Barva šatů na převlečení

Ahoj nevěstinky, mám dotaz ohledně šatů na převlečení. Na svatební hostinu a následnou párty jsme si pronajali krásnou chatu na samotě u lesa. Bude se grilovat prasátko a celkově to tam bude v uvolněnějším stylu. Jelikož moje svatební šaty budou úzké dlouhé krajkové s vlečkou (bílé), tak bych se později chtěla převléknout. Chtěla bych buď krátké šaty nebo krátkou tylovou sukni s nějakým zdobeným vrškem......a teď už konečně k dotazu. Měly by být šaty na převlečení také bílé? Přeci jen bych ráda i po převlečení vypadala jako nevěsta, ale ráda bych tyto šaty pak třeba ještě nosila dál. Svatbu budeme mít v barvách růžová a mentolová (jemné světlé odstíny). Děkuji za rady!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,v případe zájmu vám mohu ušít dle přání...šiju tylové sukně,topy,svatební šatky aj...treba šaty v jemně pudrové...tylová sukně a krajkový top,nebo nebo v barvě slonová kost (jemně krémové)...tel.775376243..staci sms,ozvu se zpet..hezký den Rena
Odpovědět
Profilova fotka
Je to úplně jedno a je to na tobě. Jak budeš chtít. Já měla taky mint a růžovou, šaty na převlečení v mint barvě, ale nakonec jsem se nepřevlékala a zůstala ve svatebním až do konce. Mint šaty jsem pak unosila na následné svatební cestě ;-)
Odpovědět
Ahoj, to je fakt úplně jedno. Já to řešila šatama, které nosím běžně, žádné speciální jsem neměla. Vzala jsem si s sebou dvoje - bílé a černé. Ve svatebních jsem vydržela asi do 23té hodiny a pak si vzala ty druhé. Nakonec jsem si vzala ty bílé, ale jen pro to, že mají dlouhý rukáv. Barvu jsem neřešila. Něco jiného je, když chceš mít svatební jen na pár hodin a pak se třeba odpoledne převlékat, pak chápu, že to nevěsty řeší. Ale upřímně - u nás to kolem půlnoci bylo všem celkem jedno.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?