Bílé svatební šaty s černým zdobením, ano či ne?

Zdravím všechny budoucí ale i ty stávající nevěsty... řeším jeden problémek.... bílé svatební šaty s černo-stříbrno-šedivým zdobením na prsou. Zdobení je krásné, nenásilné, ale přesto řeším otázku zda ANO či NE... Fotečku určo dodám pro lepší představu.... všem děkuji za rady a tipy. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych se toho vůbec nebála, je tady spousta takových nevěst a pokud je to zdobení opravdu jemné, jdi do toho !!! hlavní je, jestli se líbí tobě a jak se v nich cítíš !!! zrovna před chvílí jsem se dívala na album jedné takové nevěsty a říkala jsem si, že jsou ty šaty překrásné .....
Odpovědět

Odpovědět
tak to jsou ony.. bude ještě doupravena délka, je to tam krapet naznačené jen špendlíčkem, takže je tam viditelný sklad, který tam pak samo nebude .
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ne? :-) Já v tom nevidím problém... ba naopak.. Já bych se ani netrápila tím, jestli je zdobení opravdu nenásilné... Všude ve světě se černá barva na svatbě používá...ať už na šatech či v dekoraci svatby... a tady už to konečně taky pomalu přichází... Takové šaty jsou většinou opravdu nádherné... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@l_krtecek já bych se jich vůbec nebála, ba naopak ..... jsou nádherné !!!
Odpovědět
mooooc děkuju. Hodně mě to po dnešku potěšilo :-) :-)
Odpovědět
jsou moc pekne
Odpovědět
Proč ne.Já bych asi oddělala to ramínko za krk, pokud to jde..Ale to už je věc názoru a vkusu
Odpovědět
Profilova fotka
Moc pěkné. Původně jsem zvažovala něco podobného, nakonec budu mít zdobení blankytně modré. Rozhodně příjemné zpestření na šatičkách. Sluší :)
Odpovědět
Já bych možná dala pod prsa místo černé stužky bílou v barvě šatů, ale jinak je to zdobení hezké!
Odpovědět
@pajiji samozřejmě to ramínko od práskajdy tam nebude vůbec, to byla jen zkouška a já to nestihla sundat :-D
Odpovědět
@vlajka1 moc děkuji, varinata blankytně modré je také hezká představa.. určo budou krásné.
Odpovědět
Článek se načítá
@engele určitě by možná byla hezčí, ale obávám se, že tahle je tam našitá a nepůjde to změnit, ale i tak se mi mooooc líbí.
Odpovědět
@l_krtecek Myslím, že @pajiji neřešila ramínko od podprsenky, ale ten pruh za krk. Taky by se mi tak víc líbily.
Odpovědět
@weweee jooo takhle jsem to krapet nepochopila a nebo spíše špatně přečetla, ten pruh za krk je bohužel vcelku na každé straně a vzadu na knoflíček, takže oddělat asi nepůjde, hlavně jsem tím chtěla schovat faldy u podpaží :-D
Odpovědět
@l_krtecek Ramínka od podprsenky, jak tu bylo správně poznamenáno jsem neřešila. :-D Co se týče toho širokého ramínka za krk, tak většinou sundávací bývají.Zkus se na to zeptat, pokud sundávací je, můžeš si vyzkoušet i variantu bez něj a pak uvidíš co je lepší..
Odpovědět
Profilova fotka
No já řešila podobné dilema, mrkni na mojí fotečku jaké jsem zkoušela. S tím černým zdobením jsou nádherné, nicméně jsem se rozhodla pro bílé. Budu mít tytéž co mám na sobě v albu, ale v komplet bílé variantě. U nás by to asi nerozdýchala moje mamka a ani babička by z toho nebyla nadšená. Takže jsem zvolila bílé, ale s černým jsou moc hezké.
Odpovědět
@martiina_k krásný šatičky, opravdu nádherný, pokud se v nich cítíš skvěle tak bych na nikoho nekoukala, tak jako to budu mít já, taky vím, že se na mě asi půlka rodiny bude tvářit divně, jakože mám černě zdobené šaty, ale já jsem ujetá na bíločerné kytičky takže tahle volba je pro mě ideální. Je to prostě můj den a já si ho užiju se vším všudy.
Odpovědět
Profilova fotka
@l_krtecek mě stačí to vědomí, že jsem se v nich cítila úžasně a jestli budou mít zdobení do černa, nebo do bíla je mi celkem jedno. Naši se na nás (na mě) zlobí pro spoustu věcí, které si děláme po našem, tak šatama nebudu přilévat olej do ohně a budu mít bílé. Pro Romana budu nejrkásnější i kdybych šla v teplákách :-N :-N :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@l_krtecek jeeee ty jsem dneska taky mela na sobe a ja osobne bych do nich sla citila jsem se v nich dobre ale vyhraly jine ale cerne bych se nebala! ja jsem navstivila 3 salony a pokazde jsem se ptala mate saty s cernymi aplikacemi tak se divali divne a nemeli az dnes jsem mela cest vyzkouset troje a unesena:)))
Odpovědět
Profilova fotka
@l_krtecek ohledne raminka na techto sateckach pani mi rikala ze to lze odparat :o) (zkousela jsem v salone Parada chocen)
Odpovědět
Profilova fotka
jsou krásný, nemusíš mít obavy! :-) :-)
Odpovědět
Určitě ano, jsou krásné. Já taky chtěla s černým, bohužel v mém okolí sem žádné nesehnala ve své velikosti.
Odpovědět
Profilova fotka
proč ne. spolužačka měla tak ozdobený celý korzet.
Odpovědět
moc vám holky děkuju, potěší to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty šaty jsou nádherné, něco takového by se líbilo i mě:) (ale já teda šaty ještě neřeším, jen koukám, co tu kdo má, protože mám tak rok čas a vlastně ani nevím, jestli chci šaty, ale u těchle bych si říct vážně dala:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
@mawenzi já měla ty stejné šaty jako jsou na první fotce. Byli naprosto lehoučké, úžasné!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@l_krtecek proč ne... doby kdy se striktně nosily jen čistě bílé šaty jsou pryč, tak proč nebýt originální, jeslti se ti líbí tak jdi do nich, je to zajímavé a pěkné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ked sa ti pacia a citis sa v nich dobre tak chod do toho. Ja som ale taka konzerva v tomto a pre mna maju byt svadobne saty biele, dokonca ani smetanove by som si nedala. :-) Ale kazdy ma iny vkus. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?