Bolerko, pléd nebo pelerína?

Ahoj holky, Prosím o radu, svatbu budeme mít v dubnu a bojím se, že bude zima. Šaty mají sice rukávek, ale jen tříčtvrteční a krajkový. Tak přemýšlím o nějakém plédu, peleríně, kabátku nebo bolerku jako na obrázcích, ale nějak si to neumím představit jak by to vypadalo, co myslíte? Zase si říkám, abych nevypadala jak medvěd :D Fotku mých šatů mám dole, ve skutečnosti nejsou tak tmavé, barva je spíše světle krémová. Předem děkuji za rady. :)
Odpovědět
Volila bych obr.c.1. Máš to dlouhý rukav,ale zároveň hezky vypasovano, takže určitě medvěd nebudeš :) ale naopak může být i hic,tak to chce mít ještě v záloze nějaké slabší bolerko ciste na přechody venku...akorát teda by to mělo být barevné sladeno s šaty, tak ať trefíš barvu :) A pozor na ty další pelerinky - obrázky z ALI: u tohoto kusů se fakt vyhni objednávce z Číny a vol klasiku z půjčovny. Já sem si z Ali na svou zimní svátku objednala takový puf,co se do něj strkaj ruky, a nechtěj vědět, co za chlupatou priseru mi přišlo :D na obrazich to vypadá efektně, realita je v tomto materiálu ale jinde :/
Odpovědět
Profilova fotka
no ja byla na dvou svatbach v dubnu. Na obou bylo nadherne a teploucko. Na jedne jsme se dokonce vsichni spalili😁😁 nosy, ramena, tvare, vystrihy😁😁😁
Odpovědět
Profilova fotka
Nejaké inšpirácie nájdeš aj v tomto albume :) http://www.beremese.cz/blog/danidanik...
Odpovědět
Profilova fotka
V dubnu bývá teplo, ale neriskovala bych to. Já jsem si na zářijovou svatbu koupila dlouhý bílý chlupatý plášť skoro až na zem, na obřad jsem ho neměla, ale předtím i potom skoro pořád a bylo to naprosto skvělé, stejně bych to celou dobu jen v šatech nevydržela (měli jsme i oslavu v podstatě venku) a tak bych se pak akorát balila do svetru nebo do deky a vypadalo by to o 100 % hůř. Takhle říkali, že jsem jak sněhová královna. :-D Každopádně doporučuji něco pořídit, na obřad to mít nemusíš, ale na různé přesuny, čekání, prodlevy při focení venku atd. se určitě hodí.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem třeba takové ty bílé chlupatiny nechtěla, navíc jsme měli barevnou podzimní svatbu na konci října, tak jsem si pořídila červený kabátek a žlutou bundu v normálním obchodě. Záleží ale samozřejmě na stylu šatů a svatby. Každopádně na přesuny, čekání venku atd. je určitě dobré mít nějaké přioblečení v zásodě.
Odpovědět
Profilova fotka
@ajuska_az Máte krásné fotky, mezi to barevné listí se ten barevný kabátek krásně hodil. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@drabik Díky :-)
Odpovědět
@drabik Jeee, kde jsi prosím tě ten plast pořídila? Já mám objednaný z Ali,tak čekám co přijde...rada bych byla za zimní kralovnku, a ne za ledního medvěda :D :D akorát tady jsem nic nenasla 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@angelyn Tady z bazárku, měla jsem štěstí. Ale neprodám :-D Zanedlouho z něj bude plášť na anděla a ještě určitě najde další využití, tak si ho nechávám. ;-)
Odpovědět
@angelyn jeee, tak to moc dekuji za radu zrovna odtam jsem chtela objednavat :D
Odpovědět
@angelyn no ja si zase pamatuju ze loni zacatkem dubna jeste snezilo :D tak bych pak nerada zmrzla, prece jen to pocasi na jare je dost nevypocitatelny...
Odpovědět
@barababic dekuji, podivam se :)
Odpovědět
Článek se načítá
@drabik no prave, taky si myslim :/ a mas nekde fotku nebo odkaz kde jsi ho kupovala?
Odpovědět
@ajuska_az moc vam to sluselo :) ale obavam se ze nam by se to prave nehodilo k stylu nasi svatby, budeme mit vse takove vic tradicni, jsme s pritelem oba hrozne konzervy :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kriss13 Jasně, tradiční bude taky krásné. Myslím, že něco jako na tom prvním obrázku šaty hezky doplní a medvěda to z vás neudělá :-)
Odpovědět
@ajuska_az dekuji moc za radu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kriss13 No já jsem ho právě koupila tady na bazárku, ale můžu zkusit napsat té paní, od které jsem ho koupila, jestli by nebyla tak hodná a nenapsala, odkud ho měla. Tady ho mám na sobě, ale je to jen fotka z mobilu, navíc mám zrovna v ruce hromadu věcí, tak nevím, jak moc dobře je to vidět. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, jinak si myslím, že takové ty pidi bolerka nebo přehozy jenom přes ruce člověka moc nespasí, když je pak opravdu zima. Já jsem byla ráda, že se můžu do něčeho celá zachumlat. :-) A jako bonus, měli jsme večer oheň, takže jsem se díky tomu nemusela bát, že mi nějaká jiskra propálí šaty. U pláště jsem věděla, že si ho budu nechávat na různé akce (jako třeba na toho anděla na Mikuláše :-) ) tak jsem se byla ochotná smířit i s nějakou tou jiskřičkou (ale nestalo se).
Odpovědět
No my to budeme mit cele uvnitr, takze to potrebuji jen na ty prejezdy, tak by to myslim i stacilo, ale ten plast je opravdu moc pekny :) podobne jsem videla na Wish, ale zatim tam nikdo nepridal realne foto, tak nevim, nevim... Abych nedopadla taky tak, jak psala angelyn :D
Odpovědět
Maji tam neco takoveho
Odpovědět
Profilova fotka
To je něco jako Aliexpress? To nevím, to ti neporadím, já nejsem příznivcem těhle nákupů z Číny. |-|
Odpovědět
Ano je to v podstate to stejne
Odpovědět
@drabik Jeee, ty jsi krásná! Doufám že bude můj plast stejně tak krasny...kdys ho chytla tu na bazarku? Já sem to furt projizdela a nic, až jsem teda objednala z Ali, protože prostě ani jinde to objednat nešlo, nikde nic k nalezení :/ :/ doufám že nepřijde nějaký sunt.... hele, nepujcila bys mi ho v případě největší nouze? :-D :-D :-D jesli mi přijde nějaká chlupatá koule, tak se zblaznim :-x
Odpovědět
@kriss13 mám objednaný ten druhý zhora, strávila sem vybiranim asi 2 měsíce, rozhodovala sem se mezi těmito 4 cos sem pridala...tak doufam,ze jsem vybrala dobre...zas tak levné to nebylo aby to byl nějaký sunt..uz je na cestě, jsem zvědavá jestli přijde do vánoc
Odpovědět
Profilova fotka
@angelyn Tak už mi odepsala ta paní, od které jsem ho koupila na bazárku, že ho měla šitý na míru a že kontakt na švadlenu už nemá, takže bohužel. |-| Ale byla by to cesta, zkusit se zeptat, jestli by ti ho někde neušili. Koukám, že jsi ze Vsetína, to je z Prahy trochu z ruky. Ale kdyžtak napiš, kdyby ti přišla nějaká hrůza, a domluvíme se. ;-)
Odpovědět
@drabik jéééjda, to bys byla hodná, ale nepadne ti na nějakého toho anděla, jak jsi psala?? x-) Já se teda budu modlit, ať přijde něco krásného, ale pokud bude Tvoje nabídka platit, tak ráda toho využiju a určitě se domluvíme na nějaké fin.odměně :)
Odpovědět
Profilova fotka
@angelyn Anděl má plášť půjčený teď na 5. prosince, pak jsem ho ještě slíbila půjčit na jednu zimní svatbu, která teď nevím, kdy je, ale s trochou štěstí se nám to povede zkoordinovat. :-)
Odpovědět
Není lepší pořídit si kvalitní vlněnou pašmínu, kterou po svatbě ještě unosíte přes šaty? Může být ve světlé barvě a elegantně přehozená přes šaty vypadá lépe, než plášť z levné látky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@drabik Ahojky, nemáš náhodou ten zmiňovaný plášť na prodej?
Odpovědět
jjj...tak už to tu čtu...neprodáváš ;). Nemohu si za úplatu půjčit?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?