Bílé nebo krémové svatební šaty?

Holky poradte, nez jsem si vyzkousela v sobotu saty od Mori Lee . Tak jsem byla stopro rozhodnuta , ze kremove nikdy. Ale ty saty jsou uzasne krasne mi slusi. Proste krasa. Nejsou uplne jako champagne ale kremove. Rodina kdyz slysela kremova tak se desi , ze to vypada jako zasly. Ja ten nazor mela taky vzdycky. Ale ty saty tak nevypadaji. Za to zavoj ve stejne barve co mi slecna k tomu dala opravdu tak uz vypadal a i kosile co mi ukazovala pro zenicha. Tak mam ted velke dilema:(( Take mi rikala, ze kdyz jsem blondyna tak bila by byla pro me moc studena vyrazna a prebila me. Je to pravda??A bohuzel jsem nikde nenasla zda ty saty se vubec v bile nekde pujcuji. :-( dekuju za vsechny nazory.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Já jsem měla smetanové šaty a nemyslím, že by vypadaly zašlé. Koukni na moje svatební album. I košile pro manžela vypadala ve smetanové spolu s kravatou krásně. Já bych se toho nebála.http://www.beremese.cz/blog/lenulatko1/album/lenka-a-adam-ovrwsi/15381632/
Odpovědět
@lenulatko1 Ty jsi mela ivory? Vubec bych podle fotek nerekla:)A nerypal do tebe nekdo , ze radsi bile?moc ti to sluselo. Manzel ma hezkou kosily . Asi to bude spis tim co tam mela. Jinak saty mi taky neprisli. Jen ten zavoj a kosile co tam pani mela. Musim se podivat jeste jinde:)
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo, šaty jsou ivory, košile také a k tomu jsme měli šampaň kravatu a kapesníček. Já byla proti bílé od začátku:-D Jinak nikdo mi do toho nekecal. I kdyby ano, byla to moje svatba, že:-) Máš někde fotku tvých šatů?
Odpovědět
@lenulatko1 ja ji sem nechci davat , aby ji nahodou nekdo neposlal naschval zenichovi. :) Mohu ti je poslat na email ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela kremove saty (nebo tmava champagne, pripadne svetla mocca, proste nekolik ruznych nazvu pro ne bilou barvu :-D ) a neslysela jsem jediny negativni komentar, ze nemam bile saty.. navic v porovnani s bilymi saty mi tahle barva slusela vyrazne vic, takze pokud se tobe libi a pripadas si v nich dobre, tak bych do nich urcite sla :-)
Odpovědět
Já jsem ani nevěděla, zda bych chtěla zkoušet bílé nebo krémové. Tak jsem v prvních salónech říkala, že je to jedno. V jednom salónu mi dokonce nosili a doporučovali převážně béžové (ale fakt béžové ne lehce šampaň). Dokonce jsem se rozhodovala mezi 2 šaty a oboje byly béžové, ale pořád jsem se nemohla rozhodnout, něco mi prostě vadilo. Nic jsme si nakonec nerezervovala a až doma po dlouhém přemýšlení jsem zjistila, že vlastně nechci a nikdy jsme nechtěla béžovou barvu. Takže jsem šla znovu zkoušet a všude říkala že bílé (jsem bruneta a bílá na mě mi nevadí a řekla bych že mi slušela přinejmenším stejně jako béžová). U té béžové jsem měla stejný pocit jako ty - šaty celkem ok, ale ty závoje co jsem měla na sobě béžové působí špinavě a sepraně, to se mi právě nelíbilo vůbec. Takže jsem si nakonec vybrala bílé šaty (taky mě uchvátily mori lee). Ale to bylo i tím, že před tím mě žádné šaty neuchvátily (ani krémové ani bíle), takže to bylo asi jednodušší. Pokud se ti šaty hodně líbí, tak bych popřemýšlela, zda chceš závoj a přítel, zda nemůže mít nějakou barevnou košili. Nebo bych ještě zkusila bílé šaty, jak v těch vypadáš, jestli opravdu prodavačky mají pravdu. Myslím, že jsou blondýnky, který můžou mít bílé šaty. Jestli se můžu zeptat, jaký model mori lee máš?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja budu mit taky smetanove saty, taky jsem chtela bile ale kdyz jsem videla ty kremove a kdyz jsem je oblikla a k tomu mi dali zavoj tak bylo vybrano :-) a jelikoz jsem hodne svetly tip tak ty kremove jsou lepsi nez bile :-) hlavne se neohlizej na druhe co si mysli a nemysli, je to tvuj den a ty se musis citit dobre !!!! :-)
Odpovědět
@marketa2014 poslu tip do zpravy. Presne stejne pocity mam. Jsem rada , ze nejsem jedina. Jeste pujdu do centra Prahy do dvou salonu tak treba budou nekde v bile. A nebo uvidim hezky zavoj i kosili :-)
Odpovědět
@meliskaa no ja sama vaham nevim:/
Odpovědět
@martaveg Ale vubec na fotkach tak nevypadaji:) jeee ty jsi mela kytky od Barbuchy vid? Taky je od ni budu mit. ;-)
Odpovědět
@jitulka188 oki :-) mně taky v salonu říkali, že ta béžová nepůjde poznat, když nebudu stát vedle někoho v bílých šatech, ale v místnostech, kde se budu při svatbě pohybovat jsou bílé zdi, takže by to poznat bylo....což by mi nevadilo, kdybych béžové chtěla, ale jelikož chci bílé, tak bych z toho měla blbej pocit si myslím
Odpovědět
Profilova fotka
@jitulka188 jj, Barboru jsme nakonec sehnali na posledni chvili, protoze jsme nebili spokojeni s cenovou nabidkou puvodni floristky a byli jsme nakonec nadseni, krasne kytky za super cenu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@martaveg jj ja jsem zatim taky velmi spokojena:) Bude mi delat i vyzdobu jsem zvedava:)
Odpovědět
@marketa2014 poslano:) no uvidime . Saty semi libi i v te barve ale jde mi spis o ty doplnky v te barve . To uz bylo horsi. Ale kdybych sehnala bily asi bych si proklid vzala ty.
Odpovědět
@jitulka188 tak ten model v tom salonu, kde jsem zkoušela mori lee neměli, ale jsme stějně od Olomouce, tak by ti to bylo stejne k ničemu :-(
Odpovědět
@marketa2014 ja zkousela dva a tenhle proste jako by ho na me nekdo usil:)
Odpovědět
@jitulka188 Taky jsem chtěla bílé, ale když jsem si šaty postupně zkoušela, zjistila jsem, že mi víc sluší krémové. Dej na svůj pocit! Ono to v závěru ani nejde poznat jako rozdíl, mrkni na moje album. ;-)
Odpovědět
Vem ty které se líbí tobě a v kterých se citíš dobře na ostatní kašli je to tvůj den!!! Já byla původně také rozhodnuta pro smetanové měla jsem je i zamluvené v půjčovně, ale nakonec jsme našla bílé a koupila takže budu mít památku, ale je jedno jaká to bude barva (babička také nadávala když slyšela, že nebudu mít bílé), ale je to naše svatbay - my se musíme cítit jako princezny :D
Odpovědět
Určitě bych dala na svůj pocit. Ale pokud jsi tmavovláska tak bych spíše doporučila krémové šaty než bíle.
Odpovědět
Profilova fotka
@jitulka188 Ja taky chtela bile...a pak zkusila ty svoje-ivory a bylo;-)Zavoj jsem take mela ivory,je fakt ze z blizka vypada malinko zaprane,ale je to jen pocit.jestli chces koukni ke mne,mam tam i odkaz na klip at to vidis nazivo.A manzel byl cely v sampan.Tedy az na oblek.
Odpovědět
Holky jeste poradte vy co jste meli smetanove saty . Co saty pro druzicky? Meli jste taky ivory? A nebylo sevam to treba s ubrusem na stole , organzou a treba bilou v kytce??
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, jako modni navrharka, hned' rikam Ne bile barve ! To je 80-90 leta.. a ted' vubec neni aktualni barva pro svatebni saty. Kremova / slonova kost / sampan / a jine 100 variantu nazvu a odstinu - jsou odhali vasi krasu mnohem lip nez snezne bila barva. Dekuju, NANAY - designing with Love
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem na tom byla úplně stejně jako ty. Když jsem si někde zkoušela přímo champagne, tak to byl děs, bílé byly hezké, ale nebylo to ono. Včera jsem si vyzkoušela krémové a ty jsou úplně dokonalé. Taky jsem světlejší typ, ale přesto mi sluší. Hned jsem si je zamluvila a to tam se mnou byla ségra, která vždycky byla proti krémové a taky říkala, že jsou nejlepší. Závoj mi paní nabídly v bílé a vypadá k tomu moc hezky. Jestli tobě se líbí ty šatky krémové, tak si je půjč. Paní mi říkala, že na světle působí spíš do bílé, takže by jsi mohla být spokojená ty i rodina. :-)
Odpovědět
@jitulka188 Ahoj Jitulko, jestli ti sluší krémová, tak jdi do krémové, stejně nejde o to, jaký střih nebo barva je módní, ale co tě nejvíc podtrhne a rozzáří! @nanay Nanay, tvoje kategorické "NE" bílé barvě mně dost překvapuje, zvlášť když jsi módní návrhářka. Já jsem obešla několik salonů. Kromě toho, že jsem zjistila, že v mém vysněném typu svatebních šatů vypadám strašně a musím zvolit úplně jiný, i to, že výběr barvy je naprosto individuální záležitost. Nebránila jsem se žádné barvě, zkoušela jsem všechno, a možná protože jsem "sněhurkovský" typ (tmavé vlasy a bílá pleť), sluší mi pouze jasná bílá. Ve všech ostatních odstínech a barvách jsem vypadala unaveně a nevýrazně, jasná bílá mně rozzářila.
Odpovědět
Profilova fotka
A jakou barvu bot volíte ke krémovým, ivory a podobným šatům? Pochybuju, že najdu boty v úplně stejném odstínu. Díky
Odpovědět
@brunhylda V několik svatebních salonech jsem viděla, že měli boty různých odstínů (tím myslím stejný "střih" bot, ale v různých odstínech - bílá, šampaň, krémová), tak je třeba opravdu najdeš. A nebo zkusit barevné botky - napadá mně fuchsiová, nebo jiná jasná barva - stejná, jakou budeš mít ve svatební kytici? Je to teď docela trend a mně se moc líbí.
Odpovědět
@jitulka188 Nepročítala jsem všechny komentáře, ale určitě jdi do toho v čem se sama cítíš líp. Pokud je to ivory nebo krémová, tak tu. Všechno se dá doladit. Některé šaty v tomto odstínu mohou působit zašle, ale to bys sama viděla, kterým to sluší a kterým ne :) A nedej na názory ostatních, je to tvůj den a ty se máš cítit skvěle. Stejně všem nakonec spadne brada a nic takového řešit nebudou.
Odpovědět
ahoj, souhlasím s názorem, ať si vybereš ty, ve kterých se cítíš dobře. já měla šaty v barvě slonové kosti, a taky nevypadaly zašle, ale krásně. botky jsem měla podobné, určitě ne stejnou barvu, náhodou jsem na ně narazila...
Odpovědět
@brunhylda V kazdem salonu meli boty ivory a byla stejna jako ty saty. Boty bych tak neresila. Hlavni je aby zavoj byl stejny a zenich mel taky ivory kosili.
Odpovědět
@secretacka Ahojky, pozor na svetlo v salonech. Ja si vysla ven a rozhodne je poznat , ze saty nejsou bile. Ale me se na me proste libi. Rozhodne si k nim neber bily zavoj na venkovnim svetle se to bude triskat. Ja mam saty uz zamluvene. A k nim mam zavoj ivory . A pro zenicha kosili, vesticku i regatu. Jeste poridim pompadurku a paraplicko. A druzicky budou taky v ivory. Ivory saticky mi prijdou mnohem luxusnejsi , vynikne vic vysivka. Zavoj jsem nasla super jednoduchy dlouhy a jak neni raseny je pruhledny a nevypada tak divne. Me bila zduraznila kazdy spicek, pupinek , vrasku. Nekomu to proste nejde.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?