Aliexpress (eBay) x svatební salony

Milé nevěsty! Nevím, zda-li tu tato diskuze již je - já ji ovšem nenašla, takže ji tímto zakládám. Při výběhu svatebních šatů jsem prošla nespočet svatebních salonů než jsem našla ty pravé. Předcházelo tomu ovšem důkladné prohledání internetu, nejdříve pro inspiraci. Při všem tom hledání mi přišlo, že všechny šaty jsou nějak na jedno brdo a mé vysněné nikde. Měla jsem několikery šaty vyhlédnuty na netu (Aliexpress), ovšem ten strach z toho co mi přijde a jestli vůbec něco přijde...no prostě jsem si řekla, že si šaty půjčím. Při další návštěvě jednoho salonu jsem objevila „mé šaty”, hned jsem si je šla zkusit. Ale nebylo to možné...šaty se totiž objednávají na zakázku a přijdou za 6 týdnů - bez možnosti vrácení. Tudíž abych se k tomu konečně dostala :-), nebylo těžké uhodnout odkud se ty šaty berou...doba dodání byla totožná, vrátit zboží bylo možné na ALIEXPRESSU (ne v kamenném obchodě v ČR - JSOU PŘECI NA MÍRU), jediné co se značně lišilo byla cena Aliexpress 122$ - kamenný obchod 15 300 Kč! http://www.aliexpress.com/item/Real-p... http://www.fashionsofi.cz/svatebni-sa... Při svých toulkách jsem narazila na několik takových „salonů” a znám také spoustu nevěst, které se na ALi ani nepodívají, protože tam prodávají samé šunty a pak jdou do tohoto zařízení a koupí si svatební šaty ze zahraničí.... Pokuď máte podobnou zkušenost pošlete sem konkrétní salon ať tím ostatním ušetříte práci a čas. PS: já nakonec objednala šaty z ALI a jsou uplně úžasný a ještě jsem ušetřila 11 000 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
To je téma pořád dokola, které se tu řeší :-) Co k tomu říct: buď ráda že jsi ráda, je spoustu takovejch co štěstí neměli :-) Na obranu salónu bych řekla, že už mají určitě nějaký prověřený zdroj a že (snad) vědí co vám nabízí. Já osobně bych si z ALI šaty na tak pro mě důležitou událost nekoupila. Ale to je věc osobního názoru. Tady se tak trochu střetávají dva zájmy: 1) mít úžasný nezapomenutelný den vše pěkné a nahezkané, 2) koupit si na to šaty co nejlevněji z Číny s dodací lhůtou 2 měsíce s rizikem že nevím co (a jestli vůbec) přijde a v jaké kvalitě a provedení.
Odpovědět
Profilova fotka
S marží 400% by mohli nabízet alespoň tu jistotu a možnost vrácení peněz, co dodat... V dnešní době už zná Aliexpress a eBay skoro každý a myslím, že tyhle obchody brzy skončí 8-) .
Odpovědět
Ono je to bud a nebo... Zalezi jak to chce ta nevesta, kdyz jsem se o tom zminila chlapovi, ze je zkusime objednat z Ali, tak rekl ze ne a je rozhodnuto :-D takze si je necham usit a je to :-) jelikoz nechci zadne princess, jednoduche volne, zadne slozitosti, tak snad to bude jednoduche usit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?