Aliexpress?

Profilova fotka
Dobrý den nevěstinky, mám velikou prosbu. Potřebovala bych poradit ohledně nakupování svatebních šatů na aliexpress. Mám mnoho negativních ohlasů a tak by mě zajímalo více názorů :-) děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Většinou je to hrůza. Každý trochu soudný člověk pozná tu příšernou čínu. Šaty bývají zdobené jako od kolotoče, o kvalitě materialu a ušití ani nemluvím. Já rozhodně z vlastní zkušenosti nedoporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
No tak když je většina ohlasů negativních, tak je to celkem jasné, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Abych pravdu řekla, jakékoliv oblečení, která jsem si tam kdy koupila a to i šaty (ne svatební) tak mi neseděly neodpovídaly. Takové ty dekorace apod doporučuju, ale oblečení na to bych byla opatrná. ;-)
Odpovědět
Taky nebudu pozitivní :-) Cokoliv od obalů na mobil, nebo třeba náušnic se dá, ale oblečení je peklo. Šaty odtud nevypadaly nikdy tak, jako na obrázku (a rozhodně to nebylo nasvícením fotky) a hlavně teda ty materiály, to je dost často opravdu hrůza. Takže svatební šaty bych na Aliepressu fakt nevybírala :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty na 90% nevypadají jak je na fotografiích. Často je vyfocen originál a zasílána replika nebo přijde podobné zboží. Stejně tak dekorace. To už raději zapátrejte tady na bazarech. Najdete spoustu oblečení i dekorací, které byly použity třeba jen jednou a svatebčané se jich potřebují zbavit. Jinak ještě jedna zkušenost. Když najdete něco na aliexpress, wish atd, zkuste zapátrat jestli zboží už někdo v ČR neprodává. Častokrát se stává, že zboží z těchto serverů už do ČR někdo dováží ve větším množství a nakoupíte je levněji než napřímo - to je konkrétně zkušenost se stavebnicemi. Výhoda je, že zboží je kam vrátit .-)
Odpovědět
Tak jako na fotce nevypadají ve skutečnosti ani značkové šaty v půjčovnách. Všechny reklamní fotky jsou prohnané photoshopem. http://www.modnipeklo.cz/clanky/zkous...
Odpovědět
Profilova fotka
Také mohu potvrdit, že je lepší se takovému nákupu vyhnout. Většinou se nejedná o originály, ale nezdařilé napodobeniny.
Odpovědět
Také mohu potvrdit, oblečení a boty ne, zkusila jsem a nic mi nesedělo. Šátek, obal na mobil.... bez problémů, ale oblečení zvlášť svatební šaty nedoporučuji.
Odpovědět
já jsem si nechal ušít oblek na míru a jsem maximálně spokojen :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?