Barevné svatební šaty. Šly byste do nich?

Poraďte mi... šla byste některá do těchto barevných šatů? Nebo preferujete klasicky bílé šaty? http://www.svatebnisaty-romantica.cz/...
Odpovědět
Ahoj já bych klidně šla hledám v Praze bílo modré nebo modré takže klidně.Já jsem docela bledule tak radši barevné jak bílé. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, určitě bych se nebála, já mám zatím vybrány tyto: http://www.e-svatebnisalon.cz/detail.... Bílá mě nebaví, připadají mi všechny nevěsty stejné... Tak odvahu! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsou pěkný,já bych šla do barevných,taky jsem neměla bílý a teď je využiju i na plesy a do divadla :-)
Odpovědět
opavacka až téď jsem si všimla, že máš svatbu za dveřmi, tak jak to nakonec se šaty dopado? Rozhodla ses pro ty barevné? Ať Vám to všechno klapne! ;-)
Odpovědět
@martagon Šaty jsou nakonec bílé, ale jednoduché, pouzdrové s délkou pod kolena, mám přes ně kabátek s malinkým stojáčkem a jemným řasením, vypadá to zajímavě. Nemám ráda moc takový ten načančaný styl, volánky, široké sukně atd. Šila mi je švadlena, nakonec nemám šaty ani z půjčovny. Tak jsem ráda, že je nakonec taky trochu využiju, dají se pak vzít na nějakou oslavu apod. Ty Tvoje jsou taky moc pěkné. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mám taky barevné..fialové..tyto.. http://www.hollywoodstyle.cz/1929-lux... akorát jsem se nakonec rozhodla,že ten spodek sukně pod tím volánem bude bílý..myslím,že když budu mít pak všecky doploňku už bílé,tak to bude pěkné..boty,kytky,atd..
Odpovědět
Úplně v pohodě. Vůbec bych se toho nebála. Taky budu mít barevné a to dokonce ještě krátké ke kolenům. Osobně se mi bílé moc nelíbí. Navíc třeba v Asii se nevěsty vdávají v různě barevných šatech. Bílá je poměrně novinka. Teprve od roku 1840, kdy se v bílé vdávala královna Victorie a od té doy ji holt napodobují všechny nevěsty.... ;-) Ty tvoje jsou náhodou moc pěkné, ženské a jemné.
Odpovědět
@lennii No právě, že nakonec to dopadlo úplně jinak ;-) , mám šaty bílé, pouzdrové, kratší - těsně pod kolena a na to kabátek s krátkým rukávkem, malým stojáčkem. Snad je pak ještě trochu vynosím na nějaké společenské akce. A dají se nosit zvlášť kabátek a zvlášť šaty.
Odpovědět
@opavacka Ale to je taky super, krátké v bílé ještě snesu :-D a je fakt, že je pak unisíš i jinak. Navíc pouzdrový střih je nadčasový...
Odpovědět
To je na každém jakou barvu zvolí.Pro mě osobně když se řekne sníh vybaví se mi bílá, když se řekne vodník- zelená, když se řekne krev -červená-- nevěsta- bílá...Co na tom, že bílá je téměř každá.Hlavně mladé nevěsty jsou v bílé prostě nejkouzelnější... A aby nebyla jedna nevěsta jak druhá je spíš záležitost střihu šatů a doplnků než barvy...Ale je to samozřejmě jen můj subjektivní názor...
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna minulý týden jsem fotila nevěstu ve vínových šatech - měla tu barvu šatů jako překvapení pro všechny. Myslím, že je to každého věc jaké bude mít šaty a určitě se barevnými odlišíte a budete jiní. Je to dobré řešení pro ty, které nechtějí být za úplně tradiční princezny ;-)
Odpovědět
původně jsem chtěla barevné šaty, ale ty bílé mi přijdou o hodně slavnostnější a jsem ráda, že jsem se rozhodla pro ně, měla jsem doma připravené dvoje :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já od mala chtěla být princezna v bílých šatech. Kdybych tento sen neměla, šla bych do barevných, v salonu, odkud mám svatebky, měli hromadu překrásných plesových šatiček s bohatu sukní, které by vypadali jako svatební úžasně :-)
Odpovědět
já bych si barevné vzala spíš na ples, na svatbu zvolím klasicky bílou. asi jsem trochu konzerva, ale jinou příležitost pro bílé mít nebudu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít světlounce šedé. Nevím, jestli je to ideální barva na svatbu. Původně jsem chtěla bílé nebo krémové, ale když jsem je uviděla, bylo mi jasné, že se ke mě hodí nejlíp. Nebudu vypadat tuctově a kromě toho je můžu využít třeba na ples.
Odpovědět
Já bych si vzala barevné, pokud bych se vdávala po druhé nebo pokud bych měla děti..Jinak bych dala přednost klasice..ale to záleží na vkusu každého.
Odpovědět
Profilova fotka
@ketrinka242 ahoj, jsou nadherne, take uvazuju o barevnych (cervena, lila) muzu se zeptat, zdas je koupila na tom webu? a jsou ok?
Odpovědět
Profilova fotka
já včera viděla nevěstu ve žlutých šatech a moc se mi to nelíbilo...nevypadaly vůbec jako svatební, nejspíš proto, že si je půjčila zcela určitě z kolekce plesových šatů/šatů pro maturantky...Pokud barevné, tak opravdu nějaké, které byly od začátku myšleny jako svatební a jsou teda trochu modernější než běžná výbava maturantek http://www.weddinginspirasi.com/wp-co...
Odpovědět
Nevěsta v barevných šatech se mi nelíbí stejně tak, jako ženich v barevné košili, nedej bože s krátkým rukávem... Mně to přijde jak partneři na ples, ne jako nevěsta a ženich a kdy jindy nez na svatbě má dívka možnost vzít si krásné bílé šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě lákají bílé šaty s barevnými detaily. Snažím se na netu a v salónech najít nějaké bílé s výraznou barvou. Líbila by se mi bílá s tmavě modrou nebo tmavě šedou. Bohužel nemohu nic takového objevit. Buď mají svatební šaty v kombinaci bílo-červená (červenou nemám ráda) nebo bílo-černá (to se mi hodně líbí, ale přijde mi to na svatbu takové moc tvrdé) Tak nevím co nakonec vyberu. Poslední dobou se mi líbí i šaty champagne, ale zase mám strach, že buse problém s doplňkama.... Co so o této barvě šatů na svatbu myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by také lákaly bílé šaty kombinované s jinou barvou (pravděpodobně červenou). Nevěsty v dlouhých bílých šatech mi připadají všechny stejné, jako přes kopírák.... Na první pohled si nikdo ani žádných detailů nevšímá, každý vidí jen dlouhé bílé šaty, jaké už viděl předtím tisíckrát. Na druhou stranu barevné šaty vypadají obvykle až příliš "plesově" a málo "svatebně". Proto bych to právě řešila kombinací bílé a červené. Buď bych si koupila klasické bílé šaty a nechala si na ně našít červené prvky, nebo bych si nechala navrhnout a ušít celé šaty. K tomu bych si vzala červené doplňky (boty, kabelku a nějakou červenou kytku do vlasů...). Hmmm, už to úplně vidím před očima. Kromě zvýraznění šatů a odlišení se od davu by tam ta červená měla i symbolický význam.
Odpovědět
Souhlasím s @flowerbl taky mi barevné nebo i bilé šaty s barevnými aplikacemi přijdou spíše jako plesové . ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já na svatbu rozhodně bílé:-) Kdyby mě uchvátily šaty, kde by byl třeba nějaký barevný vzor, asi bych se nebránila, ale nesmí to být moc. Jak už bylo řečeno, barevné mi přijdou spíše plesové. Když někdo přijde na ples v bílých, všichni mají plnou pusu toho, že to je jak na svatbu:-) Takže jediná šance bílých šatů je na svatbě a já si to rozhodně nenechám ujít:-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem pro originální šaty :-)
Odpovědět
Měla jsem krátké bílé v kombinaci s tyrkysovou...Korzet bílý a tyrkysová výšivka, sukně bílá a tyrkysový pruh jako lem dole. Nikomu nepřišly nesvatební, ohlasy zatím kladné...
Odpovědět
Profilova fotka
@opavacka je to jen a jen Tvůj den, tak si to udělej tak se budeš cítit, pokud se budeš cítit na berevné,šla bych do nich !!!
Odpovědět
Profilova fotka
@petaaolivier ano,koupila jsem na www.hollywoodstyle.cz jsou šité na míru a maj šíleně moc střihů a udělaj ti je v jakých barevných kombinacích chceš..já chtěla původně fialová,ala pak jsem je zkombinovala s bílou..takže spodní část sukně je bílá..jinak fialové s bílým vyšíváním..takže vypadaj fakt svatebně!jinak mi už dorazili..jsou střihově stejné,jen ta barva je jinačí..prostě podle fotky přesně ne..každej foťák fotí jinak,ale jako jinak barva sedí..jen je to prostě rozdíl,než na fotce,ale jsou jinak stejné..mě šlo hlvaně o střih..nechtěla jsem tuctově korzetové..a ty hle jsou hodně pohodlné,vůbec ne těžké..koukni na webovky.určitě vybereš..a nemusíš jen mezi svatbeníma..ty moje jsou taky původně plesové..ale fakt ti je udělaj barvně jak se řekneš..za ty prachy jsem spokojená,skutečně!pak je zkusím prodat..
Odpovědět
já chystám rozhodně barevné, buĎ žluté nebo šedivé, s tím že budou na míru, nějaká ty krajky, tyl, šifon... jsem bledule a bílá mi nesluší, navíc jsem prasátko a na bílé je všechno vidět :D
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdy jsem se nechtěla vdávat v bílé; možná to souvisí s mou neustálou nutkavou potřebou vybočovat z davu. Takže jsem to dotáhla do konce - či lépe řečeno do puntíku ;) Barevným či jinak "jiným" nevěstám fandím. Rovnítko nevěsta = bílá stejně platí jen v naší kultuře; někde je bílá považována za smuteční barvu.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejdřív jsem barevné chtěla, pak mi bylo líto, že nebudou úplně "svatební", tak jsem chtěla barevné zdobení jenom a nakonec? Bude převládat zelená, která bude doplněná smetanovou/šampaň, jsem opravdu zvědavá na výsledek :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?