Bílo-červené svatební šaty - kde si je dát ušít?

Ahoj, může mi někdo poradit, kolik by stálo ušití těchto bílo červených svatebních šatů? Případně bych potřebovala kontakt na šikovnou švadlenu (firmu), která by mi je ušila. Když jsem je uvidela, zamilovala jsem se do nich a prostě nechci žádné jiné. Nejdřív jsem si je chtěla půjčit, ale nemůžu je nikde sehnat. Ještě mám otázku ohledně doplňků. Myslíte, že se k nim hodí bílý perlový náhrdelník? Svatbu plánujeme na květen 2015 tak snad se to stihne. Jsem z Prahy. Děkuji všem.
Odpovědět
Ahoj, doporučuju salon Vysočina, můžeš si je najít na facebooku. Mají i možnost ušití šatů na míru, které ti pak půjčí a nabízí rozumné ceny. PS: bílý perlový náhrdelník bude super. Jelikož je na šatech výrazná červená barva není třeba tam míchat cokoliv jiného, jako je zlatá nebo stříbrná. Myslím že bílé perly budou perfektně korespondovat se sukní :)
Odpovědět
Tyhle stejne mela moje svagrova a nechala si je usit v Cine. Ja mela teda ze salonu, ale boro-smetanove
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, jsem modni navrharka, siju na miru svatebni saty, sidlim v Praze na Vinohradech :) Podiveje se na me portfolio tu na strankach nebo radeji na facebooku. Pokud vas zaujme moje tvorba, nevahejte kontaktujte, uvadime nezavaznu schuzku, rada navrhnu a usiju pro vas jedinecne saty. S pozdravem, Naila Afandiyeva. NANAY - Be Special, be who you are!
Odpovědět
Profilova fotka
@sofinkajanka Dobrý deň, cena za ušitie na mieru 10 500 kč.
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, vím že v Blue rose ve zlíně mají krémovo černé šaty. viděla jsem je na veletrhu. střih je jiný, ale jsou moc pěkné
Odpovědět
Profilova fotka
@mallorca123 našla jsem foto :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
ahoj Sofinkajanka, muzu se Te prosim zeptat, kde si tyto saty nasla? V jakem salonu nebo webove strance? Moc diky za odpoved..
Odpovědět
Profilova fotka
@loafa Ahoj, já jsem je viděla tady: http://www.hollywoodstyle.cz/2101-sva... , ale určitě je to nějaký obchod, co dováží z Číny, takže to můžeš zkusit rovnou přes Aliexpress.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych si dala pozor na levné kopie. Nekvalitní červené látky budou působit hrozně lacině :-| .
Odpovědět
ahoj holky, uz jsem to taky objevila.. diky moc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Jsou nádherné holky objevila jste je některá? Moc se mi líbí tak přemýšlím jestli si je nechat ušít a nebo někde objednat :-) Děkuji za každou radu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@roozenka dobrý den neprodává švagrová ty šaty? Moc bych je také chtěla na svatbě. Moc děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?