Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenost s koupí šatů z www.aliexpress.com?

http://www.aliexpress.com/store/produ...
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ja nemam zkusenost zatim ale vim ze holky si to tu chvali hodne ale musis se podivat na recenze zda sou dobre.. ja objednala saty z ebay tak ted cekam jak dopadnu :-D
Odpovědět
ahojky já si z aliexpress objednala popůlnoční a jsem spokojena, dopadlo to dobře. Musíš pročíst recenze - je tam více prodejců a každý může nabízet za jinou cenu i kvalitu.
Odpovědět
a co slo to se platí jak? jsous tím nějaké problémy?
Odpovědět
Tuším, že clo za šaty je 10% z ceny šatů a poštovného, což je tedy dost. Pak se ještě z ceny zboží i se clem dohromady, platí DPH - 21% a ještě poště se platí za zprostředkování proclení 190 kč. Celníci budou chtít poslat kopie faktury nebo platby z Paypalu a popis zboží. @hubule
Odpovědět
ahoj určitě přečíst dobře recenze...já teď budu objednávat tyto http://www.aliexpress.com/item/2014-E... ... a musím říct, že ppaní je hrozně ochotná - vždy mi hned odepíše, poslala mi i reálné fotky šatů a jsou nádherné...+supr recenze takže jdu toho (i když taky mám trochu strach :-) )
Odpovědět
Holky pozor, ty reálné fotky můžou mít odněkud stažené , nemusí to být jejich fotky. Je dobré se s nimi domluvit, aby šaty před dokončením a odesláním vyfotili a poslali fotky ke schválení.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v žádném případě nepočítejte s tím, že šaty, které Vám přijdou domů v přepočtu za 2800 Kč budou vypadat jako na přiložené fotografii. V našem svatebním salonu nabízím originály značky Mia Solano, které se samozřejmě také v Číně kopírují. Přikládám fotku, jak vypadají naše šaty nafocené na modelce od výrobce, jak vypadají originály na reálné nevěstě a jak vypadá nelegální kopie. Podotýkám, že tato nelegální kopie ještě není až tak špatná, resp. šaty nevypadají až tak nejhůř. Každopádně prezentovaný originál je zcela něco jiného. Nevěsty k nám potom chodí skoro s brekem, že chtěly ušetřit, proto si objednaly levné kopie z Číny (jedná se o různé značky). Ty jim 14 dní před svatbou dorazily, a buď vypadají příšerně, nesedí nebo obojí dohromady. Stejně si pak rychle nějaké kvalitní značkové šaty vypůjčí, takže jim doma zůstane model z Číny a neušetří vůbec, ba naopak.
Odpovědět
Děkuju všem za komentáře..:)
Odpovědět
Kopie na obrazku je jeste dobra! :-D jedna nevesta tu davala tohle... A to je des... Mne prisly saty, ktere vypadaly lepe, ale porad hruza :-D fotky bohuzel nemam...
Odpovědět
@mrs_to_be tak to je hrůza hrůz....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mě by zase zajímalo, jestli některá z Vás nekupovala šaty na ebay, mají tam hezký výběr, ale nemusí taky vypadat jak na té fotce, možná by dopadly jak tyhle co tady dala paní, to je hrůza
Odpovědět
doufam, ze neveste nebude vadit, ze jsem to prekopirovala, ona to davala do jine diskuze... Jen si myslim, ze byste mely vedet, do ceho jdete holky... Ja to vedela, riskla to a happy end s saty se nekonal :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tak já měla z ebay a spokojenost, ale vybrala jsem si fakt střih co jsem si říkala, že nemůžou nijak moc zvrzat .-) měla jsem tehdy objednané pro jistotu dvoje :-))myslím, že je mám ještě oboje v albu ...
Odpovědět
Profilova fotka
@levata jsou krásné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nešla bych do toho. všude v salonech seženete šaty, které vám prodají. osaháte si materiál a střih. viděla jsem šaty a la china a děkuji nechci.
Odpovědět
Holky jednoslovně nedoporučuju. Kamarádka si takhle šaty koupila a nakonec ji přišly pozdě, navíc vypadaly úplně jinak, takže běžela nakonec do salonu aby si je půjčila, šaty stály původně asi 2000, k tomu clo a dph a navíc to zklamání. Nevím, kde si šaty nakonec půjčila, ale prý někde na Praze 8 a byla spokojená. Říkala, že půjčení stálo 6900,ale zase úpravy v ceně, ono to nakonec asi vyjde nastejno, kdy by si měla ty šaty z číny nechat přešít, ale takhle aspoň dostala kvalitní kousek od Enzoani a vypadala jako princezna :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@yukonek : DOBRÝ DEN, MĚŘILA STE SE? JAKOU VEL STE SI OBJEDNÁVALA? VĚTŠÍ NEBO MĚNŠÍ? .. JÁ PODLE TABULKY SE V ROZMĚRECH VEJDU DO 16 AŽ :( COŽ NORMÁLNĚ MÁM TAK 12/14 TADY V ČR @yukonek
Odpovědět
@onlly merila a sedlo mi to na velikost 6...saty uz prisly jsou uzasne a sedi tak ze je upravovat vubec nemusim :) prikladam fotky
Odpovědět
Urcite ale objednat malinko vetsi - mam je tiptop a vetsi se daj vzdycky upravit.
Odpovědět
Profilova fotka
Vzdy su to len skusenosti z jednotlivymi predajcami, netreba kupovat od neoverenych predajcov, bez recenzii, treba si pozrieť recenzie, v niektorych su aj realne fotky od kupujucich :) ja som kupila cca pred 3mi mesiacmi a som nadmieru spokojna :) samozrejme sa počíta s žehlením ;)
Odpovědět
@kika0161 moc krasne :) jj zehleni je jasne :)
Odpovědět
Kiko a Yukonek a u kterého prodejce jste kupovaly? Taky se chystám koupit šaty z Ali, tak bych ráda od někoho, kdo posílá šaty odpovídající obrázku ;). Ty, které jsem si vybrala mají smíšené reference - někdo že super a někdo že děs. Vyráběhí je různí prodejci, tak pokud by je měl někdo ověřený, volila bych jeho.
Odpovědět
Ahoj, já plánuju objednávat tak za měsíce tyto šaty http://www.aliexpress.com/item/MW2337... Psala jsem jedné paní, která si je objednala a je maximálně spokojená :) Na fotce naživo vypadají ještě mnohem líp, než na modelce, takže já mám asi jasno :) Nemáte ještě někdo v plánu si tyto šaty pořídit, nebo nemáte je už doma? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mrs_to_be whou, tak to je krutýýýýýýýýý:-). Být tou nevěstou, tak zažínám panikařit..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.aliexpress.com/item/High-q... Tu mate odkaz ;)
Odpovědět
Nevěsty, která chcete ušetřit, neobjednávejte si zajíce v pytli a poptejte se v salonech na výprodejové šaty. Můžete mít štěstí, že narazíte na úplně nové šaty, nebo málo půjčované. Šaty uvidíte naživo, zkusíte a rozhodnete se. Objednávat někde na druhé straně zeměkoule nejdůležitější šaty svého život jen pro pár ušetřených korun je ohromný risk!
Odpovědět
@tinakli moje byly take nepoužitelné :-D. Ale dala jsem si hodně času, takze jsem si stihla koupit hezke originální šaty ;-). Je to asi menší risk, pokud nevěsta objedná jednoduchý střih BEZ krajky - ta je totiž (levna=) otřesná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si šaty objednala raději s velkým předstihem, bez krajky, obchodník mi psal zprávu, že začínají šít, tak uvidíme, co přijde... :-)
Odpovědět
Risk je zisk a ja objednala jeste jedny za cca 600 Kc :) vysledek? Pecka :) poradne procist recenze !
Odpovědět
@yukonek ty jsou kráááásný :-) prosim prosim mohla bys te byt tak hodna a jen pro kontrolu mi poslat vase miry, na fotce vypadate vysoka :D ja jen abych to srovnala s tabulkou :-) dekuji mocc a saty teda na jednicku uplně cumim :-) ani se mi nechce verit ze muzou byt tak krasny..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?