Ach ta má nerozhodnost!

Profilova fotka
Ahoj holky, potřebuji Vaše názory, rady, zkušenosti. . . Za dva měsíce nastane den "D". Šaty jsem si nakonec zakoupila v jednom salonu, už měsíc je mám doma, byly to mé favoritky. Teď jsem ale ve fázi hledání kameramana na naší svatbu a jak tak prohlížím jednotlivá videa, mám pocit, že jsem si nevybrala ty správné šaty. |-| Šaty, které nám jsou na fotce s hnědými pozadím. Oboje šaty jsou bílé. Jsem z Mělníka a ty šaty, které mě nyní oslovily, mají v Jičíně. :-| Co by jste mi radily? Jsem zoufalá...
Odpovědět
Radila bych ti, abys to hodila za hlavu, protože šaty na modelce nemusejí vypadat jako na tobě. Obzvlášť snížení pas je něco, co opravdu sluší málokteré. ;-)
Odpovědět
@peisis Ahoj, radím neřešit!! Taky jsem měla nutkání šaty změnit, ale neudělala jsem to, protože prvotní reakce byla prostě dobrá!
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se víc líbí ty první, dělají hezčí siluetu, @simone5 má pravdu, že snížený pas sluší málokomu, druhé se mi moc nelíbí ani v řešení korzetu na prsou.. Být tebou, tak neměním, ale sama jsem nerozhodná, tak tě na druhou stranu plně chápu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty druhé šaty jsou sice krásné, ale pokud nemáš proporce jako andílek od Victoria Secret, je tu reálná hrozba, že budeš vypadat jak ufíknutý kecky. Ten sníženej pas je skutečně jen pro hrstku vyvolených ;-) Mně se i celkově ty první líbí víc.
Odpovědět
Mně se tedy více líbí ty první, jak holky psaly, ty druhé nejsou tak hezké kvůli tomu snížení pasu.
Odpovědět
Přidávám se k davu! :-D Ten snížený pas, pokud nemáš metr devadesát, dělá strašně krátké nožičky...V prvních budeš krásná! Ale nerozhodnost naprosto chápu..
Odpovědět
Taky souhlasím s Tvou původní volbou - ty první šaty budou super.
Odpovědět
Profilova fotka
ty první jsou o miliardu procent lepšejší :P:P
Odpovědět
souhlasím s většinou, ty první jsou určitě lepší
Odpovědět
jen podle obrázku se mi líbí více ty první (teda nelíbí se mi ani jedny...). Nicméně těžko ti může někdo skutečně poradit, když je neviděl na tobě
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, zkus se do nich obléct a přidej sem fotku, takto ti moc neporadíme :-) Už to tu píše víc lidí, pokud nemáš dokonalou postavu modelka, tak v těch druhých budeš působit oplácaně :-( Ty první jsou nádherné...
Odpovědět
Profilova fotka
přikláním se k těm prvním, u těch druhých se mi nelíbí ten přechod korzet/sukně, je to nějak moc oddělené
Odpovědět
Článek se načítá
Mně se taky o moc víc líbí ty první...
Odpovědět
Profilova fotka
@peisis Rozhodně první :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?