Barevné svatební šaty

Zdravím vy co jste měli barevné šaty a ne bílé psali jste na pozvánku aby si ženy nebraly šaty v té samé barvě?
Odpovědět
Profilova fotka
@eris055 Já budu mít červené a také si nepřeji, aby ostatní měly červené šaty, ale zároveň chci, aby to bylo překvapení. Proto jsem do pokynů zatím napsala něco ve stylu: Dresscode - Prosím přítomné dámy, aby se při volbě šatů vyvarovaly červené barvy z důvodu dalšího svatebního programu. Nebo tak nějak, teď si to přesně nepamatuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Já barvu teprve vybírám, ale myslím, že ty mezi kterými se rozhoduju, lidi kolem mě moc nenosí, takže to nebudu řešit a doufám, že neudělají výjimku zrovna na svatbu :-D Ale v případě nějaké výrazné a oblíbené barvy (třeba té červené) bych to asi taky radši napsala.
Odpovědět
Ano, ale napsali jsme to na naše stránky, ne na pozvánku. Konkrétně tam máme, že chceme, aby se hosté cítili pohodlně a mohli tančit třeba i na stole, ale že bychom rádi poprosili o maličkost a to respekt k faktu, že ta a ta barva je na naší svatbě rezervována pro nevěstu. Budu doufat, že si to vážně všichni přečtou :-D A jsem moc ráda, že je nás tu víc takových, co jim bílé šaty nesmí přes práh! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@snadsedockam Takže ty jsi barvu svatebních šatů nemáš jako překvapení? Já tedy varovala babičky a rodiče, jinak si to nechávám pro sebe.
Odpovědět
Tak my barvu mít jako překvapení nebudeme takže s tím problém nebude :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@eris055 Trochu si připadám jako cvok teď :D Každopádně bych to tam napsala :)
Odpovědět
TIež budem mať pravdepodobne farebné šaty - teda kombinované modré a biele. Do akej farby budeme ladená svadba všetci vedia, nakoľko som totálny cvok do modrej :-D Keďže ale šaty nebudú celomodré, tak nejaké varovanie riešiť nebudem :)
Odpovědět
@romikkeiko Ne ne, moc tajností s tím nedělám, protože bych ráda, abych např na fotkách nezapadla. Jediné, co trochu tajím, je střih - ale taky proto, že zatím čekám na švadlenu, co vymyslí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@snadsedockam a jakou že budeš mít barvičku, jestli se můžu zeptat?
Odpovědět
@romikkeiko něco mezi malinovou a magentou, asi trochu tlumenější.uvidíme, co z látky bude k výběru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?