Béžové svatební šaty?

Ahoj holky, oběhla jsem už několik salónů a vyzkoušela asi tak 30 šatů a nejlépe se cítím v těchto béžových šatech od Maggie Sottero. Jsou dost netradiční a hlavně nejsou bílé (jak každý očekává, že nevěsta bude) a tak si nejsem výběrem úplně jistá. Jedna polovina říká, že jsou naprosto skvělý, nadčasový a šmrncovní... Druhá by mě zase ráda viděla, jako "klasickou" nevěstu v bílém... Co si o tom myslíte vy?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Určitě ano, jsou skvělé!
Odpovědět
Nenechte si do toho mluvit :-) měla by to být hlavně Vaše volba, i kdyby jste šla třeba v černých. Jsou moc krásné a sedí Vám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou nadherne, moc Vam slusi, pokud nevadi Vam, ze jsou netradicni, tak bych to neresila. Ja taky nebudu mit bile, ale takove kremove a neresim to. :-)
Odpovědět
paráda!
Odpovědět
jsou parádní, moc Vám sluší, já bych do nich na Vašem místě určitě šla :) popravdě kdyby jste na to neupozornila, tak mě ta barva ani nijak nezarazila, na první pohled to pro mě byli jasné svatební šaty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou úžasné!
Odpovědět
Jsou nádherné! Já bych se v nich vdávala hned :-)
Odpovědět
souhlasím - určitě ano!
Odpovědět
Profilova fotka
Sedí perfektně, nenechala bych si do toho mluvit. Jen tomu přizpůsobte partnerův svatební outfit ;)
Odpovědět
kašli na předsudky, vdávat se v bíle je zvyk posledních cca 200 let a jinak se nevěsty vdávaly v čemkoli..sluší ti, jdi do nich
Odpovědět
Krásné šaty :) , na první pohled působíte jako nevěsta, takže v barvě bych neviděla žádný problém a upřímně na mém monitoru jsou šaty hodně světlé :-D .. pod béžovou jsem čekala daleko sytější barvu
Odpovědět
Šaty jsou úžasné a barva se v této době neřeší. Také nemám šaty čistě bílé. Navíc, Vám tyto nádherně sedí, já bych určitě neměnila a hlavně ten den je převážně o Vás a pokud se v nich cítíte dobře, dejte jenom na svůj pocit.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jsou super!
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou krásné!!!! A sedí Vám!!! :-) Jen jedna poznámka, jelikož jsem také chtěla šaty ivory, a taky jsem váhala. Moje rozhodnutí nakonec bylo pro bílou, protože když se vedle Vás postaví někdo v například bílé košili, tak v tu chvíli šaty vypadají jako "zaprané, zašedlé". Tak jen když si je vezmete, měla byste minimálně ženichovi pořídit ivory košili atd., jinak na fotkách budete vypadat "jinak" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Musim rict, ze normalne se mi takovy styl satu nelibi, ale tyto jsou nadherne a strasne Ti slusi. A ja bych vubec nedala na to, co kdo rika. Je to tvoje svatba. Ne nikoho jineho.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc pekne vam sedi :)
Odpovědět
nadhera!!!!!
Odpovědět
úchvatné, neokoukané, originální, skvostné, úžasné!!! stopro ANO!!!
Odpovědět
dyt je to v podstatě bílá! jsou božské!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Wooow, tak ty jsou boží! Rozhodně bych neváhala, děsně Vám sluší :-)
Odpovědět
Jsou super, neváhala bych! :-) já jsem toho názoru, že bílé šaty sluší málo komu... bílá mi přijde jako velmi studený odstín. Ke spoustě žen se daleko víc hodí Ivory, různé smetanové, béžové atd. Sama taky nemám bílé.
Odpovědět
Souhlasím se Shigella! Mám kolem sebe už několik kamarádek které skončily u ivory! Bílá je podle mě jen o tradici ale ivory je krásná a přirozená!
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem v tomhle asi "chlap". Všechny ty barvy mi připadají na stejné brdo. Jestli je to čistě bílá, ivory, champagne, béžová, světle růžová... pro mě je to prostě světlá barva pro nevěstu a tečka. :D A šaty vám ohromně sluší, za mě rozhodně ano!
Odpovědět
Určitě ANO na 100%!!!! Moc Vám sluší,všichni budou PAF a spadnou jim brady nad tou nádherou!!!!Máte vybráno,již neváhejte! ;-)
Odpovědět
Jsou nádherné :) Navíc takový odstín (white off, ivory,...) sluší většině evropankám.. málo komu sluší klasická bílá, nebo ta zářivě bílá :)
Odpovědět
Jsou krasne a bila opravdu neslusi vsem,ja jsem take mela ivory,v bile jsem vypadala jako nemocna.
Odpovědět
Jsou nadherny, moc Vam slusi, ja resila uplne ten stejny pripad, v zadnych bilych jsem se necitila tak dobre jako v tehle, ale pak jsem zacala vahat nad tim ze nejsou bile a vsichni si nevestu predstavuji v bile, ale dnes uz to tak neni moc Vam slusi jdete do nich. Prikladam foto tech mych, taky jsem resila jestli vypadaji jako svatebni..
Odpovědět
nááadhera!!!
Odpovědět
Profilova fotka
za mne určitě ano...jsou ""netradiční...zajímavé""...nyní je velmi trendy IVORY..mám nekolik nevěst ,které budou mít šaty ivory,,,nechteji klasické bílé...
Odpovědět
Profilova fotka
překrásný a moc vám sluší :-) ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?