Bílé?

Ahojte, resim uz par roku jedno dilema a ted uz to vypada,ze to bude aktualni. Mam dite, je mu 6 let a brat si nebudu jeho tatinka..tak jaky mate nazor na barvu satu,jsou vhodne bile?vim ze v dnesni době jen malo nevest tou bilo ukazuje svoji nevinnost a spousta i rozvedenych se vdava v hilem,ale ja proste nevim..diky za nazory
Odpovědět
Určitě bych to neřešila a vdávala se v bílých šatičkách :-)
Odpovědět
@materad9 myslím, že 99% procent nevěst opravdu nevinných fakt není. Vůbec si s tím nelam hlavu a pokud chceš bílé šaty, tak je měj :-)
Odpovědět
Neresila bych to. Dneska ta bila spis oznacuje nevestu. Kdyby ji meli mit jen ty nevinne, tak se objevi jedna bila ze sta. Takze za me si vyber to, co se ti libi. Stejne vzdycky hrozi, ze nekdo bude mit blbe poznamky i na saty barevne. Ale muzes to osidit svetlounce ruzovou, kremovou, atd...
Odpovědět
Taky bych to neřešila. Mám 14 a 8 letýho syna a taky budu mít bílý šaty.
Odpovědět
neřešila bych to :-) jak píše 4lucky4, dnes bílé šaty víceméně jen označují - toto je nevěsta, takže neřešit a vybrat klasicky bílé šaty a hotovo :-) uvidíte, třeba narazíte na pěkné v barvě champagne apod., těch už je dnes taky spousta... já si myslela, že bduu mít stopro bílé a moje mamka řekla, že jiné neexistuje a nakonec mám slonová kost, sama mi je odsouhlasila, takže asi tak ;-)
Odpovědět
Mám asi menšinový názor, ale nevěsty s velkou bílou princeznovskou róbou, které mají na ruce batole nebo ještě větší dítko, na mě působí tak trochu zvláštně. Bílou jako takovou bych neřešila, ale vzala bych si nějaké decentnější šaty (i když i ty by mohly být hezčí ve světle žluté, pudrové atp.). Klasická svatba by mě nijak nepohoršila, jen píšu, jak bych to udělala já, kdybych se vdávala starší/s dítětem.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim s názorem, že bílá barva nevadí, ale spíš bych řešila střih šatů. Volila bych nějaké úzké dlouhé, nebo krátké .. je spousta možností a určitě to bude vypadat lépe než princeznovské. Na druhou stranu, tohle vše jsou jen názory a jde o to, aby ses ty cítila dobře :) takže pokud jsou tvé vysněné dlouhé se širokou sukní, jdi do nich a vykasli se na nazory ostatních ;-)
Odpovědět
Ja bych bilou take neresila. A potom - zalezi, kolik ti je let. Pokud se blizis vic 30 nez 20, taky bych s ditetem nevolila princeznovskou robu. Ani ne tak pro to, ze by to nekoho mohlo pohorsit, ale prislo by mi to divne. Tim nemyslim zvolit nejaky usedly hadr, ale jako "mama" bych sla do neceho trosku elegantnejsiho. Dost ale zalezi i na tvem typu - pokud vypadas jako holcicka, princeznovske a vili modely ti pujdou perfektne (dite nedite), pokud jsi usedlejsi, bude ti spis sluset elegance a stridmost. Tohle je ale jen muj nazor. Rid se podle toho, co tobe slusi a sedi a v cem se citis dobre. Nakonec, kdy jindy v zivote si budes smet vzit bilou robu? Pokud je to tvuj sen, jdi do nej.
Odpovědět
Taky se přidám k názorům, že důležitější než barva, je "neprinceznovský" střih šatů. Nebála bych se ani krátkých šatů, pokud máš hezké nohy.
Odpovědět
Vybrala jsem si tmavě zelenou, i když nemám děti, jsem mladá a je to moje první svatba, trochu nechápu, proč všechny nevěsty musí mít bílou.
Odpovědět
@elena1111 To je jako by ses zeptala proč na pohřeb si lidi berou černý oblečení:-D
Odpovědět
Profilova fotka
rekla bych ze to je na tom jak se citis ty sama, ne na tom co ti reknem my, pokud chce bily saty vdavej se v bilych,pokud ne tak ne. Jinak ciste bily jsou dneska uz docela prezitek, spise se vidi kremove apod. Par dni zpet jsem mela v salonu nevestu s dcerou,ktery bylo cca 4 roky a nevesta-maminka si vybirala prave princeznovsky velky saty,ovsem vkusny,ne zadnou lesklou slehacku.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@88renca88 to se ale neda srovnavat, prece jen pohreb je udalost smutna a prijit tam v cervenych satickach napriklad mi prijde dost divny. Kazdopadne uz davno neni doba,kdy nevesta musi mit bilou a jeste zavoj pres oblicej jako bonus. :D Dnes uz se delaji saty svetle ruzovy i modry, fialovy atd, nejcasteji jsou pak kremovy,ktery si kupuje 90% nevest. Ja mam sice klasiku,ale rozhodne si nemyslim,ze nevesta musi mit bily saty. Kdybych si mohla vybrta znova jdu do svetle ruzovych neboli blush
Odpovědět
@88renca88 nesouhlasím, na pohřeb černou chápu, je to smutek, tam se opravdu jiné barvy než černé nehodí, ale bílá se začala nosit až ve viktoriánské době, předtím se nosily šaty různých barev, mám na to svůj názor, a pokud bych si měla vybrat bílou kvůli nevinnosti, tak by to byla pěkná lež, no nevím, na co si nevěsty hrajou :-D
Odpovědět
@lucineni No vidíš,já měla bílé šaty,i závoj přes obličej. A nezdálo se to divné nikomu,naopak byli všichni nadšení jak to bylo romantické. Každopádně ať se každý vdává v čem chce,klidně v pytli od brambor. Jen myslím že barevné šaty člověk může mít na plesy,ale svatba je jedinečná událost,a pro mnohé z nás to je jediná možnost kdy lze mít bílé šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 tak pro nekoho je jedinecny mit saty jaky se mu libi,ikdyz jsou ruzovy a princeznovsky prestoze je neveste 30 :-)
Odpovědět
Díky moc za názory.. Viděla jsem fotky ze svatby mojí spolužačky,která má roční dítě a brali se jen kvůli ní a kromě bílých šatů měla na hlavě i věneček což mi přišlo už dost divné. Mně samotné se líbí šampaň nebo nějaká ta pudrová,ale moc nejsou v nabídce a mě navíc omezuje i velikost 42-44.. :-| Ale až něco vyberu tak se s vámi podělím..
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych také neřešila, bílá barva je tradiční svatební.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?