Bolerko k těmto svatebním šatům

Dobrý den, ráda bych si přečetla vaše názory. Za měsíc se vdávám. Koupila jsem si šaty od paní z bazaru, ale poněvadž mám trochu mindrák ze svých tučných rukou, ráda bych si půjčila bolerko, které by tyto nedostatky alespoň částečně zakrylo. Bohužel jsem nevychytala ani skoro letní počasí v předchozích týdnech a na zádech mám krásný ornament v podobě opálení podle tílka 😊 No a teď má otázka... Myslíte, že se bolerko k těmto šatům bude hodit? Popřípadě jaké? Krátký rukáv, dlouhý, nebo spíše šál? Moc se mi šaty líbí a nerada bych je úplně ,,zabila" špatně zvoleným bolerkem 😏 Mockrát děkuji za vaše názory ;-)
Odpovědět
Zadne, saty jsou krasne, nechapu, proc si nevesty vybiraji korzetove saty s holymi rameny a pak je zakryvaji bolerkem... Proc si neporidi rovnou saty s rukavy, pokud nechteji mit hole ramena
Odpovědět
Pokud se vdavas v kostele, tak urcite. Pokud ne, tak naopak bolero vidim jako zbytecnost. Proc sis vlastne rovnou nekoupila saty s rukavy?
Odpovědět
Bolerko je snad jedna z nejhorších věcí, které na sebe může nevěsta navléknout, takže nebrat. Šaty jsou pěkné, ale podle mého by se každá nevěsta měla v šatech cítit 100% dobře a ne se zabývat zbytečnými mindráky jestli náhodou nemá moc silné ruce. Jak už bylo řečeno, proč si rovnou nekoupit šaty s rukávem, pokud mi není příjemné mít odhalené ruce.
Odpovědět
Přidám se - bolerko je zlo :-) Pokud se necítíš dobře s takto odhalenými rameny, navrhla bych: - pelerínku nebo šál - přišít silnější ramínka k šatům, mohou i lehce "spadnout" přes ramena. Je to akce i pro domácí švadlenku (to bych asi volila já). Jediné úskalí může být sehnat vhodnou látku, ale bílých šifonů (pokud z fotky hádám dobře) by měl být výběr. Dej pak vědět, jak to dopadlo :)
Odpovědět
Děkuji za rady. Nedalo mi to a přeci jen jsem si bolerko koupila :-D Vyzkoušela a poprosila maminku, aby mě vyfotila bez a s bokerkem. Musím uznat, že jste měly pravdu a i když mám ruce silné, tak bolerko mi je udělalo ještě silnější.. přikládám foto :-) P.S. Měla jsem nízko spodničku, protože jsme jí navlékla až když byly šaty sešněrované, takže je vidět dolní kruh .
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě se naopak s tim bolerkem líbíte víc :-)
Odpovědět
Mně se tohle bolerko taky líbí, ač je normálně nemusím. Ty šaty mi s ním přijdou ještě elegantnější - nicméně moc dobře vypadají v obou variantách... rozhodla bych se v den "D", jestli s nebo bez - podle aktuálního pocitu, počasí atd., nebála bych se ani jedné volby :-) Ať se Vám svatba krásně vydaří :-)
Odpovědět
Teda děvčata, vy mi dáváte :-D Už jsem byla rozhodnutá a teď jsem zase na vážkách :-| No. Ještě se zkusím zeptat na další názory a uvidím. Ale jinak děkuji za postřehy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě bolerko ještě víc akcentuje paže/záda, které chceš schovat. Volila bych bez.
Odpovědět
Slusi ti to mnohem vic bez bolerka, jak uz bylo receno, prijde mo ze ti to dela ruce mnohem.mohutnejsi nez ve skutecnostj jsou. Ve me ty bolerka evokuji Drobenu z Popelky a to tam mela jen ty balonobe rukavy!:D
Odpovědět
@gabriella15 :-D :-D :-D Joji, živě si pohádku vybavuji :-) No pořád ve mě převládá, že půjdu bez.. ještě ale musím zapracovat na opálení, abych neměla ty paže ze zadu o sejrák ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?