Bojíte se, že se Vám před svatbou přestanou šaty líbit?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty :), řeším takové dilema. Jelikož jsem strašně nerozhodný člověk, samotnou mě překvapilo, jak v podstatě rychle jsem si vybrala svatební šaty. Byly to prostě ty vysněné a tak asi po čtvrthodinovým přemýšlení, zatímco jsem je měla na sobě, jsem se pro ně rozhodla a zaplatila zálohu. Zbožňuju je, jsou nádherné. ALE! Bojím se, že za pět měsíců se mi buď okoukají nebo že až přijedu na zkoušku před finální úpravou a čistírnou, tak zjistím, že už se mi nelíbí a nebo že se v nich už nebudu líbit sama sobě. Stalo se Vám to některé? Nebo bojíte se toho některá? A pokud se to stane, je možné si v salónu vybrat na rychlo jiné volné šaty? Taky si říkám, co když budu do svatby těhotná a nebudu je moc mít. Dá salón tu možnost výměny?? :) ...
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka ja si to rikala zrovna vcera :-D myslim, ze je to normlani stav pred svatbou. A jinak zalezi na salonu, ja si muzu saty vymenit, kdyz se na zkousce rozhodnu pro jine, ale budu muset zaplatit navic litr, je to individualni:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já myslím, že pokud bude z čeho vybírat, že se dá záloha použít na jiné. Alespoň u nás to šlo. Já jsem si šaty koupila tady z inzerce jen podle obrázků a tak jak jsem z nich byla nadšená, když přišly, tak jsem z nich byla nadšená i ve svatební den. Jestli jsou supr, budou supr pořád! Nenech se zvyklat ;)
Odpovědět
Určitě je lepší zeptat se přímo v tom daném salónu, ale v tom mém ta možnost je - můžu si šaty vyměnit bez ohledu na cenu. Dokonce mi říkali, že kdybychom museli z nějakého důvodu svatbu o rok posunout, není to problém, záloha bude platit. Takže teoreticky si člověk může vybrat každý týden jiné šaty, ale teda v tom jednom salonu.:))) I když docela často tu jsou nevěsty, které přenechávají zálohu nebo si i kupují šaty druhé.:)
Odpovědět
já mám tyhle stavy tak 1x za 14 dní :-D zatím jsem samu sebe pokaždé přesvědčila, že jsem si vybrala správně ... ale jak říkáš, já jsem taky děsně váhavá a ty šaty jsem si vybrala hned v prvním salonu... proto mě pokaždé vykolejí, když vidím, kolik salónů zdejší nevěstinky obíhají :-D ale tehdy jsem z nich byla nadšená - sotva jsem je oblékla, tak pevně věřím, že se ten WOW pocit dostaví i při poslední zkoušce :-D
Odpovědět
Holky, já to mám zrovna tak ... nedávno jsem "studovala" z fotky, jestli mi opravdu sedí :) Byla jsem jenom v jednom salonu, zkusila jsem dvoje šaty a ty první jsem si hned rezervovala :) A teď přemýšlím, jestli mě opravdu tak dobře sedí, sluší a tak. Jsem ráda, že nejsem jediná :) Musíme doufat, že to bylo správné rozhodnutí :D
Odpovědět
@roseinka V mém salonu šaty vyměnit jdou, pokud by se mi okoukaly, případně pokud bych zhubla (na to jsem se ptala v listopadu, ale teď se tomu směju - jasně že jsem nezhubla!). Ale abych odpověděla na tvou otázku - ne, nebojím se, že se mi moje šaty přestanou líbit. Mně se totiž k mému překvapení nelíbily skoro žádné šaty, když jsem byla zkoušet, a ty mé (původně) vysněné na mně vypadaly jak na bláznovi - typ šatů, jaký jsem původně chtěla, k mojí postavě absolutně nešel. Takže jsem byla ráda, že jsem nakonec našla šaty, ve kterých jsem si řekla - OK, nevypadám tlustá, přeplácané nejsou, odškrtnuto ze seznamu svatebního zařizování :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem ráda, že v tom nejsem sama. :D Já už do salónu napsala, zda ta možnost existuje, ale zatím neodpovídají. Myslím, že by to ale měli umožňovat všude, tak snad to tak je. :) Já na ty fotky koukám pořád dokola a přesně si říkám, jestli mi sluší, dobře sedí atd. atd. Už si připadám jak šílená. Ale když si vzpomenu na to, jak jsem se v nich cítila, tak je mi líp. U mě bude asi největší problém s tím, že jsem nechtěla tu barvu, co ty šaty mají. Přála jsem si čistě bílou a oni jsou něco jako slonová kost (něco přesně mezi bílou a šampaň). Takže si říkám, že když bude pak ubrus bělejší než moje šaty, tak to bude divný. :D Možná to je ten jediný důvod, proč se bojím, že se mi pak už nebudou líbit. No za pět měsíců uvidím no. :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ježiš, kdybych zhubla, tak by mi ty šaty nebyly. Mám 36, ale ty co jsem si vybrala jsou 38 a šly přesně ušněrovat na mojí velikost. Takže nesmím zhubnout. Naopak bych brala, kdybych trochu přibrala (ale to je můj marný boj už spoustu let). :) Jinak mně se mně nelíbily hodně skoro žádný šaty a pak ejhle - hned se mi líbily dvoje. Proto nad tím taky přemýšlím, další důvod. :/ :)
Odpovědět
@roseinka já bych zase potřebovala něco dolů,ale nějak jsem neměla sílu před svatbou - myslím, že žádná žena není nikdy 100% spokojená. jinak si myslím, že pokud nějaké šaty budou volné tak si můžeš vybrat jiné - salón peníze dostane tak co ;-) - toho bych se nebála - a pokud by jsi otěhotněla tak je to snad i jasné že ti výjdou vstříc - jinak by jsi je všude pomluvila :-).
Odpovědět
Mám je zamluvené necelé 2 měsíce a pořád se jich nemůžu dočkat, jsou to ty ony a vím, že jiné nechci. :-) Nicméně mně paní nabídla v rámci salonu, že když budu chtít, v únoru jim dojde nová kolekce a můžu změnit názor. A já, přestože jsem taky nerozhodná (opravdu hodně), tak tam rozhodně nepůjdu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nejtěší není dostat je k oltáři, nejtěžší je vybrat si šaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! já je změnila už potřetí, protože chci aby byly ty woww, ale tak nějak vždycky couvnu. ale snad budou ty pravé.
Odpovědět
Profilova fotka
@mallorca123 Ty jo, potřetí? :O Snad to nebude i můj případ. :D Ale pokud ta možnost je, tak je to tak lepší. :) Ale máš pravdu, zatím jsou šaty pro mě největší dilema a přemýšlení. :)
Odpovědět
Článek se načítá
A jak to treba funguje, kdyz presne clovek ztloustne nebo zhubne a tamty saty na finalni zkousce mu vubec nepadnou??
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se toho nebala :-) pul roku pred svatbou jsem se zamilovala do obrazku a vedela jsem, ze to jsou saty, ktere na svatbu musim mit. Ani me nenapadlo, ze by mi nemusely sednout... Pak jsem asi 3 mesice premyslela, kde si je necham usit, dalsi mesic jsem cekala, az bude mit krejcova cas a zacne sit a za dalsi 2 tydny byly hotove a ja je mela asi mesic pred svatbou doma. Parkrat jsem si je tajne zkusila a moc jsem se tesila na svatebni den :-) Taky byvam nerozhodna, ale kdyz uz se pro neco opravdu nadchnu, tak me to vetsinou nepusti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@palomitacheca Tak to Ti závidím. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka mozna bys o tom nemela tolik premyslet a pri prohlizeni fotek si rikej, ze ti saty slusi, jsou to ty vysnene a ten tvuj vyraz mluvi za vse ;-) treba by ti pomohlo, kdyby sis je mohla znovu zkusit :-) ja si ty svoje nedavno oblekla po 5 mesicich od svatby a ten pocit byl nadherny! Od svatby jsem je nazivo nevidela, tak se mi uplne rozzarily oci a zacala jsem vzpominat :-) trosku jsem si prisla jako blazen :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@palomitacheca To je krásný. :) Taky mě už napadlo, že až pojedu kolem salonu, tak tam zaskočím jen tak je znovu zkusit, abych se ujistila. :) A docela mě tady hodně holek uklidnilo, že měly nebo mají ty samé pocity, co já. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka ono je to vahani asi uplne normalni, zvlast kdyz jsi mela moznost vyzkouset i jine saty a muzes porovnavat :-) ja vybirala jen podle toho obrazku a pocitu, ze to jsou ony. Navic jsem to mela jednodussi v tom, ze podobne saty bych v salonu nesehnala, tak nebylo s cim srovnavat :-D sice mam ted trochu pocit, ze jsem si neuzila zadne zkouseni, ale vim, ze jsem si vybrala nejlip, jak jsem mohla :-) schvalne si je jdi znovu zkusit a snad se ten skvely pocit znovu dostavi ;-) a kdyby nahodou ne, porad mas casu dost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už mi ze salonu odpověděli, že kdybych byla těhotná, tak si samozřejmě můžu vybrat jiné šaty, že to je běžné. Ale druhou část otázky ignorovali (jestli si můžu vybrat jiný, když už se mi tamty nebudou líbit). :D Tak nevím, no. :) Mimochodem, je tu někdo, kdo má zkušenosti se salonem Venesis? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to stalo, už mám jiné.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak toho jsem se nebala.. vybirani satu (a obleceni obecne) nemam rada, takze ze bych si po vybrani satu sla jen tak pro zabavu zkouset jine, to u mne nehrozilo :-D a rezerva na satech byla pro pripad zhubnuti i pribrani dost velka a i kdyby nahodou, tak jsem mohla saty v salonu vymenit do posledni zkousky za jakekoliv jine, ale ani jsem o tom neuvazovala, proste jsem vedela, ze ty prvne vybrane jsou ty prave :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já z toho mám veliký strach, protože jsem si šaty koupila a měla jsem z nich velkou radost. Jenže po reakcích mojí rodiny už si najednou nejsem tak jistá, jestli v nich chci kráčet k oltáři... Takže se obávám, že buď koupím ještě nějaké (a půjdu vykrást banku) nebo se třeba v den svatby nebudu cítit dobře. Ale jak říká můj nastávající, jemu se budu líbit ve všem, protože pro něj budu nejkrásnější nevěsta :-) A to je to nejdůležitější :-D
Odpovědět
já si šaty vybrala v prvním salonu a vlastně 8 měsíců před svatbou a taky mám strach........fotky mě v šatech viděli jen minimum lidí, ale naštěstí všem se líbím...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?