Aké šaty na svadbu na pláži?

nevesticky poradte! budem sa vydavat na exotickom ostrove na plazi.. ake saty zvolit? zvazujem aj kratke saty, mozno aj viacfarebne...urcite vsak bez velkej sukne a bez zavoja! mate nejake napady alebo inspiracie?
Odpovědět
Já bych si na pláž vzala tyhle. Mám je tak pojmenované i ve svém albu :-)
Odpovědět
ahoj, urcite jednoduche a s nejakym napadem, kde se budes vdavat, co trosku to misto symbolizuje. libi se mi na plazi jednoduche, splivave, bez zavoje, bez vlecky. kratne i dlouhe. ja se vdavala v recku v dlouhych a kamaradka mela svatbu tyden po mne na kanarech a mela kratke, platene satky. taky ji to moc skuselo.v profilu mam par fotek, tak se mrkni, co jsem nakonec zvolila ja:-)vyplatilo se mi je nechat usit, vzhledem k delce pujceni a taky popravde jsem zadne jednoduche moc nenasla. hodne stesti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, pro svatbu na pláži máš hodně široký výběr šatů, protože můžeš vybírat jak se svatebních, tak i ze spoločenských šatů. Kterékoliv společenské šaty se dají ušít v bílé barvě. Takže si stačí vybrat střih, který Ti nejvíc sluší :-)
Odpovědět
Já budu mít klasické svatební, protože takové ty plážové letní mi vůbec nesluší. A na svatbu se mi hodí víc, i když to bude na pláži (Mauritius).
Odpovědět
co tyto od Vera Wang?
Odpovědět
jj svadba bude tiez na Mauriciu :) a co poviete na trochu extravagancie? :)
Odpovědět
Jee a kdy to mate ? My take na Mauriciu,mrkni ke me do alba,třeba tam najdeš inspiraci ,já chci take jednoduché !!!
Odpovědět
oooo, svatba na pláži ,o)) naboso...budeš naboso? Jestli jo, tak ti moc závidím ,o))
Odpovědět
10.maja 2013 to vypukne :) ci budem bosa, to asi skor nie..obrad asi nebude priamo na piesku, skor na terase hotela alebo v zahrade, rozhodnut sa mozeme priamo na mieste.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?