Zkracování šatů

Další z mých milých kolegyň se vdává! :-) a diskutujeme nad zkracováním šatů, je totiž hodně nízká :-| mají salony i kratší modely? Nebo s tím bude mít problém? Měří 152 cm a podpatky mít bohužel nemůže ze zdravotních důvodů :-(
Odpovědět
Me pani v salonu vybirala z tech kratsich satu, mam 153cm. Zkracovat se jim moc nechtelo. Takze me premluvila do podpatku, hodne vysokych, ale jsou s platformou, takze to jde. Nakonec jsem si ty saty koupila, takze by zkratit sly? Ale jinak by to asi neudelali. Takze bud se pokusit sehnat, co nejkratsi nebo koupit a nechat zkratit nebo usit.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkrátit jí mohou sukni, i když o takový kus asi dost těžko, ale střih šatů přes tělo nezkrátí. Určitě bych přemýšlela o vlastních šatech, ušitých na míru.
Odpovědět
Mam 156. Nektere saty(sukne) zkratit jdou. Nektere ne. Saty jako takove - tedy vrsek - samozrejme zkratit nejde. Takze pokud jde o pujceni, tak dobra pujcovna ti poradi - tohle jde zkratit, vyzkouset saty co budou sedet. Nektere saty jsou samozrejme extra dlouhe, jine normalni. A jeste taky muze mit kratke...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , u nás si můžete zakoupit zcela nové šaty za cenu půjčovného a zkrátíme vám je na míru .
Odpovědět
Měla jsem stejný problém. Měřím 153 cm, podpatky mám cca 4 cm. Paní v salonu se toho taky bála, ale nakonec se bude zkracet jen 7cm s tím, že se to založí a zahne "dovnitř" (směrem k nohám), takže to nebude ani vidět a pak to zase "vypáře", takže pro další nevěsty budou v původní délce. Paní má salon doma, je malinký, ale krásné šaty a paní je moc ochotná :-) Naopak ve velkých a vyhlášených salonech se na mě dívali skrz prsty, že jsem malá, měli samé narážky, že mě rodiče netahali za uši a tak.. Celkem nepříjemné.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Jedna kamarádka měla stejný problém a půjčila si saténové šaty - dají se bezproblému zkrátit. Ale měli v tom salonu i hodně již zkrácených šatů, jen má člověk omezenější výběr no :/
Odpovědět
Profilova fotka
Prodavam kamaradce saty vdavala se se 150 cm.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
V dobrých salonech se Vám pokusí vyjít vstříc a šaty pokud možno zkrátí! Myslím že nebude problém :) horší je vysoká postava - prodloužit nejdou :))
Odpovědět
Tak zatím nám ne všude chtěli vyjít vstříc...ale naštěstí žádné špatné chování! To bysme se asi hned otočily a šly pryč...
Odpovědět
Holky, takhle krátký šaty asi v salonech půjdou těžko sehnat... Sukně jde založit, ale jen o pár cm. Kolegyně si asi bude muset koupit a nechat je zkrátit, salony mají šikovné švadleny, neviděla bych v tom problém :-) Ale koupit se dají šaty ve výprodeji fakt za pár korun :-) Zkrátit jde vždycky, ale já jsem přerostlá a na mě většina šatů byla krátkejch...
Odpovědět
Dobrý den, doporučila bych se podívat po šatech na internetu a zavolat si do salonu kam se budete chystat a zeptat se jich. Ptát se tu nevěst, které jen hádají jak to asi chodí bych Vám moc nedoporučovala. Pracuji jako krejčová a je opravdu jedno, jestli se bude zkracovat o 5 nebo o 20cm. Krajkové šaty se dají zkrátit, dá se založit pevný materiál, zvednout sukně pod pásek atd.. Záleží ale na salonu jak je ochotný vyjít vstříc a také jak je to v jejich časových možnostech. Určitě ale vidím jako nejlepší řešení kouknout po výprodejích, koupíte šaty za cenu půjčovného, nebo i nižší a pak se střihnout na míru. Hezky den.
Odpovědět
Dobrý den, pokud je diskuze ještě aktuální, mohu nabídnout svoje šaty, měřím 155 cm a byly upraveny na mou postavu. Také jsem měla problém něco sehnat s mou výškou.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?