Zkušenosti s ušitím šatů ?

Profilova fotka
Holky , která Vás si nechala ušít šaty ? a byly jste spokojené ?
Odpovědět
Známá si nechala šít stylem, že zkombinovala troje šaty - dala dohromady vršek, živůtek a sukni z různých šatů a tuto představu předložila švadleně. Dopadlo to objektivně špatně, šaty musela nechat následně spravovat u jiné švadleny, pak už sice byla spokojená, ale nikomu se to nelíbilo. Kamarádka si nechávala šít v salonu podle šatů, které tam měli a napoprvé taky nebyla spokojená, musely se ještě doupravit, pak už spokojená byla, ale podle mě jí neseděly. S šitím je problém, že člověk neví, jak bude finální produkt vypadat...a pak se těžko prodávají.
Odpovědět
@veru007 Já si šít nechala a neměnila bych. Chce to zkušeného člověka, lépe přímo návrhářku než švadlenu, která má zkušenosti s různými typy postav, poradí, co bude slušet a co ne, v čem by mohl být problém atd. Šaty šité na míru z pravého hedvábí a nádherné krajky mě vyšly mnohem levněji než půjčení šatů v salonu. Navíc takové šaty, jaké jsem chtěla, salony vůbec neměly.
Odpovědět
Profilova fotka
@veru007 Já si šaty nechala ušít. Měla jsem svojí představu, kterou jsem si nakreslila. K tomu přihodila pár fotek reálných šatů jak bych si představovala vršek, rukávy, sukni... a byla jsem spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?