Barva popůlnočních šatů

Ahoj, kdysi jsem někde četla, že by popůlnoční šaty měly být červené a symbolizovat přechod od "slečny" k "paní". Nicméně už to nemůžu nikde najít. Jak to tedy je? Většinou vídám bílé popůlnočky, červené by se mi líbily, ale nechci aby to působilo vulgárně. Díky za jakýkoliv příspěvky.
Odpovědět
Ja mam bile a pevne doufam, ze je nebudu muset obleknout :-)
Odpovědět
A myslíš, že by tyto šaty byly blbý jako popůlnočky? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla koupenou bílou kolovou sukni a k tomu bílé body s krajkou, ale nakonec jsem ve svatebních šatech vydržela až do rána. Většina holek se kolem půlnoci převlékala do pohodlnějších a méně společenských šatů. Myslím, že v pokročilou hodinu je fuk, jakou barvu na sebe vezmeš, pokud to budou pěkné šaty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla červené a vulgární to nebylo ani trochu, měla jsem je právě z důvodu, že bílé bych pak neunosila a někde jsem četla přesně to, co píšeš ty, že by to mělo symbolizovat přerod v ženu... Tyhle šaty sice teď taky běžně nenosím, ale mám je na plesy/společenské akce...
Odpovědět
Super, moc děkuju, je asi fakt ze je pak jedno co za barvu, a bíly saty uz bych pak jen tak neoblikla :-)
Odpovědět
@avoknelez ty jsou nadherny. Ty jsou z Ali vid? Ja je tam chtela ojednavat, ale bala jsem se velikosti. Ja si objednala tady u nas pres net bile, protoze se bojim, ze bude horko a od odloledne az do noci bych nechtela byt v jinych nez bilych. Po pulnoci by mi to uz bylo fuk.
Odpovědět
Profilova fotka
O červené jsem teda neslyšela, ale myslím že je na každém co si vezme po půlnoci. Já bych třeba chtěla zůstat co nejdéle ve svatebních a pokud bych nevydržela beru toto.
Odpovědět
@ellabel jj jsou, taky se prave rozhoduju mezi bilou a cervenou a hlavne trefit velikost no :-| @mautinkadc taky sem premyslela nad tylovou sukni :-) no jo jeste se rozhodnout :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?