Aliexpress a tyto šaty

Milé nevěsty, chci si z ali objednat tyto krásné šaty http://kubitova-papir.cz/shop/catalog... Objednávala si některá z vás na ali tyto stejné případně podobné šaty? Pokud ano,PROSÍM o reálné fotečky, protože se bojím je objednat jen tak, aniž bych viděla reálné fotky...Děkuju moc za každou reakci.
Odpovědět
Profilova fotka
@kakadu17 Asi špatný odkaz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
si si ista tym linkom???? :-)
Odpovědět
@kakadu17 Dala jsi špatný odkaz. Jinak obecně, šaty z Ali jsou vždycky jiné než ty originální. Všeobecně číňani šetří na všem co jde, kvalita krajky a materiálu, méně látky na širokých sukních, šítí dost odbyté. Taky každý výrobce to ušije jinak, takže jedině pokud ti někdo tady dá reálné fotky, tak jedině objednat u toho stejného prodejce .
Odpovědět
@kakadu17 http://www.aliexpress.com/store/produ... toto je správný odkaz :D
Odpovědět
Do šatů z ALi bych rozhodně nešla!!!:)
Odpovědět
taky bych do toho nešla,i v orginále bude problém,aby seděly.
Odpovědět
Profilova fotka
Tohoto střihu bych se upřímně bála. Je potřeba, aby perfektně seděl, což bez zkoušek a úprav přímo na Vaši postavu bude jen těžko. Pokud chcete objednávat z Číny, vyberte si spíš střih se sukní klasicky do A. U něj by mohla být pravděpodobnost padnoucího střihu vyšší.
Odpovědět
Tak já počítám s tím,že by šaty šly na úpravu. Hezčí,než tyto, jsem v žádném salonu nenašla. Jen bych chtěla vzadu upravit zapínání na stahování...Tak si myslím, že by to šlo :) Jen čekám, jestli mi tu někdo napíše, že tyto šaty již má a pošle mi reálnou fotku :)
Odpovědět
@kakadu17 a co Madora/nějaká krejčová? Když už stejně počítáš s tím, že si je budeš muset nechat upravovat...tak bych tu fázi mezi tím rovnou přeskočila :-)
Odpovědět
@kakadu17 Ahoj, šaty jsou to opravdu krásné, nedivím se ti, že tě zaujaly. Ale za tuto cenu to opravdu nebude takto krásná krajka, která dělá šaty jedinečnými. Nechci ti nic rozmlouvat, ale stačí se podívat zde do bazaru na nepoužité šaty. Volba je na tobě.
Odpovědět
Také bych se bála, ta cena, když přičteš dopravu a clo plus dph, bude dost vysoká, do takového rizika bych nešla. Ale pokud ti nevadí dát nějakých cca 8.000 za nejistý výsledek, tak proč ne..
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus nakontaktovat uživatelku hoffmannova, která tu na bazárku prodává podobné nepoužité šaty. Na bazárku má jen fotky modelek, ale třeba by Ti na požádání poslala i reálnou fotku šatů.... Možná by Ti to pomohlo v rozhodování.... http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Článek se načítá
Děkujiu moc,zkusím jí napsat
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?