Bojím se, že mi žádné šaty slušet nebudou

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky, nevím, jak to máte vy, ale místo toho, abych se na zkoušku šatů těšila, tak se toho úplně děsím. Jdu se podívat po salonech v lednu a už teď mám z toho tak trošku nervy... Je to normální?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojik :) no taky jdu na saty v lednu. Ne, že bych se bála, že by mi žádné neslusely, ale spíš mám obavu, abych nasla ty prave... Každá holka má nějaké vysněné že.. Takže spíš obava z nenalezeni těch šatu s velkým Š :) ale já myslím, že to bude dobre a najdeme šaty, ve kterých si budeme připadat jako princezny ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně, aby to byly takové ty šaty, které když si oblékneme, tak abychom si řekly: Jo, to je ono!... Chci, abych s nimi byla na 100% spokojená, a ne, že budu trochu pochybovat...
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka_12 Taky jsem měla tenhle strach, hlavně teda proto, že jsem si říkala, že na mě žádné šaty nebudou mít, natož aby se mi nějaké líbily. A když jsem šla poprvé, podruhé, potřetí a všude jsem se setkávala s tím, že mají v mé velikosti tak jedny dvoje a tam, kde jich měly více to byl jeden starší a škaredější model než druhý, tak jsem vážně začínala zoufat, ale podstatné je se nevzdávat. Vždy někde TY ONY čekají a chce to mít trpělivost a přestat se toho bát. Prostě si říct nemají tady, tak budou mít jinde. Já hledala asi čtvrt roku a našla. Do té doby jsem na WOW efekt nevěřila, ale pak se prostě dostavil. :) Tak nevěš hlavu a směle do zkoušení. ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?