White Leaf Boutique. Vlastní zkušenost

Holky nikdy jsem neverila ze budu na chatu, ale ctu si vase diskusni prispevky a uz me to pohltilo. Je to spravny ,babinec'. Fajn patecni vecer. Rozhodla jsem se ze zacnu nove tema...vsichni tady davate reference na salony a tak se take pridam. Sla jsem do butiku White Leaf, precetla jsem si o nich v Ona Dnes a byla jsem moc spokojena. Saty vypadaji lip nez na fotkach na jejich webu a jsou za cenu pujcovneho. Uz jsem si vybrala ale trvalo mi to, jsem nerozhodna a satu ktere na me vypadaly super byla spousta. Ted jsem zvedava jak zareaguje partner, je anglican a podle jejich tradice me smi videt az u oltare. Potkala jsem se ale se spoustou slecen ktere brali partnery s sebou....to je ale diskuse na jine tema ze? :-)
Odpovědět
jejej, me se u nich libi taky jedny saty, ale v salonu jsem nebyla. Videla jsem je jen z toho jejich weboveho katalogu - jediny obchod v čechach, kde prodavaji sexy svatebni saty za rozumnou cenu.
Odpovědět
ahojky, i ja jsem se na zaklade tipu od jedne kamosky vydala do tohoto butiku a realita predcila moje ocekavani:-) .... ceny srovnatelne s pujcovnym, velmi "osobni" pristup k zakaznikovi (ackoliv jsem tam stravila skoro 2 hodiny zkousenim, slecne usmev z tvare nezmizel) a hlavne je paradni, ze jsem si mohla vybrat model, zvolit barvu a saty budu mit usite na miru do 5 tydnu!!! Jeste ze jsem se s vyberem svatebnich satu neunahlila (puvodne jsem si je chtela jen pujcit) a stastna nahoda me zavedla prave sem. Fakt vsem uprimne doporucuji. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, i ja jsem zavitala na webovky tehle firmy a byla jsem primo uchvacena, tak jsem rada, ze ma nekdo dobrou osobni zkusenost:o) Asi sem taky brzo zavitam. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě stále váhám, zda si šaty koupit či půjčit, radši bych koupila, pak mne právě na základě návštěvy web stránek White leaf láká pořídit si je právě u nich, ale nevím, jestli to nepřeháním, třeba stačí si je levněji půjčit... nebo to nevyjde levněji? :-N Není to u nich moc drahý? Ale i tak bych ty prachy asi obětovala, na šatech nechci šetřit.
Odpovědět
Petrule, zkus se tam podivat a uvidis....pro me je lakave to ze saty jsou jen moje. Mam na nich svoje upravy, takze jsou jedinecne a nikdo jiny takove mit nebude. A nakonec mi zustanou doma a budou mi svatbeni den porad pripominat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja jsem se salonu whiteleaf nadsena! Pani byla neuveritelne mila a trpeliva, vic nez dve hodiny me snerovala do ruznych satu, dala mi vyzkouset vsechny typy strihu a vsechny odstiny abych vedela co mi nejvic slusi. Saty co jsem zkousela byly krasne, nove, vonave. Muze se tam fotit, pani mi dokonce nabizela ze me sama vyfoti svym digitalnim fotoaparatem. A saty fakt ve skutecnosti vypadaji mnohem lip nez na webu. Proste super!!!!!
Odpovědět
Ahoj, rozhoduju se, jestli si nechat ušít šaty ve Whiteleaf nebo v Linii. Na Linii mě láká to, že to bude navržené přímo na mě...ve Whiteleaf jde přece jenom o typizovaný model. Mají ve Whiteleaf pouze ty modely, které mají na netu, nebo jich mají více?
Odpovědět
Magdalenko, ve whiteleaf maji vice satu nez na webu. take siji podle obrazku pokud si nevyberes.... ja osobne kudy chodim, tudy chvalim..... :-)
Odpovědět
ahojky, já si taky nechávám šít šaty ve White Leaf. Jednoho sobotního rána mě uchvátily na internetu, hned na to už jsem neobjednaná vyrážela na obhlídku. Ihned jsem byla nadšena milou a vstřícnou obsluhou, paní Blanka se mi ochotně věnovala, navlékala mne do šatů, ochotně a s úsměvem mě fotila svým fotoaparátem a přesně jak zde již zaznělo, úsměv jí nezmizel. Takhle nějak si skutečně představuju profesionální, vstřícný a milý přístup. Hned večer mi přišly emailem fotografie. DAlší návštěva na sebe nenechala čekat a v současné době se již pracuje na jejich výrobě. Pevně věřím, že vše dobře dopadne. Pak budu moci poreferovat ještě lépe. Na základě svých dosavadních zkušeností mohu návštěvu rozhodně vřele doporučit :).
Odpovědět
Ahoj, take jsem se byla podivat a zarazilo mne, ze saty prijdou hotove a moc se do nich neda zasahovat. Je to jako se vsemi cinskymi saty/risk, co prijde. Pak se da jen napr. zkratit, ev. trochu zabrat. Ale to prave 'tvoreni' neni. Kdyz napr. pri zkousce vymyslime ozdoby, krajku apod. Takze budu asi volit siti u navrharky.
Odpovědět
janakadlec: taky chci siti u navrharky, ale nevim u ktere, mohla bys mi pisnout do IP jakou budes volit ty?
Odpovědět
Nedá mi to a musím se přidat k chvále White Leaf. Šaty od nich mám od víkendu doma a předčily mé očekávání. Velkou výhodou proti šití u švadleny je, že si je můžete předem vyzkoušet, takže zjistíte, jestli se k vám typově vůbec hodí a přitom si můžete navymýšlet spoustu úprav. Takže nakonec máte originál. A hlavně Blanka (majitelka) je naprosto skvělá, milá, ochotná, usměvavá, takže jim dělám reklamu kudy chodím. Nedejte na fotky z internetu, nejsou příliš kvalitní a určitě se tam zajděte podívat.
Odpovědět
Článek se načítá
Šatičky z White Leaf mám od včerejška doma, jsou nádherné, předčily má očekávání. Tento salon rozhodně doporučuji, přístup pí. Blanky i všech ostatních zúčastněných je milý, vstřícný, profesionální!!!! :-). A šaty jsou prostě nádherné....tak teď už jen do svatby nepřibrat :-)
Odpovědět
také budu mít šaty z Whiteleafu :-) - musím říct, že původně jsem se sem šla jen podívat, chtěla jsem šaty z jiného salonu, ale hned mě tu uchvátily a během chvíle jsem věděla, že jinam nepůjdu. paní Blanka se o mě dvě hodiny úžasně starala, zkoušela jedny šaty za druhými a když jsem přišla druhý den s mamkou, aby mi šaty schválila tak to bylo také super, zase jsme tam strávily dvě hodiny. dokonce jsme tam vybraly i vhodné šaty pro mamku vč. bižuterie, bot a kabelky, takže jsem měla ohromnou radost. Bohužel si to nakonec rozmyslela, ale s tím já nic neudělám ;-) minulý týden jsem si byla šaty zkoušet i s hotovým bolerkem a botama na zkrácení a fakt to vypadalo moc hezky :-) takže můžu jenom doporučit :-) úžasné jsou tam také společenské šaty, původně mě sem totiž tyhle nalákaly :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
To je ta půjčovna kde mají ty Maggie Sottero?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj slecny, ja taky budu mit saty z white leaf. jake se chystate mit vy? ja mam vybrane tiger lily, mam je i v sateckovem albu. budete je take nekdo nechavat sit? i me se tam strasne moc libilo. a uz se na ty saty hrozne tesim! kde budete mit svatbu?
Odpovědět
Ahoj holky, normálně do diskusí tohoto typu nepřispívám a jen si je se zájmem čtu. Ale poté, co jsem si byla v pátek (10.8.) v butiku White Leaf vyzkoušet své !! - na míru ušité - svatební šaty, jsem se rozhodla o svou velice pozitivní zkušenost podělit se širším publikem :-). Původně jsem si chtěla svatební šaty půjčit z půjčovny. Pak jsem ale s kamarádkou, která se vdávala o tři měsíce dřív než já, obešla několik pražských půjčoven a rozhodla se, že tudy cesta pro mě nevede...Hlavně proto, že svatbu mám až v září a strašně jsem se bála, aby na těch šatech nebylo vidět, že jsou obnošené, nebo (nedej bože) zničené, a abych nemusela platit pokutu za jejich poškození jako moje kamarádka, která nakonec zaplatila 18.000,- (za půjčovné 12.900,- Kč a pokutu 5.000,- Kč) a šaty samozřejmě musela vrátit. Za to moje šatičky stály jen 14.000,- Kč, jsou skvěle padnoucí a protože mám korzet a sukni, můžu je zvlášť ještě vynosit i po svatbě. A zvlášť ten korzet je skvělý! Takže vřele doporučuju. Jsem totiž jinak docela hodně vybíravá a málo co mě dokáže nadchnout, ale paní Blanka Dorell a její šaty a kabelky, střevíčky, bižuterie, závoje, čelenky atd. stoprocentně ano! Paní Blanka má totiž skvělý vkus a hned pozná, co Vám padne. Díky ní jsem si šaty dokázala vybrat během jediné návštěvy, což je pro mě - naprosto nerozhodnou a váhající osobu - osobní rekord! Mějte se krásně a hezkou svatbu :-) A hlavně manželství :-D
Odpovědět
Ahoj holky, taky mám vybrané šaty z tohoto butiku, a né jedny :-) Zatím jsem tam nebyla, nejsem z Prahy, ale určitě si tam zajedu. Nejdřív jsem trošku váhala, ale díky těmto pozitivním reakcím jsem se rozhodla :-) Už se tam těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda slecny, ja si s pani blankou pisu uz nekolikaty emil a je velmi prijemn, trpeliva a naprosto v pohode. moje satecky jsóu uzasne nadychane, vymyslime spolecne ruzne vychytavky a strasne se na to tesim. v pujcovne jsem nebyla a ani do zadne nepujdu. me kamaradce dokonce v jednom salonu nechali podepsat smlouvu, ze kdyz saty roztrhne, tak zaplati 70.000,- za nove. takze nepodepsala a pujcila si narychlo saty jinde. i proto chci mit svoje saty, taky me neco jen tak nenadchne a tesim se, ze jestli treba budu mit dceru, bude si v nich moci hrat na princeznu :)))) krom toho saty urcite unosim na plesy, jsou jak delane k tomu ucelu :) jee, ja jsem tak rada, ze je nas takovych vice!
Odpovědět
Jeve, to můžu potvrdit, psala jsem sice jenom jeden email, ale odpověď byla rychlá a paní Blanka příjemná :-)
Odpovědět
Ahoj holky, nechci aby to znělo jako chvalozpěvy, svatbu mám již za pár dní, ale stalo se mi to co jsem nečekala. Měla jsem před půl rokem vybrané šaty a úplně náhodou jsem narazila na netu na salon White Leaf, kde jsem viděla šaty, které mě okouzlily a chtěla jsem je vidět v reálu (co si budeme povídat většinou ty šaty jsou krásné na modelkách ale ve skutečnosti nic moc), a nyní mi visí doma :-D Paní Blanka je naprosto úžasná, ušití šatů se zvládlo za 14 dní, klobouk dolů a dokonce jsem si vymyslela pár úprav ;-) Takže holky hurá do toho ;-)
Odpovědět
ahoj holky, musim aj ja s radosrou pridat svoj nazor na white leaf. predtym ako moje tchyne nasla tento boutique tak som som mala saty rezervovane niekde inde. ale pristup tam bol strasny... absolutne nechceli vyhoviet zakaznikovi. tak som teda nasla white leaf a neviem si ho vynachvalit. hned ako som tam prisla tam to na mna urobilo velky dojem. Paní Blanka je užasna... :-) vyborny pristup, osobny, profesionalny. hned som si tam vybrala saty a ked som ich prvykrat uvidela tak mi vyrazili dych. boli usite prsne na mna a bola som nesmierne spokojna. na svadbe mi vsetci saty neskutocne obdivovali, musim povedat ze som bola ako princezna :-D teda aspon tak to ludia tvrdili. urcite kazdej jednej holke ktora sa bude vydavat, odporucim white leaf... nedam na nich dopustit!!! s radostou sa tam vzdy vratim!
Odpovědět
hlasna • Dnes v 18:04 Taky si nemužete nebo nechcete vybrat svatební šaty z půjčovny a hledáte něco originálnějšího a, tak vám musím doporučit pražský salón Whiteleaf, nejenomže mají velmi milý a profesionální přístup, ale v jejich šatech jsme byla fakt kočka a opravdu jsem se líbila nejen ženichovi. Určitě neváhejte zajít se tam podívat a něco vyzkoušet, šaty vám ušijí na míru, které sedí a opravdu to stojí za to :-) Prostě byla jsem moc spokojená, takže chválím, chválím .......a zase jenom chválím
Odpovědět
preposilam ze zamcene diskuse: beast • Včera v 15:56 Saty z prazskeho salonu White leaf jsou krasne, ovsem jednani se zakaznikem je priserne. Doba usiti trvala dvakrat dele, prodavacky vcetne majitelky samotne s vami jednaji jako s nezadoucim hmyzem, pokud si nekoupite ty nejdrazsi saty (25tisic). Tento butik vrele !nedoporucuji!. Nechapu, kam se podela slusnost v jednani se zakaznikem ....
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
proč hned šit? myslim že když je tu veřejně přiznano že je to majitelka toho salonu tak nevidim problém v tom že svoje zájmy obhajuje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nějak jste mě nalákaly.... Tak se tam dnes půjdu podívat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja mohu pridat jen a jen kladne ohlasy a povzbuzeni pro vsechny zajemkyne. ... jo a ja jdu zitra :)))) ... je to super butik a hotovo :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?