Boho šaty

Holky, nemate typ, kde sehnat svatebni saty ve stylu Boho? V pujcovnach se samozrejme nechytam,coz jsem cekala...ale resim, jestli si je nechat sit nebo rovnou uz koupit hotove, když to není tak velka investice...
Odpovědět
1
2
Salon Angelika Ostrava, mají na sklade přes 700 satu.Urcite si vybereš mají jich tam hodně. Jen počítej s vyšší cenou šaty mají pouze originál! A za kvalitu se plati.Uplne jsem ve vředu , když vidim některé fotky ostatních uživatelek jake napodobeniny siji v některých salonech.
Odpovědět
Profilova fotka
nevim odkud jsi,ale salon v Jaromeri, svatebni salon Le Monika ma hodne satu Boho na vyber.koukni na jejich stranky,treba te neco zaujme.
Odpovědět
@musaci to mam trochu z ruky,bohuzel :-(
Odpovědět
@angelka82 diky za tip, Jaromer mam sice taky trosku z ruky,ale je to bliz nez Ostrava...kazdopadne ani tam jsem zatím neobjevila ty boho,co bych si představovala :-) všechny jsou moc princeznovske porad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
salon.lemonika.cz/wp-content/uploads/BEA36-38-salon-lem: ik68.rajce.idnes.czonika-pujcovna-satu-1024x760.jpg ani tyhle?
Odpovědět
Pro inspiraci se podívejte na stránky belgické firmy Rembo-styling. Je to jedna z několika belgických firem, která dělá krásné romantické šaty /prohlédněte si i jejich starší kolekce/ z jemných látek a z hedvábí. Šaty nejsou levné, ale jsou krásné. Vše je šito v Belgii, žádná Čína. U nás se neprodávají, nejblíže jsou v Polsku nebo v Německu. http://www.rembo-styling.com/index.html
Odpovědět
Marie Mukařovská Brno, ušití, na inspiraci mrkni na její fb.
Odpovědět
Vyzkousej TYMOMENTY! Mají krásné a cool. http://www.tymomenty.cz
Odpovědět
http://www.beremese.cz/market/svatebn... tady na bazaru taky jsou...
Odpovědět
Profilova fotka
Najdi si inspiraci a nech si ušít, budou originál a tvoje :-) Tyhle šaty nejsou zase tak náročné na šití takže nebudou ani tak drahé.. Pár takových "boho" mám v albu, jen v barvách :-)
Odpovědět
@veronytschka ty jsou opravdu krasne, asi bych si tam vybrala :-) ale je to pro me dost z ruky...
Odpovědět
@barter inspiraci bych mela, ale horsi je sehnat nekoho,kdo je usije presne podle mych predstav a aby se to stihlo do srpna :-) dlouho jsme hledali místo pro svatbu,takze to ted všechno trochu hori :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@gabiho Doporucuju navrharku Petru Brzkovou. Je z Milevska, jezdi za mnou bez problemu do Prahy. Dnes jsme mely prvni zkousku satu (jen podsivka zatim) a byla jsem uplne uchvacena. Taky chci jednoduché splyvave saty pro svatbu v prirode a uplne presne (ne, vlastne jeste lip) vystihla moji predstavu. Sikulka je to.
Odpovědět
Tak mně výše zmíněná paní Mukařovská ušila šaty za měsíc. Ono, není problém ušít šaty za 3 dny čisté práce, když zrovna není jiná zakázka. Ale ty máš na ušití šatů ještě času dost a dost, jen vybrat tu pravou, které to svěříš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabiho Nevím odkud jste, ale je třeba hledat :-) Do srpna je času víc než dost, já měla šaty do týdne ušité, jelikož mi je šila mamka-respektive začly se šít týden před svatbou ;-) Ono zase není třeba lpět na dokonalosti, jsou důležitější věci než šaty nachlup stejné představě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabiho Ono těžko se radí kde sehnat, když nenapíšete ani základní informace jako odkud, za kolik, popřípadě v jakých velikostech =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ženy bavíte mne, na ušití už tolik času není, ano práce se dá smrsknout (ty 3 dny by teda musely být doslova teda 3 dny v kuse beze spánku a pauz), ale v letní sezoně je opravdu hodně práce, takže jde spíše o to, aby švadlena vůbec měla ten čas. A boho šaty sice nejsou až tak náročné, ale právě hodně švadlen je brát nechce, nevím proč. @gabiho Nabídla bych se vám na ušití, ale pořád nevíme odkud jste a já třeba beru ted objednávky na svatebky až na říjen + příští rok.
Odpovědět
@hannahb1 jsem z Caslavi, stredni cechy...prave proto,ze sem uz několik svadlen v okoli oslovila a bud nemeli cas nebo se jim do toho nechtělo,tak shanim tady...asi bych byla nejradši,kdybych si je nekde mohla pujcit,ale bohužel se mi zatím nepodarilo najit pujcovnu,kde by takovy styl satu měli....a jak bylo napsano vyse...vim,ze je ted sezona a tezko muzu spoléhat na to,ze mi je někdo usije do mesice třeba....
Odpovědět
Profilova fotka
@gabiho Tak to byste ke mně úplně za rohem neměla, ale pokud chcete klidně se mi ozvěte do zpráv s konkrétnější představou, něco jednoduchého bych tam možná ještě vmáčknout dokázala :)
Odpovědět
@gabiho V salonu Caxa mají překrásné šaty v Boho stylu - značka Papilio :) .. nebo styl Boho mají v salónu Naive...
Odpovědět
@gabiho To chápu, Já bych tam taky brala šaty hned, ale z Prahy bez auta to není zrovna snadné. Tak ještě mě napadá salon White day v Pze na Vinohradský. Měli tam jedný nádherný pudrový, takový vílí. Mají je na Facebooku vyfocený, tak se zkus mrknout.
Odpovědět
@veronytschka noooooo,tak to si mi asi nemela ani psat...ty sou bozi jako!!!!
Odpovědět
@gabiho Jako jsou no. :-D Bohužel já jak mám prsa a boky, tak jsem v nich vypadala spíš jak karikatura na šantánovou zpěvačku, ale pro někoho s vílím espritem budou prostě úžasné. Pokud se rozhodneš je zkusit, budu držet palce, aby sedly! (a trochu závidět :) )
Odpovědět
no vzhledem k tomu, ze ja skoro zadny prsa nemam, tak zase nevim,co bych do toho vystrihu dala :-D no uvidíme, kazdopadne to vypada,ze tam mají moc hezke saty,tak dekuju moc za tip a asi se tam zastavim ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@angelka82 Teda v salonu jsem osobně byla (jedna z nejlepších návštěv, holky opravdu super). Šaty nádherné, jiné než všude jinde, ale určitě bych neřekla, žemají Boho šatů hodně... Zkoušela jsem troje a tím byla nabídka u konce pro velikost 36 - 40. @gabiho Doporučuji v Praze salon Naive, mají šaty Jesus Peiro. Co nemají na pobočce v Praze, jsou ochotné dovéz z Brna a Brastislavy (nebo naopak).
Odpovědět
@gabiho Kdybys tam neuspěla, zkus ještě Tamsin.cz nebo Asos.com. Tam mají taky spousty takových jednodušších boho šatů za pár korun (ve srovnání s klasickýma cenama za půjčování). Držím palce!
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral ja mam saty zamluvene u nich.Jsou to neokoukane saty a zase neco jineho,tim si me ziskaly.
Odpovědět
@veronytschka diky moc za tip, zatím sem mrkla na net...a něco by slo :-) mají v Asos v prodejne něco taky nebo jen na netu? Radsi bych to předem vyzkoušela...
Odpovědět
@mikoi mužů se zeptat na kolik tě šaty vyjdou a jak moc do předu je potřeba si zamluvit termín? Děkuju
Odpovědět
@gabiho Doporučuju Asos, opravdu pěkné šaty a kvalitní materiály. Pokud by měl někdo zájem, mám doma tyto ve vel. 38, nové http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Embelli...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?