Budete mít vlečku?

Profilova fotka
Ahoj holky, nechavam si sit saty u svadleny. Uz jsou temer hotove, akorat se mi ted zda, ze maji moc malou vlecku. Vim, ze je to praktictejsi, kdyz v nich chci vydrzet cely svatebni den az do vecera. Ale zase na fotkach je hezci delsi vlecka. Budete mit vy vlecku, nebo mely jste ji na sve svatbe? Jeste mi svadlena nabidla, ze by mi k sukni mohla pridelat dodatecny pas, ktery by tu delsi vlecku dodatecne vytvoril (3.a 4. fotka). Co myslite? Nevypada to blbe takhle nastavovane? :)
Odpovědět
Já myslílm, že šaty máš krásné tak jak jsou. Já vlečku měla a samozřejmě to dělá hezký dojem na fotkách, pak je možné si ji přes knoflíček připnout ke zbytku šatů, ale měla jsem jiný styl než ty. Spíš bych doporučila více vrstev sukně, protože prosvítá spodní prádlo. A to nastavované, viz 3. a 4. fotka bych zavrhla rovnou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula samozrejme sukne bude mit jeste dve spodnicky:) byla to treti zkouska a svadlena jeste musi pristit krajku a dodelat ty spodnicky:) jo? takze se ti ten pas nelibi? Ja porad nevim:D premyslim, ze by se ten pas tam na sukni nemusel prisivat, ale jen pridelat a po obradu v kostele a po foceni bych si ho odepla:)
Odpovědět
Profilova fotka
@anyroxy viděla jsem tu u jedněch šatů tenhle pas a byl odpínací-to by nešlo? Jinak ty prosvítající spoďáry se vyřeší snadno-neber si bílé-ty prosvítají, kup tělové, laserem řezané a je po problému :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@weruberu a nepamatujes si prosim nick te nevesty? :) urcite telove pradlo je lepsi, ale k tem satum pridjou jeste dve spodnicky, takze doufam, ze to pak prusvitne nebude:)
Odpovědět
Profilova fotka
@anyroxy tak to bude vpoho, já to zkusím najít a pak ti to pošlu do zpráv :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@weruberu to bys byla moc hodna!:) jsem zvedava, kdyztak bych ji i napsala, jak to tam mela pridelane:)
Odpovědět
já bych si jí teda přidělat nechala... a ještě jestli by šla případně odepnout, byla by to jasná volba :-) Moc Ti to sluší!!
Odpovědět
Profilova fotka
@tereza_b dekuji:) tak mi svadlena psala, ze by to slo urcite pridelat tak, ze by sla pripadne odepnout:) ze to uz delala nekterym nevestam:)
Odpovědět
@anyroxy já si říkala, že jdeš na lehko :)) to už bych snad raději nechala ušít ještě jednu vrchní vrstvu sukně s vlečkou, kterou by sis v pak mohla sundat, pokud by to švadlena nějak vymyslela, aby to nebylo znát. Hlavně aby se to líbilo Tobě, na názory ostatních nehleď. Ale šaty jsou opravdu nádherné, taky jsem o takových snila.
Odpovědět
S vleckou se mi to az tak moc nelibi. Ale mas teda nadherne saty, fakt si v nich jak vila, strasne moc krasna!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?