a jela zrovna do salónu, kde jsem věděla, že mi je jen s menšími úpravami ušijí. Ale u mě to bylo i proto, že s velikostí 48 se nedá moc si vybírat, nabídka v půjčovnách je podle mě hrozná.
Odpovědět
Profilova fotka
@sunnurse Ahojky, já byla jen v jednom salonu, měla na sobě asi 12 druhů šatů..už jsem si říkala, že jich mám víc na sobě, co se mi líbí..ale pak donesla paní jedny, už na ramínku krásné..tak sem si říkala-do těch nemám šanci...a byly mi na chlup přesně!!! A bylo to..když jsem se v nich viděla, chodila...pohledy mamky a kamarádek, bylo to jasné :-) furt se na ně musím dívat, jak jsem z nich byla hotová :-)
Odpovědět
Myslela jsem si, ze tomu u me tak nebude, prosla jsem asi tak 10 svatebnich salonu, mela na sobe tak 20 saty a hodne z nich byla krasnych, co me opravdu zaujaly...ale dneska jsem byla v jinem salonu a tam byly - hned jak jsem si je na sebe oblikla, vedela jsem, ze to jsou ONY:) jeste ten den jsem si byla prezkouset jine, z drivejska vybrane, ale jeste tesne pred zavirackou jsem nabehla do toho salonu a vzala si TYTO a mam z nich opravdu radost!!!:)
Odpovědět
Zajimavy cist vsechny ty pribehy vybirani satu. JA byla v 1 salone, mela na sobe 5 satu a vyhraly to ty prvni. Ani nemam fotky, protoze sem mela zakazano fotit. Fotit vybrane saty jsem mohla az tehdy, kdyz sem rekla, ze si je koupim. Hledala bych dal, verim, ze nekde ty prave cekaji. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já jsem prošla víc než 10 salonů a vyzkoušela přes 60 různých šatů... A ty pravé byly asi 58. v pořadí:o)) Už před tím jsem měla jistý favority, ale všechno na bázi "nevypadám v tom jako debil, snesly by se". U těch pravých, ve kterých jsem se vdávala, když jsem se viděla prvně v zrcadle, tak jsem málem hvízdla překvapením, jak skvěle v nich vypadám. Neměla jsem pocit "to jsou ony", ale spíš "vypadám božsky" a "to budou lidi čumět!" :o)) Pak jsem ještě chvíli váhala, protože byly trochu netradiční a navíc střihově spíše na štíhlou ženskou (a já jsem spíše opak), ale vyhrály to a jsem za to ráda. Nelituju, že jsem prošla tolik salonů a strávila vybíráním šatů tolik času:o)
Odpovědět
Profilova fotka
@sunnurse Podle mě by se líbilo 10 různých šatů a ve všech bych se vdávala, jsem nerozhodná, žádné šaty se mě nelíbí nejvíc, všechny jsou krásné co jsem viděla, nakonec jsem si nechala ušít a v salonu kde si je nechávat drobet doupravovat mě řekli, že to byl perfektní výběr :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, byla to láska na první pohled ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?