Ahoj nevěsty, prosím o názor - co říkáte na tyhle šaty?

Mám od včerejška zaplacenou zálohu, ale začínám přemýšlet, jestli tyhle šaty nejsou moc obyčejné (ikdyž k nim plánuji ještě dlouhý závoj). Původně jsem chtěla bohatou širokou princeznovskou sukni (tyhle ji rozhodně nemají) a já si teď nejsem jistá, jestli rezervaci nezrušit a nehledat dál. Můžete mi prosím napsat, jak na vás tyhle šaty působí? (tu sádru na ruce na svatbu neplánuju ;-) )
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Já si myslím, že tyhle šaty nejsou vůbec obyčejný, jsou moc krásný a krásně lichotí tvojí postavěa pokud bude závoj, nějaké krásné doplnky, kytička..bude to super, za mě rozhodně ano :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě rozhodně taky ano, vůbec nepůsobí obyčejně a souhlasím s tím, že lichotí tvé postavičce.
Odpovědět
Profilova fotka
Ten pocit znam ... ale za me urcite ANO!
Odpovědět
Profilova fotka
vypadají na tobě opravdu úchvatně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě jsou pěkný a sluší ti... jediné co bych možná "doplnila" přímo na šatech je nějaká stříbrná brož do pasu... Například na ten pásek, bych na bok připevnila nějakou tu ozdůbku a bude to úplně super. Může být klidně i štrasová, vypadá to pak docela pěkně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě taky ano, dělají vám krásnou postavu a ten závoj to ještě doplní takže to bude pecka
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si že šaty jsou moc krásne a vůbec nejsou obyčejné. moc ti sluší. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz si nejsi jista pryc od toho...svatebnich satu je hafo.. Nevzdavej to
Odpovědět
Profilova fotka
I mě se líbí, dělají ti krásnou postavu a obyčejný mi určitě nepřijdou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Každá máme svoji představu o tom, jak ty nej šaty mají vypadat. Až jdeme zkoušet, vybereme úplně jiné, které nám příjdou jako nej a až příjdeme dom, začne hlodat svědomí "jsou to fakt ony?" Ty co máš se mi moc líbí a sluší Ti, takže bych to rozhodně neměnila za mega nadýchaný styl. Nemuselo by to dopadnout dobře ;-)
Odpovědět
Mozna mam posunute hodnoceni toho, co je obycejne, ale cokoli vic uz by mi pripadalo preplacane... Ani tu broz, jak tu nekdo radil, bych moc nedoporucovala, podle me by to vypadalo lacine. Tyhle saty se mi libi moc tak, jak jsou.
Odpovědět
Mise líbí, ale pokud ty nejsi přesvědčená, jdi ještě zkoušet dál, do tvých pocitů nevidíme. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Ja puvodne take chtela princeznovskou sirokou sukni a ted mam vybrane a zamluvene podobne jako ty a vubec nelituju. Tyhle delaji lepsi siluetu a na fotkach budou z mnoha uhlu mnohem zajimavejsi nez klasicka princeznovska sukne. Ver mi, ja mam ty moje a i jine typy vyfocene z mnoha uhlu od svedkyne a tyhle sou fakt gut :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se moc líbí s tím dlouhým závojem budou špičkové, ale pokud se v nich necítíš, tak se zkus ještě poohlédnout. Mmch ta sádra je cool doplněk, tu bych nechala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
vypadají na tobě krásně.. jediné, co se mi (obecně) nelíbí, jsou holá záda pod šněrováním, kdyby tam byla látka, je to mnohem hezčí.. ale to jen jen můj názor.. asi jsem moc konzervativní :-D .. ale jinak ti opravdu moc sluší
Odpovědět
Profilova fotka
Ty šaty jsou krásný. Nezdají se mi vůbec obyčejné. A myslim,že ti moc sluší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
šaty jsou krásné a moc ti sluší,ale souhlasím s @tynka9,holá záda pod šněrováním se mi taky nelíbí. ale jinak jsou krásné.ale jestli váháš,tak pryč od toho.ale pokud už jsi zaplatila zálohu,tak ti přece jen přirostly k srdci,ne?
Odpovědět
Jsou nádherný, perfektně Ti padnou....pokud Ti padly do oka jako první, i přesto žes původně chtěla jinčí, tak bych do nich šla být Tebou...pokud se v nich cítíš dobře.
Odpovědět
Jsou moc krásné a máš v nich moc pěknou postavu. Já myslím, že nastávající bude ohromen.
Odpovědět
Záleží taky na stylu svatby... Jestli bude spíš romantičtějšího rázu a venkovní, nebo taková volnější, hodily by se možná líp princezní široké šaty, jestli bude někde uvnitř, hotel nebo podobně a spíš uhlazenější, hodí se skvěle tyto... měla jsem podobný problé, váhala jsem mezi těmi, co máš na sobě ty, a mezi obří sukní a princezním stylem. Ale naše svatba bude venku a romantičtějšího rázu, takže se mi hodí široké... :)
Odpovědět
Profilova fotka
podla mna su krasne a vyzeraju skvele na vasej postave:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou super a vubec nejsou obycejne. Zustala bych u nich, doplnila mega dlouhym zavojem a zkusila bych klidne i tu broz. Kdyz by na nich nesedela, muzes ji dat na kytku. Jo a pod to snerovani ti bez problemu daji v salonu latku. Vetsinou se tim pri zkouseni nezdrzuji. No a jestli porad vahas, tak se zeptej sveho snoubence, jaky styl se mu vice libi. ;-) Nekteri chlapi nejsou fanousci velkych sukni.
Odpovědět
Sluší, sedí nachat ať nepřeberete, určitě doplnit podložení šněrovačky, to je maličkost, stačilo by dát pouze malinko větší spodničku aby se sukně "nepropadala",bude vypadat bohatší, ale jen o málo širší a závoj spíš jen do pasu aby nerušil vlečku, vyzkoušet.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc ti sluší... mám podobný problém... měla jsem jasnou předstvu, ze salonu odcházela s naprosto jinými šaty, které ale tam vypadaly nádherně.. taky mě trošku hryže ten pocit, že tamty, které jsem si původně naplánovala vypadaly také krásně...No ale v těch, které jsem si vybrala jsem se cítila prostě božsky. Doporučuju dojít znovu do toho salonu, znovu si je vezmi na sebe a nech se vést jenom svým pocitem... Jestli jsi se v nich cítila jako princezna, tak bych neváhala... opravdu nejsou vůbec obyčejné, jsou krásné, elegantní a jak už tady bylo řečeno, máš v nich krásnou postavu.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě taky ANO. Jsou nádherný a podle fotky skvěle padnou. A myslím, že budou daleko lepší než ty princeznovské. Známá měla šaty se širokou sukní, byly nádherné, princeeznovské, ale když chtěla na WC, tak musel někdo s ní a pomoc jí. Jsem jí v tu chvíli litovala...
Odpovědět
Mně se moc líbí, jsou krásné jednodušší i ti pěkně sedí. Ale princeznovské nejsou. Pokud váháš, zkus si ještě někam zajít a uvidíš.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou krásné! Tento střih si může málokdo dovolit, ty máš ale perfektní štíhlou postavu a vypadá to na tobě moc pěkně. Vlastně jsi první člověk kromě vyretušovaných modelek, kterého v takových šatech vidím a kterému doopravdy sluší (moc sluší). Být tebou, brala bych je všema deseti! Přijde mi vyloženě škoda tu postavičku neukázat a halit ji do nějaké šlehačky s pětikruhovou spodnicí, kterou má každá druhá nevěsta. Šaty nejsou ani jednoduché, to ti asi jen připadá, protože nemají tu megasukni. Jsou zajímavé a elegantní a je na nich vidět, že jde o drahé kvalitní šaty. Jediné, co bych určitě doplnila, je ten pruh látky pod šněrovánîm, ale to si myslím, že je automatické, že jen v půjčovně šetřili čas.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se šatičky moc líbí...právě proto, že nejsou přeplácané, ale hezky jednoduché a elegantní. A navíc...máte v nich super postavu..krásně sedí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou krásné a moc ti sluší.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou krásné!!! Byla by škoda schovávat tak krásnou postavu v šatech s širokou sukní! Moc ti sluší ;-) Já být tebou, tak jiné nehledám :-) Také jsem neměla klasické široké princeznovské a rozhodně mi to ve svatební den neubralo na pocitu výjimečnosti :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?